Nattarbete.

Ja, mannen min ska jobba inatt, körde precis.. Både bra o dåligt, skönt att ha sängen för sig själv, fast jag saknar honom likväl ändå ;) Leo sover nog för natten, han vart uppe ändå till kvart 20.45 idag. Inte illa! Han fick ha en pyjamas i strl. 86 idag. Eller en body i strl 86 rättare sagt. Alla andra som var rena sitter åt lite för mkt för användas som en pyjamas, en pyjamas ska ju vara mysig o dann ;) Men det fick, bara att kavla upp ärmarna litta!

Någon som vet en bra sida där man kan köpa sparkdräkter/pyjamaser med fot & hängslebyxor med fot?
Älskar sånna kläder men finns inte så mkt sånt längre, nu är det mest jeans o pikétröjor. Visst kan det vara snyggt ibland, men en baby måste ju lik som vi få ha myskläder!

Har blivit vagntokig. Vill verkligen ha dendär Carena-vagnen (bild neråt) Den är så snygg och ser så mjuk o gosig ut till min lilla pojke ;) Visade Emil den och han började genast leta efter priser. :) Så nu letar jag vagn som en galning! HAHA..
Om ni vet ngn bra sida där man kan köpa Carena vagnar så hör av er, snälla :)

PUSS.

Min graviditet

Namn: Maggan
Ålder: 18 (89a)
Graviditetssymtom: Illamående & ont i brösten.
Positivtgravtest i vecka: 5-6 (28 oktober 2006)

Då berättade jag för...
Mamma och pappa:
i vecka 13 med bilden från första UL
Min bästa kompis: minns inte? 
The girls: vecka 13 ngn gång..

Min barnmorska heter: Marie
Vikt vi inskrivningen: 53
Vikt vid förlossningen: 71

Mat jag var torsk på (favviscraving): Snickersglass, Vitlöksås, Pajer
Mat som fick mig att vilja kräkas: Mamma Scans köttbullar, Kaffe

Illamåendet började: Oktober
Och slutade: I vecka 16-17 ngn gång.

Mina första mammakläder: ett par kakhigröna braller o ett rosa linne
Första bebisprylen: 5 bodies för 50 kr =)

Då kände jag första sparken: februari tror jag
Vi trodde att bebisen i magen var: Emil var säker på att det var en påg, men jag velade ;)
Namn vi funderade på: Leo & Hannah

Grejer som hände med min kropp: Samlade vätska, foglossningar, förvärkar, bristningar
Så motionerade jag: gick långa promenader, simmade ngn gång

Konstiga grejer jag gjorde under min graviditet: Hade ett JÄVLA humör
Konstiga kommentarer jag får höra:  om du lägger dej på mage, putar den ut på ryggen då? *asg*
Konstigaste bebisrådet: ingen aning

Värsta gravidminne: När det tog slut mellan E o mej. O att jag dagligen kände mej som en elefant
Bästa gravidminne: En kväll när E la örat mot magen o L sparkade till honom på örat. Så mysigt.. ♥

Carena sittvagn, min drömvagn.

 
Sittvagn eller liggvagn? Till Sprint väljer du själv om du vill komplettera med en babylift. Vagnen har en sportig design, ett mjukt handtag som går att vinkla och ett ryggstöd som kan justeras i två lägen.

  • Ryggstöd justerbart i 2 lägen samt liggläge
  • Vinkeljusterbart handtag
  • Fotsack ingår
  • 5-punktssele
  • Fotstöd med gummigrepp
  • Transportlås gör vagnen lätt
  • att hantera hopfälld
  • Punkteringsfria hjul med quick release
  • Avtagbar handtagsbåge
  • Kan kompletteras med mjuklift
  • Textildesign med reflexer, även runt varukorgen





JAG ÄLSKAR DEN!!

Goddag ;)

Har städat här hemma riktigt ordentligt. Har till&med dammsugat och torkat golven. Ska ta däruppe imorn tänkte jag, skit med två våningar. Nästa ställe blir deffenitivt enplans. Har bara disk som ska diskas förhand kvar o torka av i köket kvar. SKÖNT!
Har busat en massa med Lillprinsen oxå såklart. Han var såå duktig som kunde stå och hålla sig i byrån helt själv. O så stolt han blev, man känner verkligen hur han tittar på en o tänker/säger "titta på mej mamma, jag klarade det!"
Blir alldeles rörd ;)

Prövade ny burkmat idag, pastasnäckor med skinka. Å det var de sötaste små pastasnäckor jag ngnsin sett HAHA! Så pyttesmå :) Perfekt för Leomunnar, han älskade det. Så det får vi köpa fler gånger.

Har tränat en "hel" halvtimme idag ;) Känner mej så jekla kreativ o duktig då jag ställde mig o kokade ägg och gjorde en räk&ägg-sallad med knäckebröd till. MUMS! Och blev riktigt mätt ;)
Har inte bakat, vet inte om jag gör det heller? Vet inte om jag vill äta upp alla kalorier jag förbrännt idag? O lite till dådå.. Får la se hur det blir. Kanske får ett ryck ikväll!?!

Saknar min sambo idag, hoppas han inte blir för sen ikväll... Nä nu ska jag diska och komma på ngn middag! Kanske kycklingsallad?..
Puss å kram!


KOMMENTERA :D

Min Älskade Leo. Du är det viktigaste jag har!


Jag är så glad att jag fick dig, just DIG och ingen annan. Du är så glad och full av liv och glädje! Du värmer mammas hjärta och gör mig så stolt gång på gång. Tänk att jag fick dig, så underbar och härlig. Finns inte ord nog att beskriva hur lycklig du gör mig. Idag, imorgon, igår, VARJE DAG!
De mysiga stunderna om kvällarna tar slut så fort, vill bara stanna tiden. Det är enda gången du ligger o myser hos mamma, busis. Och jag vill att de stunderna ska vara för evigt!! Jag gör allt för dig, allt för att du ska vara lycklig!!!

Min familj är mitt allt ♥



image62
Jätte lycklig i Pappas headset. Vi älskar dej pappsen ;)

Här är vi på Pappas jobb :) Ska hämta vagnen i bilen för en lång promenix !
image63

Superbusig, finns ingen som älskar att shåpa sig framför kameran så mkt som du busunge! :)
image64

Promenad/Utflykt vid havet i Ystad.
image65

Finns inget vackrare än er två tillsammans :)
image66

Kärlek
image69

Leo i mammas stora mage, mamma vill bara att du ska komma UT ;)
image71

På BB dagen efter, nästan exakt 1 dygn gammal :) Massa kärlek!! Så omtumlade och lyckliga!
20/7-07
image70

;) Ler i sömne, 4 dgr gammal. Blir alldeles rörd av att se dessa bilder! Så vackra minnen!
image72


Mamma ♥ Pappa

image68


Och här står jag stolt med min älskade familj, ni är mitt allt!
image73


Planer & Drömmar

Har precis betalt räkningar över internet for the first time in my life! Haha, känner mej så jävla teknisk. Är på en aning bättre humör än i morse. Leo har precis lyckats somna, har var verkligen supertrött, stackarn. Förstår inte va han ska upp så attans tidigt o göra?! *hmm*

Regnigt värre idag , tyvärr. Blir ingen promenad idag.. =( Har iaf gjort en lista över saker som ska med på semestern . Bara längtar , sitter här o drömmer mej bort :) Det är härligt detdär, att vara i drömmarnas land en liten stund! :)

Min söta lillebror ska vara hos oss vecka 15. Då ska han få följa med Emil i lastbilen hela veckan. Fattar inte att den morgontrötta "ungen" vill följa med Emil så tidigt en hel jobbvecka. Han lär ju sova bort hela helgen efter han har varit hos oss :) HAHA! Men det ska helt klart bli mysigt att han kommer o hälsar på, bara han inte får krupp här ute på landet, haha :)

Nä nu ska jag tråkigt nog ställa mig på Orbitreken och köra gärnet, ska man ligga o jäsa i jaccuzin vill man ju bränna bort så mkt det bara går tills dess.
Har btw sagt till Emil att han får sola lite tills vi ska iväg, annars ser han ju ut som ett vitt lakan när jag solat järnet HAHA ;)
Han har gissat på : SPA , Aqvakul , Danmark o köpa sprit(?) Helt fel, killen. SKA BLI SÅÅÅ SKOJ!!


Såg att läsarna bara floppade? Skriver jag bara tråkigheter nudå?
Vad är intressant att skriva om? Vad intresserar ER?

KOMMENTERA MERA ;)
I just loooove komments.

Pepp

Nu ska jag sätta mig o göra en lista över allt vi ska ha med oss på vår efterlängtade minisemester. Och dricka en kopp nybryggt kaffe :) Det kan nog få mig på lite bättre humör! Sedan blir det träning , golvtorkning , bakning (förhoppningsvis) och bara en jäkla massa MYS.

Puss&hej.

Godmorgon

Ja fy, idag vaknade Leo först vid 5 sedan halv 6. Tog in honom till mej där han somnade men sov oroligt, vred på sig o gjorde massa ljud hela tiden så en annan somnade icke :( Har fått så himla svårt att somna om när jag vaknar o likadant när man lägger sej för natten,  H O P P L Ö S T !! Är så jävla trött idag. Fy.. Måste hålla honom uppe längre än vad jag orkade igår.
Så irriterad på E, frågade honom när han gick upp halv 7 om han kunde ta Leo tills han skulle köra? Men han hade sååå mkt att göra. Hm ja, sitta & dricka kaffe & snacka i telefon. För det var det enda han gjorde när jag kom ner en halvtimme senare. Så jävla frustrerande, varför kan man inte bara hjälpas åt?! Låtit mig få sova en halvtimme. Men nä, det är tydligen jävligt jobbigt!! Blir så jävla less...

Nä nu ska jag gå o göra kaffe o slänga mig på soffan och försöka bli på lite bättre humör....

Trött o Sleden!!!

Leo är övertrött o har hicka och jag har huvudvärk. Ingen av oss är på hugget alltså..
Mamma o Kenneth har varit här, umgås mkt nu förtiden :) Kenneth satte upp trappgrinden, suveränt!! Nu kan Leo leka där uppe med utan att man är blir rädd att han trillar ner för trappen! GReat!
Har precis hängt upp tvätt med en skrikig Leo. Han gick ju upp vid 6 så nu börjar han vilja sova, men icke. Det går inte, då blir de lika tidig morgon imorn. Så får hålla honom uppe en liten stund till sedan ska vi bada o göra oss klara för natten. Lagom till Emil kommer hem tror jag, blev en lång jobbedag för honom idag. :(
Ja, o ingen kaka har jag bakat *surar* Har inte hunnit det, har inte tränat heller så det är nog bara bra att jag inte bakade den! Känns som jag gjort massor idag, men ändå ingenting??
Har förvisso STORhandlat på Willys, bla Qurnfärs som vi ska göra lasange på imorn. Undrar ifall det kan vara en HIT?

Nu syns Leo's bissingar riktigt ordentligt, stoltserar jämt med dem, o han är så supersöt med sina risgryn! :)

Nä minsjäl. Nu ska vi bada tror jag, Leo är verkligen inte på humör och mitt huvud bara dunkar. Ikväll blir det ett varmt bad!! På tal om de btw så har hotellet där vi ska ha minisem. BUBBELPOL/JACCUZI.. wohoow gissa vilka som ska götta sej där hoho.. ;)

Slappare

Haha, slappare kan ingen vara. Leo vaknade vid 6 tiden imorse. Suck. Jag hade inga planer på att gå upp! Gav honom nappen osse sov en liten liten stund till. Men Vaknade efter en stund o fick ligga o snacka lite, innan jag gick o gjorde välling. Gav honom den o när han ätit upp fick han komma över i mammas säng. :) Har legat där o myst , busat och slumrade till&med till den sista timmen. Gick upp Lite över 10. Aldrig fel att mysa bort "halva dagen" med min prins :) Skönt  var det var eftersom man givetvis inte kunde somna igår när vi gick o la oss vid halv 9. Nää utan jag somnade inte förräns vid 23, och sedan vaknade Leo 5 minuter senare. Så låg väl vaken till 24 ungefär.. Jag som skulle somna tidigt och vakna alldeles pigg o utvilad, full med tränarglädje :) Haha. Aja träna ska jag iaf, om en liten stund. Måste ta disken först! Sedan ska vi nog åka o handla, tänkte göra "Rose-Maries kokos-kaka" I LOOOOVE IT. Godare kaka finns nog inte?!

Nu ligger Leo o busar med mammas kastrull-lock :) Myyyycket roligare än hans egna leksaker.. Haha.. Ja kastrull-locken låter en aning mera. :)

1   2   3   4

1 mormor&leobus
2+3 älskade varma choklad & toasten "berra"
4 De snygga kläderna jag shoppade till den 12e :)

image59
Världens duktigaste kille käkar välling själv. *buhu*

Long day...

Har varit en lång, men samtidigt rolig dag. Var först o skulle hjälpa mamma få igång bilen men den starta när vi var på väg :) Så mamma bjöd mig på macka (toast med loooovley kycklingfile o creme cheese) med varmchoklad. Gott som tusan! Leo fick gröt, det tyckte han var supergott det med, han fick ju dessutom smaka lite varm choklad.
Lyckades fixa internetbank idag med, riktigt REJDI. :) Fundade förresten två "tröjor" på torgmarknaden i Tlilla. En tunika och ett 2-i-1-linne 200 spänn :) Gött. Fotar o visar imorn!
Sedan bar det iväg till Ystad, tog en kopp kaffe med Sara sedan passade jag Lill-Högström när S gjorde ett ärende. Efter det var jag o leo så himla trötta. Satte Leo i kärran o lunkade ner till Åhlens/Hemköp. Köpte en 1½års present till Älsko och lite bröd o så.. Leo sov som en stock! Sedan bar det av hemåt..! Drack lite kaffe, älskling beställde pizza o jag tog en kycklingsallad. Får vara nyttig ngn gång, tog inte ens dressing!!
När jag kom hem med maten så satt emils jobbkamrat här så blev det lite snackande.
Nu är vi så dame trötta ! E ska gå o duscha o jag ska vika tvätt sedan blir det bannemej sängen!! *PUST!*

Sorry att jag varit kass på att upd idag men inte jided!!
Puss&godnatt.


Godmorgon



Godmorgon.. Åt vår älskade leverpastejsmackor/gröt frukost för en stund sedan. Många undrar varför och framför allt HUR jag kan äta Leo's gröt på mornarna. Enkelt, jag tycker om den och det är ju i stort sett det nyttigaste du kan äta. Den är ju fullproppad med vitaminer o mineraler. Bättre blir det inte :) Thats it!

Idag har vi massor att göra. Först ska vi till M med mammakläder o babysaker. O på vägen stannar vi till i Tomelilla, för jag måste skaffa internetbank (skulle gjort det för länge sen!)
När vi varit hos M ska vi till Ystad o handla kläder(?) och mat..
Just nu ligger Lilleman och försöker komma upp på bordets underskiva. :) Han är för söt ! Ska snart träna lite och sedan duscha, göra mig & leo iordning och sedan ge oss iväg!

Ja "löningsdag" idag men usch, tänker bara på hur lite pengar man har över när räkningarna e betalda. BLÄ! Längtar efter att Sonjo ringer o säger att jag måste komma o jobba! satt o snacka med mamma om de, och kom fram till att om jag jobbar 1 dag i veckan så blir det ändå 2400 ungefär på en månad och det är ju mer än hälften av min FP. Så det hade vatt gött som fan. Få in lite extra pengar o slippa gå o irritera sig på pengar lika mkt..!
Just nu håller Leo på att krypa upp på vårt bords extraskiva. :) Älskar att krypa upp på saker. BusUnge!

image53

image54

Kryper upp på allt ! :)

Godnatt.

Klockan är bara halv 9 och vi är redo för sängen. Imorgon blir det en tur till M, lämna babygrejerna o förhoppningsvis få en slant för dem! :)

Nä nu ska vi nanna. Sov gott!!

Längtar förbenat!

Nu har jag lyckats sola också tillochmed. Skönt som tusan. Nu blir det duschen och sedan ska Leobusen sova lite middag, kan han behöva. :) Står just nu o studsar i sin  o m t y c k t a  hoppgunga. Innandess dansade vi till Adam Tensta's -My Cool. Den är ju Lillemans favorit! Han är bara för söt när han gungar i takt till basen. *Puss*
O kan inte sluta längta till den 12e (minisemestern) Vill att det ska gå fort, fort, fort nu. :) Har planerat en del nu, kan ju berätta vad jag kommit fram till änsålänge..
*Ge Emil rosor och förhoppningsvis ngt nytt klädesplagg om jag hittar ngt. Och gratta på 1½ årsdagen :)
*Ska sätta Emil & Leo i bilen, och först köra till Leos mormor där han ska vara under vår lilla trip.
*Sedan (
utan att säga var vi ska) bara köra till Helsingborg. Och pärka utanför hotellet o berätta om planerna där :)
*Sedan blir det först lite lunch tror jag, ngnstans i Helsingborg eller på hotellet, inte riktigt bestämmt mig än.
*Ta båten över till Helsingör, gå på mysiga pubar, shoppa och "leva gott"
*Ta båten tillbaka och kolla in staden (
ifall vi orkar haha)
*Tillbaka till hotellet och invänta roomservice, filmer, godis, mys och såntdära ;)

LÄNGTAR SÅ JAG SNART SPRICKER!!!!

Har slutat snöa nu, blir nog ingen snöstorm. YES! För jag måste till Skurup och handla purjerlök till våran smarriga "Curryfalukorv" Om dt är ngn som vill testa finns det recept ! (se kategori Recept o Tips)
PUSS

Hemmafru-sysslor =7

Har precis lagt in tvätt, slängt i en ny maskin, putsat köket och tränat. Nu ska jag dammsuga och sedan försöka sola. Och kanske gå ut i snön med Lillprinsen? ;)
Det snöar på för fullt här med nu, så det kanske blir snöstorm här med? Det vill inte jag. =/
Hoppas på att hinna träna liiiite till. Vill verkligen komma iform nu. Nu är det fan på tiden det blir någon reda på denna kroppen! Funderar på att börja med den dära shaken som Jonna använder sig av? Men tror egentligen inte på sånt, det kan man ju inte använda hela livet? Och vad händer när man slutar med den? "Får nog sova på saken."

Nu börjar ett visst sött litet "blöjbarn" lukta illa, hm bäst att vi springer upp o bytar!
Tjaobella.

Så mycket kärlek.

Jag förundras lika mkt varje dag som går, hur han kunde bli så himla underbar?

Älskar er ofantligt mycket!
image52


Tand Nr 3 :)

Jao, tand nummer tre har då tittat upp, eller ner blir det ju eftersom tanden sitter där uppe :) O bitas kan han nu, usch vad ont det gör, BUSUNGE!
Igår blev det somsagt mys med n-bullar. Älsko gjorde dem! Börjar hända en del saker här faktiskt, det är bara att hoppas det håller i sej. Vill ju att det ska funka!
Hoppas att minisemestern kan hjälpa lite då vi gör ngt kul tillsammans,
b a r a  v i  t v å !
Längtar så sjukt mycket, att få komma ut och hitta på ngt riktigt skoj! Oh, vad jag längtar!!!
Så imorgon blir det att leta reda på något snyggt att ha på sig då, kanske till E med? Skulle han behöva.. Återstå o se vad plånboken tillåter...

Idag händer inte så mkt, ligger väl en decimeter snö på gården och inget på vägen direkt. Men svägerskan som bor 5-6 mil härifrån ca, hon är insnöad! Hade snö upp till knäskålarna utanför dörren osv.. Håller nog oss hemma idag. Ska snart träna, för lillen verkar ändå snart vilja krypa till sängs igen. Så då får jag passa på att träna och kanske sola?! Hann faktiskt göra det igår kväll, myyysigt. ;)

Så det blir en städ/mys/bus/tränings-dag :)

TACK SÅ JÄTTE MYCKET!!

Tusen tack för den super söta designen. I LOVE IT! Det är http://saaramarklund.blogg.se/ som gjort den! Blev helnöjd! Står fast vid att du borde ta betalt. :)
Lite sent kanske?

BUSHJÄRTAT

image50

♥Du är för söt älskling. Mamma älskar dig så förb*nnat mycket!♥


BOEL-testet.

Det gick skit bra :) Vägde prick 8200 g och var 70 lång! Så det var en stolt mamma som vandrade därifrån.. ;) Är det alltid ju.. Min fina lilla kille!!

Har varit ute hos mamma, o Leo busade som vanligt som en tok . Så nu vart han dundertrött, ska egentligen inte sova vid denna tiden men det får gå. Synd att hålla stackaren uppe! Blev ju fel med tiden iom vi var hos mormor! =/ Men det verkar inte som han ville/kunne somna?? Han ligger mest o snackar tycker jag.

Nu sitter Älsko och snackar med en arbetskamrat i köket, toppen. Får jag ha datorn ifred! Haha. Datanörd som man är! Ikväll blir det n-bulls-MYS. I know, i know.. Jag ska gå ner 2-3 kilo tills den 12e.. Men kan bara inte stå emot. Fattar absolut inte var det SUG kommer ifrån. Det är hemskt.. Mina tankar hamnar städigt på mat, socker, mat & SOCKER. Fan, ngt som inte stämmer..
Ska gå upp o mysa med sötnosen.
Puss=)

Vadå otränad?!


Nu får det bannemej bli någon reda på mej o mitt tränande. Har helt kommit ur rutinerna, o det gav resultat idag. Klarade inte ens uppvärmningen. Blev alldeles snurrig o illamående, WHAT?! Så det var bara att stiga av, men imorgon ska jag försöka igen. Måste komma igång igen. Vill bli av mej 2-3 kilo innan jag & honey ska iväg på vår lilla minisemester. Ohhh vad jag längtar! Har planerat nu, vi ska till Scandic hotell i Helsingborg o tura över till Helsingör. Besöka deras mysiga pubar, kolla runder, shoppa kanske och sedan in o mysa på hotellet. Känns som att det kommer bli lyckat. Usch, längtar så det spritter i kroppen av bara tanken! :)

Ska få en ny design verkar det som. Toppen! Som jag längtat efter det (med) :) Haha!
Nä usch jag har egentligen inte tid att sitta här. Måste springa o duscha av mej, göra mig iordning & ge Gosetrollet mat när han behagar att vakna. ;) Han nannar middag! Härligt..

Ska försöka hinna sola ikväll, vill ju få upp brännan med till den 12e! :) Så nu blir det till att ligga i !!

Upd ikväll, tjao sötnosar.

Påsk-Mys.

Igår var vi ju som sagt  hos Mamma & Kenneth. Hade super trevligt , åt god mat & Leo fick verkligen busa av sig !
Vi höll nästan inte på att komma hem bara, så jäkla mycket det snöade. Usch, vi blev alldeles snurriga av att koncentrera oss på vägen. Men hem kom vi till slut, o då kom 4-5 brandbilar utanför och svängde upp på grusvägen brevid. Där brann det tydligen, i värsta snöstormen/åskväder. Men det löste sig nog för de tog inte så lång tid att släcka verkade det som! TUR.
Idag ska vi till BVC och göra BOEL-testet och väga o mäta. :) (BOEL är ett öron/hörseltest.)
Har inte bestämt mig för om vi ska hälsa på mamma (igen) före eller efter BVC. Får se vad klockan blir.. Ska träna o duscha innan vi kör!

Här kommer lite bilder från igår !

Emil &Kenneth, Mamma & Leo.

Leo leker med ett ägg :)


Fin bild på Leo med sin mormor. ♥
image47

Och slutligen en bild på min lilla familj!! ÄLSKAR ER.
image48


Toppen!

Ringde en kvinna vid elva och ville köpa min babybjörn bärsele. Så inom en halvtimme vart hon här o hämtade den. T o p p e n !  :) Så nu var man av med den. Fick dessutom lite extrapengar, aldrig fel. Dock bara 150 kronor men det är ju pengar man inte hade!
Snart vaknar lillälskling tror jag, lunchdags nu egentligen. Så då blir det lite Farmargryta och sedan ska storälskling hjälpa mig platta håret. »
G a t t !
Sedan bar det av mot Äsperöd för påskmiddagen. Jag är sugen på köttbullar o prinskorv, MUUUMS!
Har varit duktig o städat en massa. Så passar bra att fylla på energiförrådet!!
 ;)
(Några bilder där Leo busar med sin mormor & "morfar" sist vi vart där!)


påskmiddag!

Godmorgon, har varit uppe en timme lite drygt. Fick till&med upp Emil klockan 8 helt otroligt :) Det händer då inte ofta.. Så nu är hela family uppe och har fått frukost i sej. Leo bökar runder i kuddarna. Visar tecken på att vilja sova Igen. Han låg iof o snackade i sängen en halvtimme innan vi gick upp? Aja..
Blir väl till att somna honom snart igen!
Idag ska vi till Leo's mormor&plastmorfar. Käka påskmiddag o ha det trevligt! :)

Nu ska jag umgås med Leo sen får jag väl passa på att städa medans han vilar! Ser ut som faen tkr jag!

TJAO!!

"Dagens outfit"

Såhär klädde vi oss idag för en promenad i stan med Sara&Casper. Kände mej väldigt uppklädd, då jag aldrig använder tunika annars :)

image40

LillÄlskling glad som vanligt ! ;)

image41

Kycklingsallad.

Jag fullkomligen Älskar kyckling sallad. Jag hade kunnat äta det 7 dagar i veckan ;)

Såhär brukar jag göra...

Kycklingfilér stekta i curry eller kycklingkrydda.
Pasta ex. skruvar.
Sallad, den som faller dej i smaken..
Tomater
Majskorn /
Minimajs
Gurka
Paprika (Röd)
Sockerärter
Purjerlök
Rödlök

Jag är inget stort fan av fetaost och sånt där. Det klarar jag mej utan, men om ni inte gör det så... :)

Klätterapa

Han är så söt när han klättrar, så tittar han på mamma o är "stolt som tuppen!"

image37


image39

"Godmorgon"

Lyckad kväll för E? Just nu ligger han på soffan med en upp&nervänd tallrik makaroner som han somnade ifrån. Så gissa om en viss Emil ska städa soffan idag?! Jävla gris.
Leo ligger o busar på golvet som vanligt. Ligger o slår o bankar på sina LJUDLIGASTE leksaker. Men E rör inte en min.. O skulle han vakna får han bannemej skylla sig själv. Vi kan inte smyga bara för att han deckat i soffan.


Idag verkar det som om jag & sara o pojkarna ska ut på promenad. Solen skiner och det verkar inte blåsa så mycket heller. Så det är bara att passa på. Fast det är inte förrän tolv, så hoppas solen fortfarande är framme! :)
Annars har vi inga planer.

Leo var så trött igårkväll, höll honom uppe till 20.30. *rekord* och trodde ju givetvis att man skulle få en härlig sovmorgon. Men icke, vaknade när klockan var knappt 7.30. Men var hyffsat pigg ändå? Fastän man blev väckt ett antal ggr av både lilla och stora mannen..
  
Nä nu ska jag faktiskt platta mitt hår o göra mig lite fin :)

Ensammast i världen!!!

Inte nog med att vi har suttit hemma hela dagen utan nu så vart mannen sugen på Tingvalla så nu är han på förfest. Ja, då sitter man ensam kvar här eftersom L precis somnat efter en flaska fullkornvälling. *slurp* Tycker allmänt synd om sig själv. Usch, känner mig så ointressant! Varför vill han aldrig gå ut med mig? : /

E verkade lite nyfiken angående den 12e, får ju påminna honom var, varannan dag att han inte får ta på sig jobb då. För annars är det minsann  k ö r t. Det enda jag sagt är att det kommer kosta en del, sisådär 700-1000 kronor.
Han gissade på SPA. Njää tyvärr! Då kläcker han av sig "Bara det inte är ngt tråkigt o ansträngade" Så nu känner jag mig dö-nervös för att han ska tycka att det blir tråkigt och att allt bara ska gå åt skogen.
"För inget blir ju som man tänkt sej.."
Men ska inte sitta och vara negativ utan hoppas på det bästa. Tänkte att vi kunde gå ut och äta i K-stad och sedan gå på någon krog o ta en öl o bara mysa. Sedan ta in på hotellet o få lite roomservice! Gatt! :)
Bara hoppas det går vägen nu.

Har badat med Leo så nu luktar man gott, lavendel bedtime oil :) Härligt!! Så mysigt att bada med min lillälskling. Han är såå busig, älskar att plaska och stänka ner mamma! HAHA. :)

Vet absolut inte vad jag ska roa mig med ikväll? Ringde Sara men hon svarade inte, kanske nattar Casper?
Så det blir väl att bänka sig framför tvn o kolla på Sing-A-Long eller kanske sitta och klydda med lunarpresen? Älskar att hålla på med bilder osv.. :)

Alla får bli föräldrar!

Och det är tamefan inte klokt!! Har precis suttit och läst en tjejs dagbok på "lunarstorm".. Gör så jäkla ont i hjärtat när man läser om hur barnen far illa.. Där var en tjej som började festa som -ett svin när dottern var ca 1 månad. EN MÅNAD, tänk allt den dumma jävla mamman går miste om! Hon skrev senaste inlägget att hon inte varit nykter på 10 dagar. Började dagen med öl osv. Det är sånna korkade och totalt iq befriande fruntimmer som får andra att skapa ÄNNU MER fördommar mot oss andra unga mammor som inte förtjänar det. Usch, jag blir så frukstansvärt förbannad.. Eller egentligen ledsen, ledsen när man tänker på den stackars dottern, vilken uppväxt kommer hon få? Om hon hamnar hos fosterfamilj, kommer denna vara bättre? Finns ju de människor som hamnat hos flera hemska familjer.. Och bara tanken på att en så liten flicka (är ca ett halvår) ska skickas runder i så tidig ålder! Hon har ju ingen trygghet över huvudtaget..Herregud, vilken värld vi lever i. Den lilla flickan förtjänar ju verkligen inte detta. Hur KAN man göra så mot ett barn, bara fullständigt SKITA I DET?! Jag kan inte för mitt liv förstå det. Jag skulle ALDRIG, ALDRIG NÅGONSIN kunna lämna min son! Han är mitt allt, och det är han som ger mitt liv allt det goda.. Utan honom skulle jag inte överleva. Han ger mig så mkt kärlek, glädje..
Och jag älskar honom.... ah, det går inte att beskriva hur mkt.

Och det hemska är ju att det är inte bara denna lilla flicka som det händer, det finns ju tusentals barn i vårt land som far illa. Det är hemskt. Usch, får ont i magen av detta. Och ingenting kan jag göra?!
Jo, jag kan säga ifrån, ringa samtal om jag ser/hör att ett barn far illa. Och det kommer jag göra nästa gång!!
(Den lilla flickan har redan blivit omhändertagen.)
Och jag hoppas att alla ni där ute som läser detta, när ni ser eller hör att ett barn far illa SÄGER IFRÅN! Gör en god gärning, och ge trygghet och rättvisa åt våra älskade barn. För inte har de förtjänat att få leva så...

Nä nu ska jag gå o titta på min son när han sover, är så lycklig att jag har honom!

LEO -du är mammas allt. Finns ingen som du, du är något alldeles speciellt. Alldeles, alldeles underbar! Från första stund har jag älskat dig högre än världens alla bergstoppar. Längre än alla mil tsm. Du får mitt hjärta att slå, mina läppar att le och du ger mitt liv en enorm LYCKA. Jag fylls med kärlek bara genom av att se på dig, min underbara son! Ska ta till vara på varje minut av ditt liv, för det kommer aldrig igen!
MAMMA ÄLSKAR DIG!!!

image34

Detta måste vara mitt mest meningsfulla inlägg hittils.


Exalterad!!

Wohow, nu har låtsaspappan föreslagit att snacka med de på hotellet i kristianstad där han tar in när han jobbar där. Så kanske jag kan få hyra ett dubbelrum för samma pris som hans företag :) TOPPEN! Det kostar liksom 1000 spänn i vanliga fall, thats not ok! Så nu håller jag "alla tummar jag har". Emil vet fortfarande nadda om vad som ska hända, bara att han inte får jobba. Spännande :)

Pinsamheter.

Jaha, då satt man här o krängde godis ! Men det är ju trots allt p å s k ;) Haha!
Leo ligger på golvet o leker med sina älskade Ankor. De är den bästa leksaken som finns tycker han! Vi har tom fått sova en stund  t i l l s a m m a n s  idag. Inte illa. Jag tyckte det var lite kyligt på L's rum så vi la oss i dubbelsängen mös ist! Riktigt skönt! Men nu verkar gossen trött igen, fast det är ju iof 2 timmar sedan vi vilade.

Asch vad pinsamt det blev i affären idag, mitt kort funkade inte! O givetvis INGA KONTANTER. Jaha, det var bara att ila iväg till bankomaten. Och när vi kom tillbaka var det ju såklart kilometer lång kö (påsk ju) o jag gick före eftersom mina varor var i kassan. Aaa skämdes som en GRIS.

Vi har precis lunchat med korv&championgryta&makaroner//köttfärsås&ris.
Och såhär såg en viss Leo ut efter det.



Han slog sig precis i stolen, men det verkade inte vara så farligt efter att han hittat sin BAMSE-prassel-bok ;)

Vi var förresten hos en av E's kompisar igår. Där var hans systerdotter.
O hon är så  l i t e n, tycker att hon ser ut som när L föddes ca o hon är 4 månader.
Leo tittade massor på henne men tyckte nog att hon var tråkig, för hon bara sov och Leo var jätte busig!

Nä nu ska jag väl göra någon nytta. Har massor att göra idag egentligen, men man ska ORKA med.. Måste städa, gå ner o vika MASSOR av tvätt, TRÄÄÄÄNA =( och inte minst ta hand om disken...
S U C K !
Plus att min älskade bus ska underhållas. Så jag har att göra, o ändå sitter jag här =/
Nä börjar med att dricka en kopp kaffe, fan inte kunnat göra det ännu.
Så det är på tiden innan man får värsta huvudvärken!!


Hemmasittar-dag :(

Leo är för go, stoppar in benen under babygymet och sparkar. Jätte skoj när det låter :) Nu ligger han o prövar alla sina högsta ljud, haha! Tänk att det kan vara så skoj. Varje gång jag tittar skrattar han med sitt Långben-skratt ;)

Idag blir det en riktig hemmasittar-dag. Snön bara yr med blåsten. Så ingen promenad för oss idag. Usch nej! E är och jobbar, hoppas det går bra i ovädert!

Leo var faktiskt super glad hela dagen igår när vi var iväg. Annars brukar han inte tycka om så mkt folk runt om sej. O där var ju en massa "tanter" som skulle på o pilla. Men det var mest jag som tyckte det var drygt igår. Mådde inte bra iheller, ont i huvudet, magen o allmänt kass. Så det kunde varit roligare. Väl hemma låg vi mest på soffan fram till 7 ca då L började bli lite tjurig så då busade vi till TUSEN. Hade superskoj han o jag. Efter bus var det dags för bad så L o hans pappa hoppade i plurret o busade lite till!
De är så himla söta tillsammans. *KÄRLEK!*

Men idag blir det som sagt lugnt. Funderar på att sticka till Skurup o köpa kaffe (har inte fått mitt morgonkaffe!!) och lite godis. Sedan träna (attans bra kombination va?!) Prövade med en cappuchino innan men det var inge gott. =/


 Vad ska ni göra idag?!



..

Mina killar nannar ännu, den stora kan väl sova hur länge som helst, men den lille vaknar nog alldeles strax skulle jag tro. Han har ju sovit i 1½ timme nu! :) Jag fastnade i telefonen o framför datorn så det där med att vila sket sig.
Nu vaknade nog min gosse! Ska dricka lite kaffe sedan ska vi duscha!

Skriver mer om dagen ikväll.


Rutiner!

Har fått in en ganska bra morgonrutin, även om det blev en aning tidigt idag. Han steg upp 6.30 o därför sover han igen, förstår inte vad han skulle upp så tidigt att göra? ;)

Varje morgon går vi upp (runt 6.30-8.00) och äter gröt och leverpastejsmackor. Leo love it ! Sedan dricker jag mitt morgonkaffe och sitter o kollar här en stund. Leo roar sig så bra på förmiddagarna så jag får lite tid att vakna :)
Sedan busar vi och sedan blir det antingen att göra sig iordning för dagens aktivitet eller stanna hemma och få Leo att vila en stund.

Leo sov hela natten! :)
Men jag satt uppe på tok för länge igår, men nu slipper jag åtminstone oroa mig en massa. Skönt är det!
Väntar på att killarna ska vakna så att vi kan göra oss iordning och sedan sticka till Leo's mormor. Så man får allt "avklarat" är supertrött idag. Men det gick inte att lägga sig o vila, E snarkar! =/

Aja, ska vänta på att Sara ska ringa sedan se om jag också hinner vila en stund på soffan. Får ju göra ett försök, så att man kanske kan vara lite trevlig sedan!


En trött Leo är till en början superkänslig, och det slutar med att han sover sittandes. Du är för söt, hjärtat!
                           ♥     .     .      ♥

image29

                                  
                                                                             ♥

Massa bilder, ÄNTLIGEN!!

image19
Finaly, nu kan vi blogga bilder med ;) LYCKLIG !


Gjorde en smärre chockerande upptäckt idag, herregud. INTE NU! Tusen miljoner, TRILJONER fjärilar i magen.. Whyyyyy?

*Vem är du, anonyma som kommenterade att vi skulle fika tillsammans osv osv. Kul om du lämnade namn! ;)

Här är iaf då min underbara son, sovandes ;)

image17

Och här sitter han ätandes med ett leende på läpparna ;) Sötnöten!
image18

Världens sötaste gosse busar i sängen för han inte vill nanna ! Älskar dej, mitt bushjärta.
image20


Stolt kille sitter själv och tuggar på favvisen "Lille Skutt"
image21


8 månader! <3

Leobusen är ju för 17 åtta månader idag, stora killen.  *Grattis Älskling!* Inte klokt vad tiden bara rusar ifrån en. Nyss var han bara en liten baby ju. Visst är han en bebis inu, men inte så liten o hjälplös. Nu är han påväg att bli en stor o egen person! Samtidigt som det underlättar o stoltheten stiger i kroppen vid varje framsteg. Blir jag samtidigt skraj, snart är han för stor för att vilja busa med mamma (för mysa är han inte mkt för, huhu)

~Mammas älskling
, du är min skatt. Finns ingen som gör mig så fruktansvärt lycklig som du!~

Har hunnit träna, sola och äta 1½ macka. Så nu ska jag stoppa batterier i barnvakten o kila ner i tvättstugan o vika/hänga tvätt. -bläää. Men va gör man? Karlen vill ju säkert inte göra det efter en lång jobbnatt.

Ska åka o lämna datorn efter älsklingen kommit hem. Nu ska den banne mej lagas!! Trött på massa klyddande..
Så nu är det bara att hålla tummarna gott folk :) (Alltså blir det inte ngt bloggande på ngn dag kanske. Men men! Hoppas ni finns kvar o läser när jag är tillbaka!)




Ni som läser!
Vilka är ni? Hur gamla? Har ni familj själva? Hade varit kul att veta.. ;)

Tjao.

Öppna förskolan. -where are you?!

Undrar vad man gör på öppna förskolor? Och var finns dem? Alla mammor pratar om dem, men här i Skurup har jag bara hört att det finns en grupp med Unga Mammor som behöver lära sig "mamma/bebis-saker" Men i den kategorin känner jag verkligen inte att jag stämmer in i. Hade varit skoj att träffa andra tjejer o snacka. Inte bara just unga/äldre mammor, utan folk i allmänhet.

Min sambo har finaly hört av sig, han hade haft mobilen på ljudlös under natten pga att den andra killen sov. Så nu slipper jag oroa mig en massa, men han kommer inte hem förräns kl 3. Och jag saknar honom lite. Brukar inte göra det nu förtiden. Bara tjaffsar när han är hemma så det är skönt att komma ifrån varann. Kan vara nyttigt för förhållandet.

Jag är besviken på mig själv för hur jag hanterade ensam-kvällen igår. Jag satt bara här och skrev. Jag som skulle träna, sola osv. Och inget av det gjorde jag. Nä fy vad lat jag gått och blivit. Skärpning! Har tränat 15 minOrbitreken, när L lyckats komma till ro o somnat. Sedan tänkte jag slänga mig i solariet o efter det tänkte jag ge Oribitreken lite till!

Nu ska jag ge Leo välling och försöka natta honom igen, för det kan inte bli som igår o förrgår. Tror det är därför han sover oroligt på natten sedan. Det är det dumma med sjukdommar, alla rutiner man byggt upp rasar när de blir så sjuka. Så är det bara att börja om från början igen. Nu hoppas jag att han håller sig frisk så att vi kan komma igång med sovrutiner igen.

Hoppas vi kan komma på vad det är som gör att jag inte kan lägga in bilder här snart. Så jag kan visa upp min plutt :)

Mysis.

Leo är en riktig mysis. Fixar det där med sittandet själv nu, tröttnar han på det kryper han bara iväg en sväng =) Härligt med en så självständig gosse. ♥ Men bli inte allt för självständig! För nu ska jag hoppa ner o busa lite ;) Tjingeling!

Designhjälp ?

Har skrivit till en tjej o frågat om designhjälp, blir galen på denna supertråkiga designen. Visst, i love rosa. Men jag vill ha ngt personligt och "unikt" :) Just nu sitter jag o väntar på kaffet, Leo busar runder som en tok på golvet ;) Väntar också på att Stor-Älskling ska komma hem. Ringde förut men han svarade inte, det lugnar ju verkligen INTE mina nerver. Vet precis vad som kan hända om man kör hela natten o inte sover.. Så nu är man på helspänn!

Leo vaknade 4 imorse, ville inte alls sova. Hm.. Suckar djuupt.. Så det var bara att trava ner o göra en flaska välling. Och inatt kunde jag lägga honom hos mig fast på pappas sida för han var ju inte där :) Så sen sov han gott där resten av natten vilket var från 5 till halv 8. Godkännt!! Första gången vi har kunnat sova i samma säng på läänge, han blir ju så varm annars när han måste ligga änna upp på mamma.
Just nu busar han med en "grill-vante" hur nu den kan vara rolig? Haha, han är för gó!

Usch nä! Nu måste jag slänga iväg ett mess till Emil, har skickat till den där tjejen förresten! Får se om hon var intresserad eller inte? =/

Btw, nu sköter Leo detdär med sittandet själv (i stort sett) Sätter man honom på filten (med kuddar runt, ifall att..) så sitter han där o pysslar med sina ankor. Sedan när han tröttnat på det kryper han bara iväg o leker vidare. Himla skönt nu när han är lite mera självständig. Men får inte bli allt för självständig ;) för nu ska jag hoppa ner o busa med honom!

Natt i Slimminge

Middag klockan 21.30, är det klokt?! Det blev iaf snitzel, fullkornsmackaroner, beasås o sommargrönsaker! Yummie! Är sådär äckligt mätt. Blää! Nu ska jag diska och sedan hoppa i säng, är trött som ett as. (om man får säga så) :) Ses.

Maaaat

Nä nu får det bannemej lagas lite mat i detta hushållet. Magen kurrar så jag tror jag blir tokig!
Leo sover lugnt nu. Vaknade en gång o var jätte ledsen, var nog rapen som kom som satt ivägen kan jag tänka mig! Får ringa min man o höra hur det går. Puss o hej.

Orolig & dann!

Nähä, den där tjejen som ringde och sa att hon skulle komma o kika på vagnen har fortfarande inte hört av sig. Jäkligt dåligt stil måste jag säga!

O här har man städat o donat hela långa dagen. Nä fy för sådana människor! Givetvis ringde bruden från DOLT nummer med. Ja, vrf inte?!

Leo-Älsklingen var så trött så trött, var super ledsen hela kvällen. Inget vidare! Men nu sover hjärtat gott, o hoppas han sover läänge så att verkligen sover ut! Stackars min pojke, MAMMA ÄLSKAR DIG!

Ja som sagt ska ju mannen jobba inatt, förut gillade jag tanken. Men när han inte hann sova innan han stack sa det bara "poff" så var det roliga bortblåst. För nu sitter man här, orolig o dann =/ Skit också!

Usch, så ska man laga middag till sig själv. Har inte kunnat laga någonting eftersom Leo var så mammig o ledsen.. Usch, när han är så ledsen så när han gråter låter det som han säger "Mamma".. Typ Mumm-mumm huhuhu.. ? Kan det verkligen vara så? Det berör verkligen mitt mamma-hjärta iaf, mega mkt! För den där hängande läppen, glansiga ögonen och de blöta kinderna ser ju bara för "sött" ut...

Men känner mej trots allt en del motgångar idag på ganska gott humör. Var faktiskt skönt att lägga Leo ikväll efter en lång o hård dag. Annars brukar det ta emot för det är så himla mysigt att ha honom hos sej! :)

Nervös!!

Iiii.. Är supernervös.. Vet egentligen inte varför, men det är nog lite för att det är okända människor som ska komma hit, vad säger man?! Hmm. Aja, det löser sig nog! Leo har bara lyckats nanna en timme idag, inte klokt. Blir nog mkt tidig kväll.
Emil ska jobba natt, och jag ser faktiskt bara fördelar med det, haha! Då kan jag träna ikväll för det har jag inte hunnit, och jag kan sola. Sova själv, mm. Min sambo är inte den roligaste att sova med haha. Kan vara skönt att vara ifrån varandra lite.

Nä nu ska jag busa lite med min son och vänta på att "A.N" ringer efter vägbeskrivning. O hade velat prata med Sara, men hon svarar inte :(
Usch för fjärilar i magen!

Övertrött Leo.

Stackars min gosse, var så himla övertrött! Sov bara en liten stund (5-10 min) i bilen vid 11, och sedan har han inte somnat förrän nu, halv 3! Kan ju knappt räkna första gången eftersom han somnade när vi nästan var hemma.
Hoppas att han sover en bra stund nu, så att han är utvilad sen. Kommer ju ett par och ska kika på vagnen. :) SKOJ. Hoppas den bli såld. Annonsen kom ut i morse och hon ringde vid 10 :)

Leo har blivit alldeles rödflammig om kinderna, har varit så sedan imorse. Undrar vad det kan vara? Lite skraj att det är någon allergi men han har ju inte ätit annorlunda eller så? Aja, får vänta o se om det försvinner!

Håller på o städar och har torkat av vagnen o så. Plockat ihop kläder som Leo inte kan ha längre och som där inte är ngt spec "minne" med. Bara hoppas att det mesta (iaf) blir sålt. Vill ju bli av med det, det står ju ändå bara här o samlar damm!

E har ju varit hemma idag, skönt. Fast han har mest suttit här =/ *tråkmåns!* Han ska nog köra snart, ska mecka Nissan! Motorn var tydligen ihopa nu. Så nu var det mest "småfix".. Sedan är statusbilen körbar.

Funderar på att slänga ut Passaten på blocket, se om man kan få den såld?! Vill ju ha nytt åk :) Men får väl fråga C först så att han inte blir tjurig, han är nämligen lite sugen på den! :)

Blev bjudna på "rockfest" nu på fredag, men kan inte gå. E's mamma fyller år så vi ska fira henne på kvällen. Aja, det kommer fler tåg! Var ändå inte så sugen på att dricka..

Tänkte ringa till nga hotell o höra vad en natt kostar, hade ju varit mysigt att ta in på ngt tjusigt ställe den 12e. Få lite roomservice o gå ut o se på staden(?) M.m.. Får bli så tror jag, om jag inte kommer på ngt annat eller får förslag?

Nej gott folk, nu ska jag ta hand om disken sedan blir det till o hänga tvätt.
"Det är roligt nästan jämt!"

Godmorgon :)

Godmorron, godmorron! Ja, idag fick jag sova ända till 8.15, det var rätt skönt :) Så nu har vi precis käkat gröt & leverpastejsmackor och jag har hunnit dricka mitt morgonkaffe! Körde iaf till Sara igår och det gick hur bra som helst, inte det minsta halt på vägarna. Det var skönt att få komma iväg lite på egen hand. Snackade massa skit och lyckades klydda ihop 3 annonser. DYYYRT! Hoppas nu man får sakerna sålda!! *Snåle* :)

Nej nu ska jag läsa mina favorit bloggar o sedan får jag sätta på kaffe (för tydligen var inte sista slurken god =/ ?? Kräsne..!
TJAO.

BTW glömde skriva att Leo höll på att sätta sig upp själv i sängen när jag kom in och skulle ta upp honom! SÖTNÖT!

Svårt val!

Står i valet o kvalet om jag kör till Sara ikväll. Hade tänkt köra dit efter Leo somnat, så vi kunne fixa med annonsen. Men det ser illa ut, för det första snön, men de säger att de kanske blir underkylt regn? Ingen hit..

Aja, den som lever får se. Nu ska Leo få gröt och jag o E ska dricka kaffe!
TJAO.

Säljlista

Ojoj, nu händer det grejer. Har fotat alla sakerna nu. Blev lite till!
Det här står på tur för att säljas:
1 liggvagn med mobil, regnskydd&myggnät och tillhörande skötväska + trådkasse
1 sittvagn med mjuklift. (ställbart&vändbart handtag, "sollucka"
:), regnskydd, insytt myggnät, punkteringsfria hjul)
1 amningskudde
1 babysitter med justerbart rygg o fotläge! + handtag för att lyfta den.
1 bärsele från Babybjörn
1 sängmobil med speldosa
1 skötväska från Babybjörn
1 babygym från IKEA
1 locktång från Babyliss
1 cdställ i smide
Plus lite pojk-kläder i strl 50-62!

Säg till om ni är intresserade !

Nä gott folk. Måste träna nu! Har inte hunnit det. Ska till Sara ikväll och fixa med annonserna för vår data bara hänger sig när jag går ut på blocket! SUCK!
Nä träning o solning... Oh shit....... tvätten!


Kärleken!

Naaw min lilla skatt sitter o leker med sitt "älskade" vällingmått :) Har lagt täcken o kuddar runt honom så nu sitter han där som ingenting. Så stolt över min plutt.. ;) Börjar bli så stor, för stor!

Idag är det träning, promenad (utan regn tack!), tvättning och massa bus som står på schemat. Med andra ord ska vi hålla oss här, och inte flänga iväg. Dels för att bensinen inte växer på träd och dels för att det är skönt att vara hemma med min lillälskling också!

Tänkte träna när Leo ska vila, så kanske jag hinner sola med?! För det hade jag fortfarande inte gjort ännu, även om jag skrivit att jag velat det. Har inte prioriterat det så värst..
Men idag hoppas jag att tiden räcker till!!

Jag är fortfarande förkyld och hoppas jäklar att det försvinner snart!! Är så ***** jobbigt, hatar det!
Sitter här med en kopp kaffe och tycker synd om mig själv typ.. Haha, nej riktigt så illa är det inte. Jag överlever! Och solen som lyser upp kan ju inte få en på annat än gott humör! Tänkte ta med hörlurarna och lyssna på musik till promenaden, man går så helsikes mkt fortare då! Plus att jag ska ha med mig Abtronicen. Kanske gör susen på mina slappa magmuskler?! :) Vill verkligen ha bort magen. Vill se vältränad ut och kunna få komplimanger igen!

Har fortfarande inte kommit på något att hitta på den 12 april, då vi har 1½ år tsm (HJÄLP). Eller ja, vi har ju varit tsm i  7 år till&från hela tiden. Men denna gången har det varat 1½ år, och hoppas på mkt längre!
Den dagen vill jag visa hur viktig han är både i mitt och Leo's liv. Men inte för mkt kärleksdrabbel för det gillas nog inte? Han är ju inte så "gosig" längre, men om man tar det lite sakta men säkert, kanske han kan hitta tillbaka till sitt rätta jag igen.
-Sara! Du som är så grym på att komma på saker :) Help me! ♥

Nä nu ska jag fota min plutt som fortfarande sitter kvar :) *Mammas Stolthet!*
Tjao.

Nattinatt..

Blev inget Singing Bee ikväll som jag hoppades på. E ville kolla på en Inidian film på canal + istället. Jag jids inte se den så jag tänkte hoppa i säng. Hade egentligen velat sola men orkar bannemej inte. Supertrött..

Höll Leo uppe lite längre idag till lite över 8, sedan gick det inte längre. Så han var jääätte trött. Skönt, tänk om man kunde bli lika mysigt trött själv någongång? Mmmm :)

Nä nu ska jag övertala min man att vi ska sova. Han har jobbat 13 timmar idag så det blir nog inte svårt?!

Home alone.

Nu ska jag och Leo äta min älskade korvstroghanoff med ris, Emil får äta senare då han blev ganska sen ikv.
Sedan blir det bus, bad och mys-nattning :) Älskar det! ♥
Och efter det ska jag se om jag kan lura E till lite mys med n-bullar :) Haha.

Tjao. ♥

LEO- Mammas stolthet

Leo har sovit i 2 timmar nu, var precis uppe o kollade till honom. Han ligger ända längst ner i fotändan med fötterna ut genom springorna. Sån sötnos :) Du lyser verkligen upp mammas dag. Älskar dig så fruktansvärt mkt!!!!!
*Mammas stolthet!*

Sitter i valet o kvalet om man ska sola eller strunta i dt o ta en dusch istället?!
När Leo vaknar (vilket förmodligen blir inom det snaraste) blir det matning, sedan ner i tvättstugan o hänga tvätt!
Funderar på att ta en dammsugarrunda med, Leo käkade ju rån igår så där är smulor överallt i köket haha.
Han kom på att de inte är så farliga, fick bryta dem på mitten och äta andra halvan själv. Då tittade han undersökande och gjorde sen likadant som Mamma :) Duktig kille! Toppen när de blir lite större och självständigare!

Har faktiskt tränat idag, känner mig såå duktig. En lättnad att kunna komma igång igen. Har längtat eftersom kroppen börjat kännas lite "pluffsig" igen. Bläääää.


Vad vill JAG?

jag är så jävla kluven, kärleken är så besvärlig. iaf min. jag förstår inte hur det kunde gå såhär? under grav, var det så jäkla mkt snack om att han skulle hjälpa till, ha L om jag ville göra ngt. men hur ofta händer det?
<mkt snack o liten verkstad>

Jag vet egentligen inte hur ärlig jag vågar vara här, ifall "fel" människor skulle läsa?
Men måste få skriva av mig innan jag spricker, bär på så mycket ilska.


Vad säger man för att få respons? Jag vill få honom att förstå. Fattar inte att man behöver förklara en sån enkel sak som att L är vårt gemensamma barn, inte bara mitt! Jag vill inte vara tråkiga mamman som bara matar, badar osv. Utan jag vill busa mer än vad jag nu orkar. Om vi delade lite mer på allt sammans hade vi båda fått mer tid med honom, både bus och praktiskt. Tänker på hur mkt han missar, de mysiga stunderna på kvällarna vid nattning tex. Egentligen skulle jag gärna ha alla de stunder för mig själv :) Men allt sånt missar han. Och visst vet man inte vad man missar så? Är det så att han är rädd för att "göra fel"? Men jag vet att han kan! Innerst inne vet han precis hur man ska göra, och han vill säkert umgås med L mer, eller?

Är bara så less på allt, det var verkligen inte såhär det skulle bli, så varför blev det så? Jo, jag var för "snäll" i början och "tog ansvaret ifrån honom".. Han jobbade ju jätte mkt under sep-jan. Och var han hemma en dag på helgen sov han bort halva dagen. Borde man inte VILJA ta igen all den förlorade tiden då?

Usch, blir ledsen bara av att tänka på det. Borde nog ta tag i detta, väga för och nackdelar. Tänka igenom hur jag verkligen vill ha det och sedan ta ett allvarligt snack med E. För det är tyvärr inte bara jag som känner av detta. Utan vår stackars klämda son med. Vill inte att han ska komma emellan, men det kommer han att göra i vilket fall som. Aaaaaa blir galen på detta.


Egentligen vill jag bara få det att funka, så att vi kan leva som en FAMILJ. Hjälpas åt med lite av allt, det hade gjort vardagen så mkt enklare, för oss båda. Han hade sluppit behövt höra tjat. Jag hade sluppit behöva tjata o gå o vara irriterad. Är det för mkt begärt?

Plus att han tycker att det är HAN som ska sköta "hus-köpandet"o stänger mig ute. Och det tycker jag är fel, jag ska med bo där. Alltså vill jag att min åsikt också ska räknas. Knappt att jag får vara med o kolla. Men ska det vara på det JÄVLA viset kan han flytta själv. För det är ett gemensamt beslut enligt mig iaf?

Hur fan blev han såhär högfärdig, präktig & egoistisk?
 We are surpose to be a FAMILY.

Tack för att jag fick vädra mina tankar, nu ska jag bara komma fram till ett beslut som underlättar för oss alla. Speciellt LEO.
För det är trots allt honom jag kämpar för.


FEL, FEL, FEL!

Absolut fel låt som vann igår i Melodifestivalen! Stela DOCKA.. Nä Bengtzing skulle ha vunnit, hon sjöng bra, framträde bra och hade skit snygga kläder! :) Man skulle kunna tro att jag skulle ha velat att Frida vann, eftersom jag bor i Skurups kommun. Men nä, blev så besviken, vilka kläder och lamt framträdande?! Usch!

Har precis tagit hand om disken och hängt tvätt m.m. Nu sitter jag här och dricker dagens första kopp kaffe. Leo är påväg från köket o ska krypa till mamma, tänk att han snart är 8 månader. Om 3 dagar.. Shit vad tiden går fort. Alldeles för fort!

Idag kommer Mamma & Kenneth och hälsar på. Ska bli trevligt. Kanske kan sticka ut o gå en runda? Så härligt väder!

Nej nu får jag sätta Leo i hoppgungan, så att jag kan träna lite. :)
TJAO. ♥


Me like.

Oh, nu lyser solen, SÅKLART. Hoppas att det är fint väder efter att vi ätit middag också. För den ska jag snart börja på så hinner inte knalla ut innan. Precis pratat med Sara i telefonen, skoj. Alltid lika lättsam att snacka med.
Idag hamnade samtals ämnet mest på kläder. :) Jag vill ha nya grå tights, och en skjortklänning. Och kläderna i nga inlägg neråt!! ME LIKE!

Har rensat ut ur garberoben idag, dammsugat, tagit hand om disken och plockat undan lite överallt. Känner mig riktigt duktig!

Lilla stjärnan ligger på golvet och snackar med sig själv i spegelkuben haha. Han gillar verkligen "den andra" babyn haha. Så söt :)

Nä nu ska jag gå och bädda där uppe och se om jag hinner ta tvätten innan Snuttes tålamod sviker ;)

Tjao.

Han o jag.

Trötta är vi nu efter massa bilkörning. Usch, var ju i stan förut o skulle ut och gå men körde hem igen. En timme senare ringer E och vill att jag ska köra och hämta delar till Nissan i Ystad. Blää köra bil i regn är sååå tråkigt.
Men men, jag o Leo är ju så snälla så vi drog på oss kläderna igen och körde dit, sedan fick vi lämna dem i Tomelilla.. Så nu är vi hemma och bara myser. Ska nog fixa till något att käka.
Har inte hunnit sola iheller som ni nog förstår. Men det SKA jag göra innan dagen är slut. Får kanske vänta till E kommer hem?

Lillen verkar ha hittat en fläck på golvet, dem är superroliga tydligen :) Ligger o pillar på dem hur länge som heöst..

Blää.

Blev ingen promenad. Givetvis började det regna när vi väl kom till Ystad, lagom till jag tagit ut vagnen från bilen. SUCK. Så det var bara att köra hem igen, dumt att ta ut L i regn just när han är påväg att bli av med förkylningen.
Nä nu ska L få lite gröt, så att han blir mätt i magen :) Sedan ska jag försöka sola lite!

TJAO

Pappa?

Varit uppe sedan 06.45, då hade Leo ingen lust att sova längre. :) Fast det hade egentligen jag velat. Aja!
Sambon åkte precis till jobb. Suck, så himla trist.. Men får göra det bästa av situtionen.
Tänkte ge mej ut med Leo i vagnen på en lång promenad.

-Emil tyckte att det lät som Leo sa "pappa" förut, så han har sprungit runt här hela morgonen och sagt, "kan du säga pappa?" :) Dom är så härliga.. Märks tydligt vad Leo tycker om sin pappa. När han gick ut för att hämta tidningen tittade han så mkt efter honom att han trillde omkull :) *Sötnos* Och han blir alltid lika glad när pappa kommer in genom dörren, om så han bara varit ute och rökt.

Nä nu ska jag nog plocka på mig ngt av dem kläderna jag fick igår, borsta tänder och hår och ge oss ut, nu medans det är uppehåll.

Tjao ♥


Grubbeltrubbel..

Nog med gubblande idag.. Nu ska jag krypa till sängs tätt, tätt intill min sovande sambo o kramas. Ny dag & nya tag imorgon !

Glöm inte att berätta om vad ni vill att jag ska berätta om!
Godnatt ♥

Kärleksbeskymmer....

Känner mej väldigt upp&ner idag. Har verkligen varit en toppen-dag! Men ändå känner jag mej nedstämmd och fundersam? Har varit hos en vän idag där jag egentligen skulle ha lämnat mina avlagda mamma-kläder. Men givetvis låg dem kvar i Passaten som E tog till jobbet idag. Istället fick jag massa linnen/tunikor/tröjor och ett par jeans. Nästan allt var helt nytt, med prislappar o allt! Blev superglad då jag verkligen behövde utöka utbudet i min tråkiga garderob. Jeansen satt som smort :)

Sambon har lagt sig för natten, trist! O han ska jobba hela helgen, undrar när jag skulle få den där sovmorgonen vi snackat om så länge nu? Hade verkligen behövt den.

Har planerat en "surprise" för honom till den 12 april då vi har 1 & ½ år. Eftersom vi inte firade vår 1års-dag tycker jag att det hade varit mysigt att göra ngt bara han & jag. Så sa till honom att han INTE fick jobba den lördagen. Narturligtvis har jag inte sagt ngt om varför, bara att det är tillräckligt viktigt för att han inte ska jobba. :)
Någon som har tips på vad man kan göra?

Hoppas på att kunna återfå lite gnista i vårt gråa förhållande. Jag är en tjej som behöver mkt kärlek, kramar och mys. Medans han är mer av den kalla typen. Tyvärr. Förut var han inte alls så, då tyckte han faktiskt om att ligga och mysa i soffan om kvällarna. Nu är det bara jobbigt.
Sånt gör mig så nedstämt och ledsen inombords. Usch, nu förtiden sitter vi i varsin del av soffan när vi kollar på tv. Så himla tråkigt! JAG VILL HA KÄRLEK. Jag vet att jag har skrivit det förut men det är det som tynger mej just nu.
Det är frustrerande att vilja förbättra och förgylla ett förhållande medans sambon bara trampar på det. Verkar som att han inte vill försöka? Varför fortsätter vi då? Han säger att han trivs. Betyder det att han vill ha ett kärleks-löst förhållande? Eller älskar han mig inte nog för att det ska vara möjligt?

Jag är redan så himla osäker på mej själv. Så det gör inte saken bättre när han stöter bort mig. Kramar jag tex honom står han antingen med armarna hängande, eller också klappar han mig på ryggen och föser bort mig. Ser ni någon kärlek i det? Usch, är det någon mer som har det som vi? Detta tar verkligen knäcken på mej..

Lägger ner så mycket tid på att tänka på dethär. Det är så mkt som jag vill säga, ändra och förbättra. Men det går inte om båda inte vill. Usch, blir smått galen på det här.
Ibland vill jag flytta, men jag älskar ju honom så mkt. Och vet inte om jag skulle klara mej utan våra "ljusa dagar".
Är det alltid, i alla situtioner som "det är det lilla som räknas"?
Eller är det kanske min ut-tröttade skalle som överdriver en aning?

Äsch, får lägga ner detta nu. Blir bara deppad. Tänkte skriva o berätta lite om oss, om vår vardag. Någon som vill berätta vad ni vill att man ska skriva, hur ärligt ska man vara ?

Kläder!

Naw, ville verkligen inte lägga min Prins igårkväll. Han var såå mysig. Busade hela kvällen lång, han har så himla härligt skratt. Min buseskrutt!

Fick förresten kläder av Noel (ida) igår. Bla. en ursnygg pikétröja, randig med siffror på ryggen. 2 par mjukisbrallor och 2 bodies, 1 pyjamas och 1 par Nike badshorts. Och han är  SUPERSÖT i i dem. -Tack så mkt ;)

Har precis druckit en härlig cappuchino. Skönt för halsen! Tänkte börja träna lite smått idag. Är inte frisk ännu, men kan inte hålla mej längre. Känns som år och dagar sedan jag tränade !

Har ingen aning om vad vi ska hitta på med idag, eller om jag ens vill hitta på något?
Återstår att se!



Dessa kläderna hittade jag på H&M, älskar dem. Hur snyggt hade det inte varit med ett par svarta tights till kjolen?:) Dessutom kostar linnet bara 49,50/st !!

Och hur snygga är inte dessa shortsen?? LOVE IT. -Återigen svarta tights hade suttit som en klocka! ;)
Ankle boot 
Dessa skorna skulle jag med kunna tänka mig ! :)

Ida & Noel.

Idag har vi varit hos Ida & Noel. Har haft super trevligt, så länge sedan jag träffade dem så det var himla skoj att träffas o snacka! Noel har blivit sååå stor, och har blivit så självständig. Auw, han som var så liten förut. En stor kille nu ju! Men alltid lika söt! Leo hade med skoj, han och Noel busade :)Lyckades till&med somna Leo där, han sov gott i Idas säng. Helt otroligt!

Nu har jag gått här och plockat undan och tagit hand om disk och tvätt, medans Leo vilade en stund. Nu är han vaken och ligger på golvet och busar med en Coca-flaska. :)

Ikväll blir det Chili Con Carne, och jag längtar ! Bra länge sedan vi käkade det nu. Annars händer inget spec. Tvättdag idag har jag bestämt så det blir mest till att hänga tvätt osv!

Leo fick förresten kläder av Noel (Ida) bla. en piketröja (skitsnygg) och två par mjukisbrallor! Inte illa. Och han blev dessutom supersöt i dem! -Tack så mkt! :)

Nä nu ska jag slänga in en tvätt och sedan busa med Leo. Efter det kommer E hem och då blir det middagsfix.

Skit också!

Så trött på denna datan! Gjorde virus-sökning o tog bort virusen. Tror ni det hjälpte? Nä nu är datan bara ännu värre och hänger sej stup i kvarten. SUCK. Dessa jävla datorer....

Jaha, idag skulle kanske S "gamla grannen" titta ut? Får se om det blir så. Är fruktansvärt sugen på att ut o gå men här regnar det som bara den. USCH för grått väder...!

Nä nu ska jag göra ngt roligare, för idag är det inte roligt att blogga. Inte med denna kassa datorn.

Ingen självklarhet!!

Vad är det som är så JÄVLA svårt?

E kom hem tidigt, toppen tänkte jag. Då kan L stanna hemma hos honom. Frågade honom om han slutat för dagen och Ja det hade han. Men när jag ställer frågan om L kan stanna hemma hos honom så OJ vad han skulle göra saker. Då skulle han nog iväg och hjälpa sin pappa för att han inte hade råd att stanna hemma. Men IDIOT, du får fan inte betalt hos din pappa ändå.
Så jävla trött på sånt här. Ska han ngt då kan L aldrig med. Men ska jag ngt är det en ren SJÄLVKLARHET att jag ska ta honom med. Varför är det så? Att männen alltid ska få göra saker på egen hand. Men inte kvinnorna?
Det kan vara himla skönt att få göra ngt som bara mig ibland. Att få göra ngt utan barn och bara koppla av och snacka lite skit.  Varför kan jag aldrig få göra det?


SÅ irriterad nu.... SKit också!!


Hur ska det gå?

Jag o Leo ska snart till dendära fd bästa vännen jag skrev om igår. Ska hämta min huva till jackan hon lånade förut. Får väl se om hon behagar att prata denna gången? Ställer in mej på att det blir pannkaka av alltihop, så blir jag inte besviken! Fast det blir jag väl ändå, även om jag inte vill det. F-n, tänk om man kunde vara hjärtlös då & då?

Har varit duktig och torkat golvet, och ska nu springa och plocka undan lite medans Leo vilar. Tycker att jag plockar undan hela tiden, men ändå blir det aldrig rent nog? Det enda man gör, också kommer mannen hem o smutsar ner, haha. Jag var ett sådant-där pedantiskt städfreak innan jag fick Leo. Nu hinns det inte med att gno tills allt blänker, och det ni, det är svårt att acceptera. (!)

Kaffereps-Abstinens!

Ja, det har jag idag. Har "abstinens" efter att få umgås med folk, dricka kaffe och snacka en massa skit!
Försöker få lite ordning bland kategorierna, men det är ju himla segt.
Ska nog fortsätta lite senare, nu ska jag slänga mej på golvet o busa med hjärtat! Sedan blir det till att asa upp en dörr ifrån källaren. USCH!

LEO BARA ÄLSKAR ADAM TENSTA'S VIDEO "MY COOL" Haha. Står o hoppar och flinar !

jag talar ut

Usch, vad less jag är på denna datan. Jag som vill lägga in massor med bilder på min busunge. Men det funkar ju inte...! Aja inte lönt att sura.. E ska göra en virus-sökning sen o se om det är det som är problemet...
Hade velat göra en snygg design här med, -hur gör man då?!

Ja, min man ligger just nu o jäser i solariet, den grisen ;) Fläskpannkakan står i ugnen o gottar till sej.. I LOVE IT! Tänkte också försöka hinna med att sola ikväll, hade varit sköönt !

Sitter o snackar med min fd bästa vän på msn. Usch, så trött på den relationen vi har, saknar verkligen den gamla S.. Saknar att ha en Riktig vän. Aja, som J sa.
-Det 'är så när man blir ung mamma, då får man lära sig den hårda vägen vems ens riktiga vänner är.

Lillgossen ligger o nannar, han gick ju upp halv 7 imorse så han var lagom trött och gnällig vid 8. Min ängel, hoppas att han är på bättringsvägen! Han är sååå mammig. När jag la honom på golvet kröp han efter mej o drog o gnuggade sig i mina jeans. La jag mig på golvet drog han sig upp på mej o gnällde, som -snälla ta upp mej! Så det har blitt massa mys idag, inte mej emot alls :) Men ryggen gillar inte det lika mkt, hm.

Nej nu ska jag gå o kolla till maten, sedan blir det ju chips&dippa o lite mys(?) ikväll.. *längtar*

Snoriga näsor och kvällspromenad.

Har faktiskt varit kreativ idag, fastän näsan rinner o halsen är igenbommad. Har införskaffat oss en trappgrind, så nu ska den bara upp också! ;) HAHA. Dammsugat och plockat undan, tatt hand om disk o så. Till o med hunnit sova en halvtimme med Leo för jag kände mej inte alltför frisk när vi kom hem från bo olsson. Huvudet snurrade o var säkert stor som en badboll MINST!!
Nu har vi precis kommit in från en härlig promenad, är ju helt klart härligt att gå en promis såhär på kvällstiden. Fåglarna kvittrade o solen höll på att gå ned.. MYSIGT... ;)
'
Min härliga man är och tvättar lastbilen så han blir sen idag, hade tydligen varit oljeläckage så den var full med olja.. Har köpt chips och dippa som vi ska gotta oss med efter middagen ikväll. MMM.. Var länge sedan man åt sånt faktiskt!

Nej nu pockar min son på uppmärksamhet.
Tjao..

HJÄÄÄÄÄÄÄLP

AAAAH blir så TRÖTT på denna ***** datan.... Varje gång jag försöker lägga in bilder här i inläggen poppar det upp MASSA sidor cirka 20 stycken.. osse hänger datan sig o stänger ner allt. Sedan är inlägget borta. Hur fan får jag det att fungera.. Blir så jävla irriterad...


aja jag o Leo ska iaf till Bo Olsson o handla trappgrindar idag. Han har blivit så jäkla snabb ditåt så får ta tag i detta nu innan det händer en olycka!!

Snälla ge mej tips..

Tjao...

Min älskade familj!

Halloj, har precis hunnit äta middag. Blev en aning sent idag, blev iaf härligt god currykorv med ris. Vi badade Leo tillsammans o busade en massa. Så himla mysigt att få busa med mina killar :) -En MASSA kärlek till er!
Tog en sväng ner till byn innan, jag & Leo. Så härligt vårväder det var nu ikväll. Hade det inte varit för alla bilar hade det varit en lugn o skön promenix. Aja, jag o hjärtegrynet fick välbehövlig frisk luft. Skönt vid förkylningar!

Usch är as-förkyld, näsan är som en öppen kran så jag tycker lagom synd om mig själv.. :P

Leo var suuuuper trött efter allt bus o bad så nu inbillar jag mej att han ska sova hela natten o helst ge mej sovmogron till MINST tio. Gud vad skönt det hade varit.. *DRÖMMER*

Har ju lyckats lägga in bilderna så imorgon lovar jag att skriva ett lååångt inlägg o lägga in massor med härliga bilder på bustrollet o våra utflykter. Har fått till en massa bra bilder dom senaste dagarna, inte konstigt med en sån linslus till son. Han bara ÄLSKAR kameran.. Haha..

Nä nu är det absolut dags för nattning för oss. GODNATT ♥

Bilstädning&babygymtillsalu.

Tjohej. Idag är jag superförkyld, L verkar sämre igen tyvärr. Men det ska inte få sänka mig idag. Solen skiner och vi ska till mamma o kenneth och städa bilen. Det är verkligen behövligt, samlar en massa skit där =/ Hoppas vi hinner promenera innan solen far sin kos igen ;)
Innan vi kör ska jag hinna sola & duscha. Säkert 2½ vecka sedan jag solade nu. O ändå är det i rummet brevid :) HAHA.


BTW, BABYGYMMET ÄR FORTFARANDE TILL SALU, ifall någon vill ha det vill säga ;)
Rulla ner ett inlägg för er som inte sett det! :)

Nä nu ska jag busa lite med min underbara son som ligger här och försöker krypa över pinnen mellan stolsbenen! Han är för go.

Har förresten inte kunnat lägga in bilderna, fattar inte hur jag gör så min kära sambo får visa mej!
Tjao ♥

BABYGYM SÄLJES.

Funderar på att sälja Leos babygym. Han älskade det när han var liten, nu är han ju en stor kille som ålar/kryper runder, inte har han ro till att ligga still där nu :) Inte en chans.
LEKA babygym
Tänkte mej en 150 kronor kanske?

Problem med att tanka? Haha.

Haha. Såg världens sötaste "gubbe" igår. Var och tankade också kommer det en gubbe backandes mot pump nr 2 (andra sidan) Han ligger kanske 10-20 cm ifrån kanten, jävligt nära vill säga. Och en bra bit ifrån pumparna. =/ Sedan står han o klyddar och har sej och jag hinner tanka FULL TANK innan han säger, -Ja just det, pump två måste det vara. Jag blir så förvirrad med alla dessa bensinstationer. Efter snällt ha hållt med honom sätter jag mej i bilen och svänger runt och får syn på att han hade tanklocket "på fel sida" och har dragit slangen ÖVER bilen o håller på och tanka på detta ansträngade vis. VARFÖR INTE BARA KÖRA O VÄNDA BILEN? En aning enklare !Hahaha..

*Grejen är det att jag såg Jay Leno(?) häromdagen och där visade dom ett klipp med en rubrik liknande "Världens mest korkade tjej tankar.." Och hon gjorde så som honom. Även om hon for med slangen tillbaka med men iaf. Jag kunde inte sluta ASGARVA !*

Nog med skadeglädjen ;) Har precis tvättat Pessuten, en snabb runda. Började ju såklart regna så det var inte lönt att stå o klydda med semsskinn o sånt mög. Men relativt ren blev röda faran !
Nu sitter jag o väntar på att min härliga sambo ska masa ***** ur sängen snart. Kan ju inte sova bort hela dagen! :)

Så härligt att Nordman körde ut Carola. Det är rätt!! GO NORDMAN. Fast Linda Bengtzing är dock bäst. Himla härligt drag i hennes låt.

Leo börjar bli myycket bättre, sovit helt ok inatt igen. Himla skönt för Mamma ;) Måste fortfarande hålla på med alla jäkla mediciner bara. SUUCK. Han har ju fått en sådan här inhalator med. Den gillas INTE (!) Han blir så ledsen, usch, det gör så ont i hjärtat när man inte kan förklara att den inte är farlig utan hjälper honom att bli frisk.

image7

Upp-och-ner vänd kanin!

Haha, ja det ser mitt lilla troll ut som nu förtiden. Hans två små tandsingar sticker upp där nere och hans ser precis ut som en upp-och-ner vänd kanin ;)

Har haft en mkt trevlig dag med gott humör, mkt tack vare dagens underbara väder! Sol får mig alltid på humör!
Var ute och tog en liten "fika" hos Mamma & Kenneth. Leo hade jätte skoj och busade som tusan, skönt att se att han mår lite bättre. Sov OK inatt. Dame nice, ska ni veta. Gick dock upp kl 06.40, men vafan. Sånt Man Får Ta.

Ikväll händer det väl lika mkt som igårkväll, det vill säga, INGENTING. Men det kan vara rätt skönt när man haft hand om en mammig liten kille hela veckan. Tänkte iaf se Melodifestivalen ikväll. Till er som följt det, är Frida kvar?

Har köpt godis, men det var inge gott. Bra ju, haha. Sitter och funderar på om det ska bli Ugnsbakad Falukorv med potatismos? Eller köttbullar med mos? Lutar rätt duktigt åt korven. Inte så mkt jobb :) LATMASK.

Vägde mej idag med en klump i magen, men gav av en lättnadens suck när jag såg att jag fortfarande låg på 58 kg, tom lite under ! Så det känns skönt att man inte gått upp en massa nu när man inte varit kapabel till att trampa på crosstrainern. Men snart är det dags. Var sugen idag, men hade massa disk att ta hand om, skitit golv att dammsuga och soligt väder att ta till vara på. Och rätt var det var så var trollungen mammig igen.


Förresten, är det någon som vet vad unika besökare och alla sidvisningar betyder? Vilka är UNIKA?

Nej nu ska jag kolla vidare här och sen ska jag väcka min vilande son så att han inte sover för länge!
Tänkte lägga in lite bilder ikväll, på min lillgosse. Han fick leka med maten igår, haha.
«Tjingeling. »

FRUKTANSVÄRT AVUNDSJUK.

Åh, blev så AVUNDSJUK precis, satt och läste "mzetterblad.blogg.se"s blogg nyss. O vilket familjeliv de verkar ha..
Hon skrev om hur söta hennes "Killar" var, William somnade i pappas famn om kvällarna titt-som-tätt.
De var ute och gick promenader tillsammans, hon var hos kompisar då o då på kvällarna o kunde komma hem till en sovande son..
Varför är det inte så här? Varför har jag ingen att umgås sådär med? Varför ligger inte L och somnar i pappas famn på kvällarna? Varför? Undrar återigen om jag är för krävande? Ber jag om FÖR MKT?

Råd någon?! Hur behåller man kärleken, gnistan.. Det där lilla extra?!



La fram ett förslag för säkert 2 - 3månader sedan, att vi skulle natta varanann kväll. Så att den ena fick lite egentid med Leo ena kvällen och den andra nästa. (Åter igen GE&TA) Men än sålänge har det inte blitt något av det?
Tycker att man ska turas om med mkt när det gäller att ha småbarn. Båda föräldrarnas närhet är ju så otroligt viktig för barnet.
(Nu säger jag inte att E är en dålig pappa, inte alls. Blev bara så avundsjuk och en gnutta tårögd..)

Blev en himla massa bloggande idag. Har många åsikter, frågor och tankar ikväll som behöver ventileras..

Börjar såklart bli sjuk jag med, nu svider det i min hals. Ja, varför inte? Hoppas att det inte bryter ut riktigt förrän L tillfrisknat! *HOPPAS*

Nä nu får jag väl ge mig för idag, haha. Ska försöka umgås med min sambo, som lyckats hitta en film han suttit o ASGARVAT till den senaste halvtimmen..



Godkväll på er. ♥

Är jag UDDA?

Ja, det börjar jag undra. Jag läste precis en "mammablogg" där hon berättade om sin förlossning och smärtan hade försvunnit DIREKT. What?! Har hört så många säga det, men jag kan än idag känna precis den smärtan jag kände då, när jag tänker tillbaka. Visst var det värt det, men inget jag känner för att göra om.
Och den försvann banne-mej inte direkt, så är det bra med det.

Jag ogillade också tiden som gravid. Det är inte så att jag inte tyckte det var spännande osv. Och i början tyckte jag verkligen om det. När magen var sådär nätt o jätte söt. Men när jag blev stor och klumpig, mådde jag inget bra. Avskyr att vara tjock, skämdes när jag skulle ta av mig kläderna framför min sambo. Usch, gömde ofta mig och stängde dörren när jag duschat eller så.

Jag hade längtat oerhört efter att bli gravid. Trodde aldrig att jag skulle känna så. Men jag trivdes inte i min gravida kropp, det var hemskt. Visst älskade jag att känna sparkarna från L och alla de mysiga stunderna. Men grejen att vara stor och att ingen ville umgås med en längre, det var INGEN HIT. Jag avundas alla som springer runt och trivs med sina stora magar.

 Är jag udda för det då? För alla mammor verkar älska att vara gravida och allt vad det innebär.

Mammor sa till mig att vänta du bara, du kommer sakna magen. Men nej, jag saknar den inte. Är så glad över att slippa den och istället få ha min UNDERBARA son vid min sida som jag kan få mysa och busa med. Och bara ösa kärlek över ;) ♥



Blev visst två inlägg idag, är riktigt "skrivsugen". Dom senaste veckorna har jag haft riktigt sug efter skapandet och inreda, fixa & dona. Skulle kunna tro att jag var gravid om jag inte visste bättre, HAHA. (Boandet)

Skrev igår att jag målat en canvas-tavla klarröd där vi ska sätta våra händer (smetade med svart färg) på. Och föreviga våra handavtryck tillsammans.

Tänkte också köpa flera målardukar o måla lite till L's rum. Nalle Puh, bilar och dylikt kanske?
Hade varit skoj att komma igång igen och "träna upp handleden" igen. ;)
Har ju helt kommit ur detdär. Har inte haft fantasi nog att måla något. Mest blivit att jag skrivit Leo o såntdär.
Men nu börjar ideérna flöda så får väl sätta igång o vara kreativ!

Har en massa ideér om huset med, men plånboken vill inte som jag bara. Attans. Det vill den ALDRIG. suuuuck.

Ja, vikten har inte blivit så uppdaterad. Beror på att jag inte tränat nu när Leo är så sjuk. Det går bara inte. Skulle jag finna tid till det är jag alldeles för SLUTKÖRD redan. Överväger att ge all min energi till Leo och se till att han blir frisk. Det känns som det viktigaste att prioritera just nu.
Så ni som vill läsa om det får gott vänta. Sätter igång DIREKT när förkylningen börjar lätta på trycket. LOOOOVAR(På riktigt.)

TJAO ♥

Gammal kärlek rostar......?

Kärlek, jag vill ha kärlek. Pussar, kramar, omtanke och en jävla massa kärlek. Jag törstar.. Vill inte gå och tjata och gnata på varann.
Varför bete oss som om vi är 45, karriärtrötta och sura? Varför inte visa omtanke, ge varann värme och förståelse istället? Ge och Ta.

På bättringsvägen?

Nu känner jag mej en aning positivare. Lillen var mkt lugnare ikväll otroligt nog. Antagligen för att han inte orkade skrika mera, usch sån dag vi haft!

Nu står iaf E o lagar mat. Och jag bad honom inte ens. Härligt! :)

Hoppas att det börjar lätta upp för L nu, måste komma igång med träningen. För får man ingen sömn på varken natten eller dagen blir man inte precis upplagd för träning. Men nu längtar jag efter att kunna sätta igång och träna och gå långa promenader! Vilja väga mig igen, haha.

Hoppas det lättar för C med. (En väns son som är jämn gammal med L) L har liksom smittat ned honom med förkylningsbaciller. Inte populärt hos S *förlåt*

Har målat en canvastavla alldeles klarröd nyss. Tänkte trycka dit våra handavtryck där :) Sött!

Nä nu ska jag duka! Tjingeling.

Tankar om familjelivet.

Gud, äntligen lite tystnad, en liten paus ifrån skrik och gråt. Hela natten och dagen har han varit superledsen, sen blir det bara värre när han skriker. Hostan är ju kvar ännu.. Känns hemskt. Dessutom med det gigantiska tålamod man har efter en massa vakna nätter. Man vill ju inte bli irriterad, han mår ju inte bra. Också får man dåligt samvete.. Ohh, ja, föräldrarollen är inte alltid enkel. Eller aldrig snarare ;) Mitt stackars lilla gosetroll, lider med honom. Vill vara dendär super-mamman som aldrig blir trött, har alla lösningar. Men det sägs ju dock att oron gör att vi älskar dem mer. :)

Så arg på hans ego-pappa bara. Han är ledig idag och var och lämnade bildelar i Tlilla förut. Så bad jag honom att komma hem, för det hade varit skönt med lite hjälp. Men all hjälp jag fick var att han lämnade av näsdroppparna och alvedonen. Snällt att han kom hem med det ju, men kunde väl för stannat hemma istället för att sticka iväg med lastbil o kompis?

Blir så ledsen på alltihopa. Han känner i stort sett inte av hur det egentligen är att vara småbarnsförälder.

Han behöver varken gå upp på natten eller lägga honom, ta honom på morgonen (kan räkna gångerna jag fått sova på en hand) Bada eller så mkt av det "praktiska".
Istället får han ofta sova till minst tolv, händer ofta att vi åker iväg och han sover långt ut på em.
Varför kan han inte ta insitivet till att ta Leo o låta mig sova, utan att jag ber honom?

Det handlar om att ge och ta i en familj enligt mig. Eller? Visst, nu menar jag inte att vi ska dela 50/50. Men ngn gång då och då av eget val.

Detta är säkert ett återkommande problem i många småbarnsfamiljer och jag är ju nog inte spec unik med att känna såhär. Så ibland kan jag tänka att jag överdriver.
Är jag för krävande? Är jag elak? Tar jag honom för given? Lever jag i att allt ska vara som i de rosa drömmarna?
Jag vet inte, jag är så jävla försvirrad, eller egentligen bara trött. :)

Tänker på hur det kommer bli när jag börjar jobba? För jag ska börja hoppa in då och då för att utöka hushållskassan. Och när jag sen börjar på heltid? Hur blir det då? Hur kommer vi fixa hushållet, L och allt vad det nu heter.

Tror jag tänker för mkt, IGEN. Men kan inte låta bli att oroa mej...

Aja, so goes that silence(?)...... Gosetrollet vaknade :)

Citat av Bakficka: Det är roligt nästan jämt.


OTURSAM?!

Vilken jävla dag!


Lillen fick domen igår att han hade en mkt kraftig förkylning och början till öroninflammation. Får nu alvedon 4 ggr om dagen, hostmedicin och nezeril näsdroppar. Inte mkt har förbättrats sedan igår, natten var outhärdig. Usch, han somnade inte helt o hållet förrän 5-6 tiden och vaknade igen vid 8. Och vid tio skulle jag vara på skolan och lämna bilen.... SUCK.

Leo har varit på lite berg&dalbane-humör idag. Och ovan på allt hade skolan inte fixat bilen som dom skulle!
Lämnade in den för att få bromsarna bytade. Så ringer hon först o berättar att varjern till p-bromsen är av. Fine -hon fick köpa en ny o byta den med. När jag kommer för att hämta bilfan jadå är där MINDRE bromskraft än när jag lämnade in den. Blev skit skraj när jag rullade mot korsningen och bilfan knappt hade bromsar!!

Så ska lämna in den på torsdag igen så får dom lufta bromsarna för det är nog där felet ligger. (Att dom inte överhuvudtaget gjort det!)

Nä, fan alltså. Får ta E's bil imorgon. En jävla tur att vi har 2 bilar nu!

Har gått en jävla massa idag. Varit hemma-ifrån hela dagen så nu är jag helt jävla slut!! Precis lagt lillgossen för natten.. Hoppas HOPPAS att han sover bra denna natten. Gaaaaaaauw. Är så trött. Vill bara äta och få sova. :'(
Och man vet att jag kan ha en likadan natt att vänta mej. Iom att han fortfarande rosslar nyser och hostar.
Tycker så synd om min älskling. Gör så ont i mej när han mår dåligt! Speciellt när han ska ha alla medicinerna. Usch, han gurglar, sätter i halsen, gallskriker och vill ingenting =/


Nä jag får väl börja på maten som jag lovade E. Så dum som lovar en massa! Orkar inte!!

Ur gängorna.. =/

Ojojoj OJ, vad jag har fuskat o haft mig. Det är så tråkigt att banta o kämpa med att gå ner i vikt. Igår blev det fet mat agian! Pommes & Kassler gratäng, men dock en massa sallad till!!

Har inte ens vågat väga mej idag, och tänker verkligen inte göra det heller. Väntar till nästa vecka.
Hoppas på att kunna simma  veckan. Imorgon går inte får då skulle mamma jobba. Attans!!
Vill så gärna gå ner dom där kilona och få lite fastare kropp.
Men tyvärr finns det inga genvägar. Det är bara till att sätta fart! Se till o träna och att äta rätt.

Ja, idag blir det däremot NYTTIG mat. Kyckling sallad, det är en maträtt som är nyttig rakt igenom (då jag inte har varken dressing eller vitlöksbröd till längre) Men det är ändå så gott att man skulle kunna äta det 7 dagar i veckan.

Men fastän jag har varit dålig på allt vad nyttigheter och träning heter har jag ändå fått höra ifrån 2 personer att jag ser ut att ha gått ner i vikt. Och det är ju alltid trevligt!!

Så tyvärr gott folk, så blir det ingen vikt upd idag. Vågar helt enkelt inte snurra måttbandet runt kroppen eller hoppa upp på vågen! Av rädslan att se ngt + för då blir jag bara ännu mer deppad och då tränar jag bara mindre.



Lillkillen är sjuk igen, är väl den tiden på året antar jag!
Nu är det iaf tid för förkylning, och han hostar, nyser och rosslar.. Usch, blir doktorn halv två idag. På tal om det så ser jag att klockan börjar ticka och det är tid att träna lite och ta en dusch! Sedan är det matning och efter det bär det av för att se om dom kan göra ngt för att underlätta för min lilla sjukling!
/M.

Tröttsam!

Känner mig så dålig idag, kom fram till att jag verkligen har varit skit kass på att träna denna veckan. Förutom simningen, som faktiskt blev av häromdagen. Men inte idag för E skulle jobba och då blev det lite svårt med L =/

Varit en massa tjaffs hemma, verkar inte ha någon enda på skitet. Sånt gör en så trött! Bara suger ur allt positivt ur en! Fan, det är inte jag som är skyldig, ge då FAN I att låta det gå ut på mej! För det gör bara vardagen tråkig o ohållbar. Så får väl se hur kvällen flyter på. E är inte hemma ännu är väl i Tlilla eller något.

Ska snart väcka lillknalle och ge honom lite mat. Han var så slut så han var tvungen att nanna en stund. Han fick inte mkt till sömn i inatt. =/ Sedan funderar jag på att köpa godis. *vejar för alla lusingar* Men är sugen o känner att jag är värd det. Har ätit nyttigt i veckan fastän jag varit lite tam med träningen.

Usch, jag som skulle se till att bli positiv. Ja, det är ju jävligt enkelt med en surmule till sambo. Nej, inte precis.

Fick förresten en dö charmig matstol till L häromdagen av Mamma&K. En gammal variant, en sådan man kan "vika" på mitten så blir det en stol med skrivbord. =) Får ta ett foto på den när Kenneth renoverat den. (Behöver målas om).

Nä nu ska jag ringa och höra var han tar vägen. Vill börja på middagen nu ju! (Kycklingwok)


RSS 2.0