Färgning.

Sitter med färg i håret o lagar mat :) Väldigt avancerat bliré.. ENTE! Falukorv o makaroner är det som står på matsedeln idag. Men skönt att slippa stå så länge vid spisen !

Ja, nu blir det ljusa slingor i mitt svarta hår, hoppas på bra resultat eftersom vi ska på 20 årsfest imorn :)
Lillen ska vara hos Tina , så det blir barnledigt !

Kort inlägg men har inte tid mera nu, måste vända på korvarna !

Bara tisdag ?

Känns som att det är torsdag idag -MINST ! ..är helt slut.
Likaså var Leo idag. Blev ju sen läggning både i söndags och igår, så idag var han inte pigg och glad när vi kom hem från dagis. Det var bara att göra en flaska välling o bums i säng. Är lite trist när det blir så, jag har ju gått och saknat honom hela dagen och är sugen på mys.. :P

Sitter och halv kollar på vänner o försöker få ork till att gå och sätta igång en maskin tvätt o sedan lägga mig i solariet en stund. Men det jobbiga är att jag kommer behöva masa mig in i duschen då, jag är laaat idag :) Ibland känns det bara sådär fruktansvärt jobbigt att orka gå att duscha. Men när man väl står där är det ju så attans skönt !

Min älskade sambo är påväg hem från Sthlms turen, troligvis hemma vid midnatt (då sover jag!) Sedan kör han imorgon när jag jobbar igen. Lite trist men träffas i helgen, då är det 20års fest. Har blivit lite krux med att hitta barnvakt bara. Men ska ringa kära Tina o fråga vad hon ska ha för sej i helgen. Kanske har hon en lucka på lördagkväll ? :)

Nä nu ska jag ta o göra nytta, ska faktiskt försöka komma i säng i tid ikväll. Så man kanske slipper vara såhär sjukt trött !






En annen dá ....

En underbar dag ! <3

Idag har jag och min numera FRISKA busrumpa haft en dag, bara för oss själva ! Riktigt mys..
På morgonen dammsugade, torkade vi golven och la in tvätt. Han är så duktig min lilla städnisse haha! Sedan tog på oss och gick ut i det för övrigt soliga vädret. Körde lite bobbycar på åkern och kollade in kissens gömställe ;)
Tog vagnen och begav oss ut en runda, när vi närmade oss lekplatsen var det en viss liten kille som blev lagom glad ! :D
Gungade, klättrade och grävde i den blöta grusen ..
Gick en runda till och sedan blev det så klart lite mera bus på lekplatsen på vägen hem :)
Trött efter den efterlängtade uteturen slocknade min älskade busrumpa med en flaska varm o go välling !

Så skönt att kunna vara ute o leka. Den senaste tiden har det bara varit soligt dagtid ju, när jag jobbat o Leo har varit på dagis. Men nu! Nu var det bannemej soligt så vi tog ju självklart tillfället i akt !
Dessutom har vi varit utan bil idag eftersom jag sålde min igår. ; / Så mormor &låtsasmorfar fick rycka ut o komma hit på eftermiddagen. Kenneth passade Leo medans jag & mamma körde till Ica o handlade. Det kändes märkligt, att behöva ringa mamma för att kunna komma iväg o handla, det var ett tag sedan haha..

Men om allt går som det ska så köper Honey ny bil imorgon o då är genast det problemet löst. :)
Ska lägga mig tidigt idag, inte jobbat på länge nu så jag behöver nog sova ett par timmar så att jag inte försover mig imorgon! Klockan ringer ju klockan 05.00... :/

Så nu ska jag bara ringa ett samtal sedan blir det tandborsting o sedan BUMS i säng !
Godnatt på er..

Sansad.

Ja, nu när jag har lugnat ner mig lite ska jag skriva ett lite mera glädjefyllt inlägg. Allt man behöver göra för att få upp humöret är o tänka på vilken underbar liten familj man har här hemma. Plötsligt känns allt annat oviktigt.
Leo har blivit så framåt o så himla social. Hans personlighet är så himla charmig! Även om han alltid har varit väldigt social så är han det ännu mera nu !
När han har sovit o han hör hur det knarrar i golvet när man ska gå in till honom sitter han i sin säng o säger -heeeej :)
Sedan skiner han upp som en sol när man kommer in. Jag bara älskar att se det där leendet. Får aldrig nog av det ;)

Har varit hemma hur mkt som helst nu känns det som. Då lilleman fick en ganska kraftig förkylning o sedan magsjuka direkt efter så har det blivit mkt gosande o "omhändertagande".
Avskyr när han är sjuk, denna gången var han inte alls sig själv. Så himla ledsen hela tiden. O när han kräktes såg man verkligen hur jobbigt det var för honom. Då skär det i mamma hjärtat ! Men NU börjar han friskna till. O det är UNDERBART ! För visst , det är väldigt roligt att vara hemma o få tid att umgås med honom men ännu roligare när han är frisk. ;) Sedan känner man sådan press från jobbet också, de undrar ju hela tiden när man kan komma tillbaka. O det är ju klart ! Men jag får sådan magknip varje gång jag ska ringa o säga att han inte är frisk ännu ! Aja, på måndag ska jag nog kunna köra o jobba iaf !

Imorgon ska i alla fall Leo klippas hos frisör för första gången! Spännande! Kommer nog bli en lättnad för honom att slippa det långa håret som har en otrolig tendes till att bli alldeles förjäkla tovigt. Så det blir ganska kort i nacken o lite längre uppe, så de bli lite frisyr av det :)

Och på lördag säljer jag bilen , min älskade, underbara, trogna Volvo 740 har nu gjort sitt här. Tänkte att det är bäst att sälja den medans man får något för den. Men jag undrar verkligen vad den ca 60 åriga gubben ska ha den till. Enligt mig är min bil en typisk "pågabil". Sänkt , tonade rutor, scania dekaler på bakluckan, liten träratt, och 10" baslåda med slutsteg (som han dessutom ville skulle stanna kvar i bilen) haha.. aja alla har vi varsin ålderskris? några köper ferrari, andra köper en sänkt stötig 740 ;)

Jag ska alldeles strax göra mig klar för natten. Hade kunnat stanna uppe ett tag till men det blir en ganska lång dag imorgon då jag också ska städa bilen och tvätta. Har iaf varit duktig o skurat kylskåpet o tagit hand om disken. Så nu är köket färdigstädat ! *applåder*

None
-sommaren 08 " den glömmer vi aldrig . "

Till min fina sambo , - du får mig att lysa upp som en sol. Du får mig att känna gränslös lycka. Att få vara din är underbart och jag skulle aldrig vilja byta ut mitt liv med någon, någonsin ! All kärlek till dig och vår fina son.

Leo , - Mammas underbaring, fortfarande , nu efter 18 månader undrar jag fortfarande hur jag och din pappa kunde skapa något så fint o perfekt. Du kommer alltid att vara mitt ALLT <3




-Nu regnar det . . . . . . . . suck?

hur ?

Känner att jag verkligen behöver skriva av mig på ett ställe som inte så många familjemedlemar läser..
Känner mig totalt orkeslös. Vet inte var jag ska börja..

Känner mig så sviken, så otroligt jävla SVIKEN, trodde att du skulle vakna någongång. Men inte då? Nej nu är jag snart 20 och du har då inte vaknat ännu.
Förstår mig inte på dig. Det är ALLTID jag som får höra av mig. ALLTID jag som får ta tag i vår relation så att vi träffas, för jag kan då inte minnas sist du tog intiativ till att träffas? Och när jag nu läser hur du skriver i din blogg, gör det bara mer ont ! Där skriver du att din flickvän o HENNES barn är det bästa som hänt dig. Allvarligt? inte så mycket som ett ord om dina två egna barn, o inte heller ett ord om ditt barnbarn.. Som för den delen inte känner igen dig när han ser dej.. Inte konstigt egentligen..
Är trött på detta.. Så jävla TRÖTT på detta...
Som när jag ringde o frågade om du kunde följa med mig o visa vägen till lackeringsskolan jag skulle söka till. Och du sa nej för att hennes dotter skulle kanske komma. O när jag senare ringer dig och du har mage o stå o säga att du är hos en annan lackerare... Men du kunde inte följa med din dotter inte.. Nej det är väl för mkt begärt...

När jag flyttade från dej när jag var 15(?) snackade du en massa om att du var orolig att vi inte skulle umgås som förr då.. Då undrar jag HUR du tänkte? För jag det vill jag bra gärna veta.. Jag försökte till en början.. Men NU känns det lönlöst..
Du säger att du inte orkar komma för att du har ont. Men det går så jävla bra att köra till GBG o Småland?! Jag bor 8 km ifrån dig !
Ohhh jag vet inte vad jag ska ta mig till...
Jag hade så gärna velat ha en bra relation till min pappa. Men hur får man liv i en relation som runnit ut i sanden ?
Känner så mkt ilska, vrede och och ... Ja, jag har inga ord..

FAN
.

RSS 2.0