Finaly !! :)

Äntligen är min sambo påväg hem, han har varit i Halmstad sedan i söndags. Så jag & Leo har saknat honom en massa. Känns skönt att E hinner träffa Leo innan vi kör till mormor, han ska vara där över natten eftersom jag ska jobba imorgon. Så slipper han gå upp vid 5 !
Just nu håller jag på att försöka få honom att somna , samtidigt kokar jag kaffe som jag ska ha lite Digestive-kex till o kolla in REA-katalogen från H&M ;)
Fick en dösöt bodysuit + matchande mössa från Lingon&Blåbär  till Leo igår. Fick den av hans farmor när jag var o jobbade!

Har faktiskt inte en aning om vad jag/vi ska ge Leo i födelsedagspresent. Han har ju redan så mkt grejer. Så vad ger man? Vad gav ni i ettårspresent till ert/era barn? Need some help..

Nej nu ska jag gå upp o pussa lite på min son o sedan sätta mej med kaffe o kex i lugn o ro (eller inte) haha..

Puss o kram

Så var man ensam igen.

Jahau.. E har gett sig av mot Halmstad, ska lägga asfalt där tills på tisdag.
Tina var här en stund o snackade lite skit, fast båda var slagna av värmen så vi satt mest o skrattade åt Leos busande .. Charmar in sig hos flickorna! ;)
-Tina berättade att Sanningens ögonblick tydligen hade haft säsongsavslutning förra veckan! Ett jäkla sätt när jag väl har tid o lust att se det !

Har varit ute i solen hela eftermiddagen. Bara jag o Leo tyvärr (som vanligt) Den andra familjemedlemen är ju så jävla upptagen alltid. Så jag o Leo tog kära brumbrumbilen o körde till Jakten i Ystad, tittade på motorcyklar, havet o käkade årets första kulglass. Känns så bull, det har alltid varit min & E's grej.. Att åka till Jakten o käka kulglass. Men nu..när han blivit upptagen-jävla-lastbilschufför så finns det tydligen aldrig ork att ta sig tid till såna grejer.
Bara jobb jobb jobb.. Roligt nästan jämt!!!!
Men sen när vi kom hem grillade vi iaf (..alltid nått..man ska ju tydligen vara glad för det lilla..) sedan stack han till jobb... Känns som jag är lite bitter idag. Men man blir det när man bara pratar bebisspråk hela dagarna o inte har ngn att dela upplevelserna med utan får berätta alla framsteg i efterhand.   i know..blablabla..tjat,tjat,tjat

Jaha, är det lika gött väder imorgon blir det DEFFINITIVT stranden för min & leos del ! Utan tvekan !
Sedan på tisdag & torsdag är det jobb + att svågerns student är på torsdag oxå. Suck, bara massa fylle på sånna tillställnngar. URK! Men stannar nog inte överdrivet länge..
.....Också på måndag (9/6) är det INSKOLNING PÅ DAGIS ! ! Tänk att min lilla babyboy har blivit så stor. Usch, stanna tiden någon!

Hade gäääärna tagit ett varmt bad ikväll, men tyvärr gick sista varmvattnet åt plaskpojken, är ju viktigare att han får badat. Jag har ju redan duschat idag.. Men har så jäkla ont i ryggen. Tack vare att Leo har blivit så mammig. Är inte alls van vid att behöva gå o bära på honom. Hoppas det går över snart innan min rygg knäcks på mitten!

Nä nu ska jag se om det går ngt bra på televisionen , funderar på att träna lite också. Tränade i förmiddags men skadar ju inte att worka bort flintasteken !
/M

RSS 2.0