BILFAAAAAAAN ! !

Jaha, då sitter man här och väntar på att Mamma ska ringa upp. Min bil är helt död, så jag fick ta Emils bil till dagis. Men kan inte ha den hela dagen för han ska ju osse iväg o jobba sen ju! Så håller nu tummarna för att Mamma ska kunna köra mig, men hon går av ett nattpass nu så isf tar det en stund för hon är ju i Lund just nu :/ Gaaah! Blir tokig på den jävla bilen, hatar den !! Måste ha en ny bil, detta går fan inte alltså.. Fan ta dessa jävla pengar, tänk vad underbart det hade varit om vi handlat med sten & kottar, då hade jag bosatt mig i världens största skog!

Skulle aldrig sålt min älskade 740! Min raggarpärla...

<3


<3


Lillen "kör" mammas fina bil ;)


-Men det är lätt att vara efterklok.....

Ska koka en kopp kaffe nu o ut o se om man kanske kan lyckas få igång fanskapet....
Hoppas ni får en trevligare dag än mej!

En jätte trevlig dag och snart gammal tant ;)

Ja, om bara några timmar blir jag 20 år. Men ska jag vara ärlig känns det inte så märkvärdigt. Känns som att jag är bra mkt äldre än så om man ser tillbaka på livet som har gått... *nostalgifeber*

Tänk att så mycket kan hända på så kort tid. För tre år sedan hade jag inte ens ett ordentligt hem, jag flyttade runt mellan olika folk hela tiden. Som jag är högt tacksam över att de "tog emot" mig. Jag bodde först hos mamma tills jag var ungefär 15 men av olika anledningar slutade vi prata och då flyttade jag vidare till pappa, o det var ju dömt att misslyckas. Så sedan flyttade jag närmare 15 gånger den sommaren, mellan två tjejkompisar, min nuvarande man o en familj som tog hand om mig. Och nu 3 år senare är jag mamma till en 2 åring, heltidsarbetande, tagit körkort o bor i hus med min underbara familj. Och det är så otroligt skönt att slippa leva för dagen hela tiden. Ha en fast inkomst och ett fast förhållande och dessutom att kunna ha en normal relation till min mamma igen, det betyder så otroligt mycket. Utan att skryta och låta som om jag ber om en medalj så kan jag säga att jag är stolt över att ha lyckats reda upp mitt liv så här bra!

Älskar min familj över allt annat .

Nu ska jag gå och lägga mig sedan är det dags att upp och jobba igen om 6 timmar.
Sedan kommer det gäster och firar mig ! ;)
Godnatt

Mamma , min son och mammas hund <3

min underbara son, Leo. ÄLSKAR DIG ÖVER ALLT ANNAT !

Far och Son leker med lera ;) <3

Slutligen en bild på från vänster, min lillebror, jag, mamma, hennes alldeles nyblivna man, hans dotter och son.
Tagit på mamma & kenneths bröllopsdag den 18/6 !

Vart tog tiden vägen?

Samtidigt som tiden ständigt går långsamt, går den också alldeles för fort.
Tänk att min lilla kille redan är två år!
När man jobbar går tiden så fruktansvärt långsamt, jag vill bara hem o umgås med min pojke.
Speciellt nu på sommaren, känns som att det är så mycket som man går miste om.
Jag vill hinna med att gå på djurpark, o hyra någon mysig stuga o bara få vara hemma med vår söting.
Jag vill hinna få iordning hans rum, ett riktigt härligt pojkrum. Dessutom ska resten av huset iordning snarast också.
Också har man bara 3 veckors semester på 52 veckor. Det är inte mkt tid det...

Har haft lite hjälp av min bror, men tonåringar är vad dom är. Tyvärr. Det ska klagas o gnällas men pengarna ska dom helst ha innan. Blev ganska tufft ena veckan då både han o hans kompis var här. Var inte lätt att bli "tonårsmamma" över en natt.. Är ju så att han inte trivs att bo hemma, o därför hjälper jag honom i den mån jag kan. Men ibland känns det som att man inte får något överhuvudtaget tillbaka. Fallet är ju så att jag känner mig skyldig att få "rätt" på honom innan det är försent. Jag vet innerst inne att det inte ligger på mitt bord. Men vad ska jag göra? Se på bara? Det kan jag bara inte. Han är min bror, och jag har sett alldeles för många som gått i helt fel riktning i livet. Vill ju så klart inte att det ska hända honom! Men nog om det, orkar inte sitta och grubbla på det nå mer..

Ska alldeles strax gå och duscha o sedan hoppa i säng, somnade två tre gånger när jag nattade Leo.. *slöe* ;)

Snart semester.. Jiihoo!

Ja, jag räknar dagarna till min semester. Ska bli helt jävla underbart ! Allting är kaos på jobbet, känner mig helt uppstressad hela tiden. Jag är väl medveten om att man inte ska ta med jobbet hem, men när det är så mycket krångel o stress hit och stress dit blir det lätt att man sitter o klurar ut grejer även hemma.
Om mindre än en månad är det den 7/8. Det är min sista arbetsdag på tre underbara veckor, fattar ni?! TRE veckor som jag inte behöver ägna en tanke åt varken felskrivna recept o datumettiketer, ordrar, fraktsedlar, tunga sockertankar eller jobbiga arbets-"kamrater". Himmelriket here I come!


Till helgen ska jag och Emil vara barnlediga, både fredag och lördag :) Det ska bli såå skönt att få vila upp sej lite från mammalivet. Vad vi ska göra kan jag tyvärr inte informera er om eftersom jag inte vet vilka som läser här då det är en liten surprice ;)

Såg precis att klockan redan är alldeles för mkt för att jag ska sitta uppe. Det är bara 6 timmar och 6 minuter till jag ska vakna till min inte så underbara väckarklocka .. Hm, men snart, snaaart slipper jag det för ett litet tag ;) *tjat tjat tjat*

Over and Out.

RSS 2.0