svar på tal

en anonym person frågade vad jag ska jobba med , jag ska jobba som lagerarbetare hos min svärmors mor&far.
men bara lite då o då tills min plutt börjar på dagis!


om knappt en kvart sticker jag. usch vad jag saknar min plutt. men det är väl såhär det ska va :) kommer säkert gå bra!

ikväll skulle vi bort till Tina o Del. Kanske grillning? I dont know..
Aja nu måste jag dricka upp kaffet o borsta tänderna!!

imorn ska jag jobba för första gången

sedan leo kom till världen. måste medge att jag är pirrig men det känns bra o fick mig på andra tankar. smet in på ystads second hand o hittade ett par assnygga dieseljeans för 55 spänn oxå, som satt som gjutet så då blev jag ännu gladare =D
slutet gott allting gott.

utfryst inneboende..

ja så känner jag mig för tillfället. jag vill också vara med o titta på våra framtida hus. jag tycker det att det är en självklarhet att man som familj tittar på husen tillsammans. men nej, istället är det en självklarhet för honom att hans pappa ska följa med. javisst, han kan mkt om hus o jag kan inte alls mkt. men vadå? det är väl meningen att jag också ska bo där... eller? känner mej mer som en inneboende än hans flickvän just nu. men när det väl kommer till att vi ska flytta och flyttstädning & packning å allt detdär tråkiga står på schemat,  är det en självklarthet att jag ska göra det ! det är tydligen bara sånt man duger till . . . . . . .
usch , känner mig totalt värdelös . känns så meningsfullt (läs ironi) o gå o försöka få vårt familjeliv att bli bra när han aldig kommer förändra sitt sätt att prioritera & tänka på.

å som när man lagar mat så händer det åtminstone varannan gång att han säger att ngt kunde vara bättre . .
antingen är det för torrt , för lite , för mkt av det osv osv.
-VA TACKSAM FÖR FAN ATT DU INTE BEHÖVER GÖRA DET SJÄLV ! ! !
Åh blir så arg . . Vill så gärna bli uppskattad för det man gör . .
Kör jag o hämtar saker till han, som tex till hans bil el what ever. så har det hänt en av 500 att han har sagt tack . .
Vill inte verka gnällig men känner mig så fruktansvärt värdelös , tycker jag gör ALLT för honom å lite till . Men ändå räcker det inte . .

snart fyller han år också , men tänker faktiskt inte köpa ngt detta året . han använder ju ändå aldrig saker man köper till honom , så det känns rätt meningslöst det också . o för den delen så köper han inget till mig när jag fyller år å det utan att skämmas. så . .


fan också

trååååååååkigt

nu blir jag sådär småtjurig again. vill att mina vänner ska höra av sig å vilja umgås, göra ngt ! men nä. det är som vanligt.... som emil sa när jag tog upp att det blir jätte dyrt för mig o hälsa på vänner m.m. när vi bor här.. då mena han på att det var inte bara jag som skulle köra hela tiden.. nä men ska jag bara sitta här o ruttna i väntan på att ngn stackars jäkel ska komma hit ?

frågor & svar

Anonym om snålt med tid..

hur gammal är lillasystern?

IP: 81.235.149.9

2008-apr-27 22:13
Anonym om Dagispaniken!!!

vad ska du jobba med?



svar på fråga 1 :
hon är tio år.

svar på fråga 2 :
jag ska jobba som lagerarbetare i ett år , sedan plugga färdigt till billackerare.



Jaha, då satt man här igen o skrev . Har haft dåligt me lust till att blogga. Vet inte varför men känns inte så meningsfullt :) Aja, skriver lite då o då !

Hmm... Ska karren titta på hus idag. Tydligen skulle han göra det själv. Som vanligt då alltså , beter sig som om det bara är han som ska flytta ! Blir så förbannat trött på hans tankesätt ! Allt går i en jäkla berg o dalbana.. Igårkväll var allt supermysigt , sen tar allt bara tvärvändning!
Tur man har sin lilla prins , kryper runder här nu o tränar på att säga pappa :) Han är för go min plutt !

Idag har jag inte den blekaste aning om vad vi ska göra. Var å storhandlade igår. Fyllde hela vagnen o plus en korg =) Men nuså har vi mat hemma iaf. Ska bara till Coop o handla barnmat , fick en rabattkupong , toppen !

Nej nu ska jag se om vi kan hitta på ngt idag ? Det är ju så vackert väder ute ! 

snålt med tid..

ja det har jag minst sagt haft , emils lillasyster är ju här på besök .. hon började tydligen sakna mamma igårkväll vid läggdags o jag fick inte sova förrän klockan var 4-5 imorse. sen vaknade leo en sväng vid 6 tiden men somnade om o gick upp kl 9 (tack å lov gick han inte upp klockan 6 ! )
är totalt slut , vill bara få schyssa hem henne så jag kan få gå o vila med min son.

löning kröning imorn , underbart ! ska lämna in lite kläder på second hand o se om jag kan tjäna ännu mera pengar :D nä nu måste jag få dricka mitt morgonkaffe så jag piggnar till . . . . usch vad jag tycker synd om mig själv

ojojojojoj.........

jaha, då var emils lillasyster här på besök. är faktiskt inte jätte road av det om jag ska vara ärlig. hela familjen är dunderförkylda helt plötsligt , eller ja , emil har varit det i ett par dagar nu. men bröt ut på mej & leo imorse . . . så nu har man två barn att ta hand om o se efter , därmed också min mammasjuka son. =/ gillar inte riktigt läget , men . . det är bara att bita ihop för där är inget o göra åt saken !
fyyyyy vad jag hatar detta . . tycker det är konstigt , jag som har overall på leo o jag går med vinterjacka, nog fan ska vi bli sjuka medans andra ungar kan springa utan ytterkläder o mössor o allt ! orättvist ! snoret är som vatten , baaaara rinner. vsg för infon :)

hittade ingen bikini heller , suck ! men har hittat en hängsleklänning/tunika för 25 spänn . går ut imorn så får la se , har inte lagt bud ännu . än sålänge ingen annan heller :)

imorn ska vi till mamma / mormor o ha det trevligt , ifall jag får ta 740 ^^ imorn. passaten har inte så gott om bensin ! 

har precis suttit o betalt räkningarna , blush ! hate it . . o sitter nu o äter godis o tycker allmänt synd om förkylde mej ! har fanomej hunnit få sola idag , uuu-underbart ! varm å gött . . . önskar man hann med det lite oftare, men det är ju faktiskt inget man prioriterar i första taget !

nej nu måste jag sova . får passa på medans leo väl gör det , blir väl en likadan natt som förra ;( men va gör man inte för sina små :) ?


Bikini hunting !

Sitter och jagar Bikini till mej , börjar bli dags nu ju ! Tänkte på ut på www.catalog.se och se om jag hittar ngn?! Det är ju tokbilligt där ! Men min lilla Gosse vill inte sova middag , är fortfarande febrig . Gav honom lite alvedon så hoppas den börjar verka snart !

Åh nej?

Har haft en mindre rolig natt då Lilleman varit febrig. Är det nog lite smått ännu så ska snart bege oss till Skurup å handla alvedon för den sista togs inatt. Hm , så ringde svärmor o bad oss/mej passa leos faster hela helgen. Tyvärr är jag inte jätte road av att ta hand om två barn hela helgen då Emil först ska jobba på lördag sedan på grisfesten jag tackade nej till (ångrar det nu) O dagen efter är han nog inte till mkt hjälp , man vet ju själv.....
Suck , detta var inte alls vad jag planerat . . . Men , där är inte o gorra . Svärmor ställde upp så mkt med körning & passning när jag tog körkort så det är ju inte mer än rätt att jag hjälper henne nu . . Eller?

Har räknat ihop räkningar och ätit frukost , numera äter jag ju också gröt till frukost å det är jummie ! :)
Ja , svärmor ringer snart sedan kör vi till Skurup o handlar , inte lika fint väder idag ? =(

Hur är vädret hos er?

Raggat runder heeela dagen :)

Den skakar i ratten , 2an e seg , den dönar så gött och jag älskar den ! 740n är underbar! Alla kollar när jag kommer haha.. :) Så jekla gött !

Har varit i Simrishamn idag , shoppade en vårjacka till Leo på second hand. 50 spänn och skitsnygg! Ett riktigt kap. Sedan körde vi till mormor o drack kaffe , stack till Tlilla o hämta lillebror och bjöd honom på en mjukglass :)
Har varit en riktigt härlig dag ! Underbart med värme och sol !

Nu ska Lilleman få gröt sedan ska vi laga lite currykorv MUMMA !


tradera !

har suttit och kollat en massa kläder på tradera å lagt i " minneslistan " ska bara komma ihåg att kolla dem imorn , har hittat super söta kläder till min busunge ! nej usch vad tiden har rusat iväg ! ska ner i tvättstugan o sedan omedelbums i säng !!

imorn kommer bilder på mej och min familj efter dagens "utflykter" hihi ;)

det är inte alltid lätt att vara ihop

måste bara säga.... fyfan vilket slut på greys anatomy ! som ni kanske hajjar så blev jag sittandes framför tvn iaf. även om jag inte hade tid. men kunde inte slita mej :) men fy alltså , vilket avsnitt. ryser i hela kroppen..

tyckte inte om dr baleys inställning till att hon aldrig var hemma med sin familj. avskyr sånt , när de inte ser att de behövs hemma . när de inte känner att de VILL vara hemma med sin familj. sånt får mig att bli vansinnig !
tycker inte att det är barnen som ska bli lidande , deras uppväxt kommer aldrig igen medans man kommer jobba tills man är 60-70. inte kommer du kunna mysa och busa med din bebis tissdess! ta vara på era barn och allt underbart de har att ge . .
 
sånna som säger att de alltid är trötta o inte orkar umgås med sin familj tycker jag borde se över omständigheterna med jobbet . pengar är inte allt !

Utedag

Har inte haft tid att blogga ngt vidare idag. Var ute största delen av eftermiddagen, var först på Willys sedan hem o busade å spelade boll i trädgården. Efter det blev det en promenad till Slimminge, åh gud så skönt det var ! Ahhhh.
Solen strålade och värmde hela ansiktet å när man kom in i byn blåste det inte heller. Ännu bättre ! :)
Resten av eftermiddagen tillbringade jag genom att städa , dammsuga och kasta in en maskin tvätt+hänga tvätt.
Lilleman har just kommit till ro efter en massa bråkande med mamsen ;) Aja , sånt hör till !
Min stora man är iväg (som vanligt) är hos ett par kompisar tror jag. Suck.. Vet inte när han kommer hem så jag hade tänkt göra lite kycklingwok , äta , sola , få E att hjälpa mej vika tvätt när han kommer hem . Sedan duuuuscha ! :) Blir inget Greys Anatomy för mej idag tror jag. Finner inte tid till det !

Köpte förresten Huggins upp&go blöjor idag , får la se om de är bra ? Frågade hon i kassan , jätte trevligt tjej btw. O hennes son hade inte kunnat ha dem , sov inte bra på hela veckan . Hoppas Leo kan ha dem !

Någon som testat ? !

Både glad och lite smått tankespridd......?

Lillkillen har sovit i snart en timma. När han vaknar har jag tänkt att han skulle få ny blöja och sedan får vi gå ner o hänga upp lite tvätt, sedan köra och handla lite middag. Blev ingen grillning idag (buhu), min man är jätte förkyld(vilket innebär massa "tyck-synd-om-mig" haha) så han ville inte grilla. Okajdå, han föreslog curryfalukorv istället, helt klart på godkänd-listan det med :D

Är en aning tankspridd (idag åxå). Vet inte vad det är med mej ? Har varit så fruktansvärt lättirriterad , stingslig och nere de senaste dagarna. Kan det bero på att min kropp inte riktigt tolererade soppdieten? Fast när jag tänker efter var det såhär innan den också  >.<  Usch , hoppas det går över snart !

Har sådan panik över att det är så snart Leo börjar dagis. Min lilla kille ! Men han kommer säkert få jätte kul på dagis , få en massa kompisar att leka med å inte bara hänga med morsan ;) Jag har alltid varit positiv till dagis och är fortfarande. Tycker de ska börja ganska " tidigt " för känns som det blir lättare då. Om de inte har fått in den vanan att alltid vara med mamma, tror de blir socialare o så om de får träffa små i sin egen ålder ofta. Men sen ska det ju inte vara för tidigt heller, för då kan det göra motsatt verkan.

Jag vill utnyttja tiden som är " kvar " på allra bästa sätt. Utflykter & bus & mys ! :)
Någon som har tips på olika aktiviteter för mej och min 9 månader gamla bebis?

Dagens outfit + bilder på mysbebis.

Mamma Maggan-outfit för en runda i stan !

image149

Blå jeans från H&M , tunika från "supré" , vitt linne H&M. Solglasögon från H&M :) > I ? H&M
( Vita strumpor (!) från sambo.. :D )image150

" Fick en blomma av mamma å den va så fin & intressant " ;)
image151

Tycker min älskling liknar Emil i Lönneberga här på ngt vis :)
Hur som helst ser det otroligt skönt ut !image152

" Här visar jag faster alla trix jag kan , glömmer inte ett enda . JAG ÄR GRYYYM " :Dimage153

slänger med mammas tidningar..

hm, min underbara lilla son håller på att göra mamma tokig. han är nog på ett riktigt rethumör verkar det som. när jag plockade ut/in ur diskmaskinen skulle han till varje pris stå o slå på den , men det gillar inte jag. de finns ju de som har vält. och ugnen är ju också ngt som han bara måste dra o slita i . hm, vi har ingen sån "stopp" utan kan öppna den utan att hålla in en såndär knapp ni vet. så nu står där ett kvastskaft sålänge. ska till elektulux o fixa en sån "knapp" innan jag blir tokig, inte så jäkla häftigt om den är igång o han får upp den. NEJ TACK !
Men ändå så är han det mest underbara som finns, han sitter o pratar i köket o det finns ju inget härligare att höra. (även om jag vet att han har dragit ut all reklam o att det är dem han sitter o snackar med) ;)

Ska även till mamma tror jag , fast jag vet inte. Går så jäkla mkt bensin ! Men skulle behöva lämna ett papper på banken i Tlilla också........ Nä, jag tror jag tar det nästa vecka när kontot är lite gladare ;) Hoppas mamma/mormor inte blir allt för ledsen då då.. Men måste iaf till Ystad och köpa blöjer på Willys, mkt billigare än på coop här i skurup! kanske ta en promenad i stan också?! får se..
borde vara jätte glad å nöjd idag, men det är jag inte?! känner mej bottendeppad å lättretlig. hoppas det blir bättre framåt dagen.

Nä nu ska vi till willys å köpa blöjer å GRILLKORV ! :)

- Vad ska ni göra idag?!

Glöm inte kolla mitt dietresultat inlägget under !

slutresultat av dieten!

För er som inte läst förut så har min vecka sett ut såhär....

Onsdag: Fruktdagen. Bra frukt (dock inte banan) och soppa
Torsdag: Grönsaksdagen. Bara grönsaker och soppa. (Fuskade med kycklingsalladen)
Fredag: Frukt och grönsaksdagen. Både och plus soppa.
Lördag: 5 - 8 bananer & 5 - 8 glas lättmjölk. Soppa.
Söndag: Kött ! 280 - 340 gram nötkött plus 6 tomater. Soppa.
Måndag: Kött(!) och grönsaker. Soppa.
Tisdag: Mörkt ris , grönsaker & soppa.


Jag tränade ca 4 gånger denna veckan (Orbitrek) plus att jag gick till Skurup (1mil) 2 ggr med abtronicen.
Skulle tränat mer om jag inte sträckt knät i början på dieten.

Jag fuskade även med att jag tog en knäckemacka om dagen till soppan.

Resultat :

Startvikt :
58 kg
Slutvikt : 56 kg
Startmått : 82,5 cm
Slutmått : 79 cm



Jag är väl inte helt nöjd med resultatet men 2 kilo är väl helt ok om man fuskat med maten ? Tycker jag.
Men detta är nog ingenting jag kommer göra om , iaf inte på ett tag. Jag kände mig enormt sugen på ALLT. Vilket gjorde att nu när jag " får " äta vanlig mat igen. Är jag sugen på precis allt, " skulle kunna äta en häst " som man brukar säga..
MEN något som var himla positivt var att brösten blev en aning fastare av denna kuren. Mäkligt nog. Jag trodde först att det var rena rama inbillningen, men så kommer jag till mamma och då säger hon samma sak.
:)
Och det är inte fel ju. :)
Den bästa metoden är nog trots allt att ta det suxesivt , träna å hålla igång också tänka på vad man äter. Iaf för mig. Har man ett sådant förbud mot allt i stort sett blir man också sugen på allt.
" Man vill alltid ha det man inte kan få. "

Men visst råder jag er till att köra den , den rensar ju ut skit ut kroppen och man går ju faktiskt ner av den. Men vissa så tar suget slut av den . Mamma har börjat sin 3e vecka och hon mår fortfarande bra och är inte direkt sugen på ngt . Och hon har precis som jag alltid älskat godis o mat i " stora lass "

Har foton från när jag började träna med orbitreken , tänkte jämnföra med dem å se skillnaden(?)
 Det kändes bara så härligt att komma längre ifrån 60 sträcket !


Godnatt förtusan!

Det känns som sandkorn repar min hornhinna, åh, jag är så trött. Dumma klantiga mig har glömt köpa tvättmedel så nu kan jag inte tvätta mer ikväll. Typiskt när man väl bestämt sig.
Aja nu ska jag kissa o gå o lägga mej!


Imorgon får jag ÄNTLIGEN äta min gröt & leverpastejmacke frukost :) I LOVE IT !


Dagispaniken!!!

Jag har ätit mitt SISTA dietmål , det blev ris + soppa & grönsaksröra + en knäckemacka. Låter nog som mkt mat men man orkar knappt ngt av det. Det var mest för att få i mig lite variation å inte bara soppan bara. Men man måste ju äta lite av den med =/
Har precis kollat på desparate housewifes, åh oj vad jag kommer följa denna säsongen känns det som ! :D

Har ju som sagt tvätteri framför mej, ska alldeles strax ner. Blääääää. Får se hur länge jag pallar, är dödstrött ! *pust*
Gick ju till Skurup förut å det fick jag ångra senare, för fytusan vad det blåste ! Höll på att lägga mej pladask av utmattning, uppförsbackar och motvind hela vägen hem! Så tyvärr har det inte funnits ngn som helst ork till träning. Den där "rundan" tog verkligen kål på mig.
Men, bara att hoppas att det ger bra resultat iaf. Man ska ju inte över anstränga sig fick jag lära mig i måndags.(när jag sträckte lårmusklerna!)

Min son har blivit otroligt svårsomnad. Han somnar först hur bra som helst, sedan efter runt ½ timme-timme vaknar han o har väldiga svårigheter med att komma till ro.. Hm, kan bero på hans brist av middags-sovandet. Idag sov han en halvtimme. Är det verkligen normalt? Vissa dagar kan han ju sova nästan 3, inte på en gång men sammanlagt.. =/ Bättre lycka imorn?

Påtal om min son... Han ska börja på dagis om TVÅ MÅNADER. Visst känns det skönt att få komma ut i sociala livet å jobba igen å så, men han är ju så liten.. Låter säkert jätte glyttigt men åhh, min älskling. Ska han verkligen vara ifrån mej 8 timmar om dagen? Tanken känns skrämmande. Men, det är säkert något alla föräldralediga känner när det väl kommer till den dagen då de ska skolas in. Ska få ett datum nu i veckan.
Jag har ju gått och längtat efter att få börja jobba men nu, när det väl kommer till kritan så blir jag vettskrämd !
Usch, nä det kommer säkert gå jätte bra, min piratbebis som är så social och glad av sig kommer säkert klara det gallant. :S
........Gud va jag känner mej fånig...

Dagens planering :)

Just nu kokar jag lite fullkornsris. Tänkte göra som mamma sa :) Plus att jag gör lite snabbmackisar till Lilleman så får han makaroner&köttfärsås! Blir han glad!

Leo är verkligen en rastlös liten grabb , två sekunder är en leksak rolig sedan ska han ha nytt. Tänkte göra som så att jag bytar ut de sakerna han har på rummet med de han har här nere . För han är ju typ aldrig på sitt rum. Då blir det ju "nya saker" han får leka med här nere ;)
Tänkte slänga in en del bilder ikväll också , har inte tid nu.

Å ikväll ska jag verkligen få iordning här hemma. Har tänkt tvätta upp all tvätt , så det blir en lång kväll . Vår tvättmaskin är ju inte den snabbaste , men vi har en . Det är det viktigaste ! :) Plus att jag har tänkt rensa bland papper å sånt . Allt småskit man annars inte hinner sätta sig ner å göra. Som sagt blir "uppesittar-kväll" ikväll. Pust , jag som hatar att gå å lägga mej sent :) Haha..

Nej nu ska vi luncha lite , min pojke å jag. ♥


Sista dagen på soppdieten!

Underbart , det är äntligen sista dagen. Åh , som jag längtat !
Idag är det fullkornsris + grönsaker&frukt + soppa som står schemat ! Vet verkligen inte hur jag ska kombinera det för att det ska bli ätbart , än mindre GOTT? Mamma brukade tydligen lägga riset på soppan , hm . Ja , jag får väl la testa det !

Idag är ju som sagt sista dagen , därmed också "sista chansen" till att motionera o förbränna fett innan vägningen. (imorgon bitti) Så det är i stort sett vad denna dagen ska användas till. Motion och fettförbränning. Än sålänge har jag bestämt att vi ska gå till Skurup och handla istället för att köra. (Det blir 1 mil ca) Då ska jag även ha Abtronicen på magen och musik i öronen. Då går det med en jäklans fart ! :) Idag känner jag mig pepp ! Snart är det över !
Träna ska jag också göra , minst 30 minuter . Blir tufft att få ihop med denna piratbebis :) Men , det får gå !

Han drar ju sig som sagt upp mot allt , och då menar jag allt ! Och att han trillar då behöver jag ju säkert inte informera er om . Funderar starkt på att köpa en sådandär hjälm när pengarna trillar in. Välbehövligt, för han är då mer vild än tam min stora , lilla kille . . Tänk så fort tiden gått , för bara några veckor sedan var man rädd att han skulle trilla om han satt själv , nu sätter han sig själv och kryper och går mot/med grejer. Det är inte klokt vad det har hänt saker på ingen tid alls. Vill bara stanna tiden , åh min älskling ! Mamma älskar dig å beundrar varje steg du tar mot den stora världen , läskigt blir allt man inte kan "skydda" dej ifrån så småningom !


Nej , nu kräver min son lite bus & uppmärksamhet !
Upd senare och imorgon blir det ..... vägning & sammanfattning av dieten !!!

Bilder på snutt


vi..
image144

image145

Leo & plastmorfar..

image146

image147

Snutt & jag supersjuka...
image148

Dietdag 5 : nötkött & grönsaker + soppa

Om en stund ska jag träna , om jag får. Men det ska nog gå bra , annars får jag vänta till Leo vill ta en tupplur. :)
Leo vaknade tidigt idag , halv 7 , antagligen för att det blir så himla ljust här inne . BLEH ! Det är det värsta med den underbara sommaren , morgarna , eller den tidiga morgonsolen så att säga. Jag älskar däremot att vakna till fågelkvitter o solsken . Men inte vid 6 - 7 tiden , haha.

Idag bär det av till Äsperöd , igen . Var där igår på en kopp kaffe med. Idag ska vi på second hand i Sjöbo o kolla tänkte jag . Det är super , kan man köpa mera på en gång ! Ska köra 740 idag , love! Byta ju till oss en 740 mot 4hjulingen å vår skot-940 ! Toppen , i denna är där baslåda , slutsteg å hela kittet , träratt t.o.m ! :) Ska bli gött o glida runt en sväng i den !

Idag ska jag äta 280 - 340 gram nötkött , grönsaker o soppa , så till lunch blir det nötfärs med grönsaksröra ! MUMS.

Nej nu ska jag se om det finns tålamod nog hos min son så att mamma får träna! Bara imorgon kvar också på dieten ju. LÄÄÄÄÄÄNGTAR !! Sedan är det vägning :S
PussÅhej

dagens dietmåltid

Lillen har sovit närmare än timme å svärmor körde precis så jag passade på att steka nötfärs och blanda i lite färska tomater (ska ju äta sex stycken) o gissa om det är gott .. Jag älskar kött ! Har snackat med svärmor om jobb o så. Ska förhoppningsvis få hoppa in då o då o jobba nu innan jag börjar jobba heltid. Mer pengar tar man ju aldrig skada av ! :) Leo har visat upp sig o trixat. Visade farmor att han kan stå , krypa ordentligt , prata på sitt eget lilla vis o givetvis att han kan banka o slå med allt :) HAHA. Han är för go. Kommer lite bilder senare. Han vakna nyss... Tjao

Besök

Snart får vi besök. Leo's farmor & faster kommer på besök !

Ska slänga mej i duschen å fräscha upp oss lite , har precis tränat 20 min på orbitreken. (Blev tyvärr inte mer för Leos tålamod svek o skulle hela tiden hjälpa mamma att träna)

Tjao.

Dietdag 5 , dagens måltid består av....

Jag ska äta sex tomater , 280 - 340 g nötkött & dricka MINST åtta glas vatten !

Bara att kämpa på !

godmorgon i stugan... ! :)

Ja , Leo vaknade vid 8 å var hungrig , så han fick ny blöjis och sedan gröt o macka. Blev sugen jag också :)
Nu leker han med min så omtyckta lekkub. Tur att vi fick en sån ! :)

Idag ska jag få äta kött , MMM , ska även träna idag . Har inte blivit av sedan jag sträckte knäna (häromdagen) Men idag kör vi järnet !! Tänkte sätta på ngn roande film till Leo å se om jag lyckas med att han sitter kvar ? Kan ju inte springa efter honom när jag ska träna , blir inte fullt så mkt träning då :) HAHA..

Nejnu ska jag se vad för mat som står på schemat , om det var frukt eller grönsaker man fick äta idag ? Tror det är idag jag ska äta SEX tomater ! Får väl la se hur det går.. :P

Puss sålänge

natt i stugan...

har precis tömt diskmaskinen , in med smuts . Torkat golvet o putsat köket. Idag har jag druckit en liter lättmjölk , och det var inte så illa som jag föreställt mej.

men nu är jag mäktigt sömnig så nu säger jag godnatt

skopunkten



Dessa skulle sitta fint på mina fötter , åh tänk , endast 149 kronor hos skopunkten ! *sugen...* :)

Nu känns det lite bättre..

När min underbara son slog upp de stora blå efter sin tupplur blev jag på bättre humör. Fick busa å leva jävel en stund. Sedan tog Emil över busandet o jag tog en härlig dusch. Så på det stora hela är humöret bättre.
Körde till affären, utan att handla ngt godis! Köpte bara till imorn , då jag ska få äta kött ! Nötkött då såklart. Ska äta nötfärs & lövbiff :) Dock inte samtidigt :)

Innan jag plumsar i säng ska jag ha hunnit äta minst 4 bananer å dricka minst 3 glas lättmjölk. Heja Maggan !
Ska käka lite soppa sedan göra lite nytta efter det slänga mig på soffan en stund å sedan lägga mej tror jag. Skönt att få sängen för sig själv :) Hehe..

Här kommer lite bilder från dagens bus med min Piratbebis ! :) :) :)

Tuffingen kan stå :)

image140

Förbannat söt i sin nya képa :)
image141

Leker med dammugaren
image142

Leker med sin lek-kub. Myyyyycket omtyckt !
image143

Dålig dag idag.

Jag är inte alls på topp.
Jag är jätte avundsjuk & irriterad på att E får sticka iväg o grilla å jag inte kan.
Jag är gottesugen men kan inte äta något annat än dendär jävla soppan å bananer.
Jag är rastlös men har ingenting att göra förutom att vika tvätt . Woow.
Irriterad på att E varit borta hela dagen å kommer vara borta hela kvällen den dagen han är ledig.

Blir så ledsen på att jag inte har vänner som ringer o frågar om vi kan komma o grilla, vill sticka ut o hitta på ngt el som kommer hit o hälsar på. Känns som jag måste "tvinga å truga" de få jag har att umgås. Vill bara krypa under täcket å gömma mej. Känner mig verkligen ensammast i världen.
Usch , idag är jag ledsen. Sånna här dagar saknar jag att ha vänner som muntrar upp en....

Vilket toppen inlägg detta blev då (inte)


Inte ert beskymmer?

Jag kan bli så frustrerad ibland. När ngn frågar varför jag går på diet , varför jag inte vill äta godis eller kakor då o då. "För jag är ju inte så stor" , som det heter. Men om jag vill gå ner till den vikten jag låg på före min graviditet. Ska inte jag få göra det då? Om jag vill träna o äta sunt , gå på dieter what ever. Då gör jag det. För jag vill må bra , och jag mår inte bra av att bära på dehär extrakilona. Jag har alltid varit liten å nätt , därför jag har fruktansvärt svårt att acceptera hur jag ser ut idag. Likadant som att jag inte kan äta precis vad jag vill längre , för det kunde jag innan jag blev gravid. Jag kunde äta godis 3 ggr om dagen 7 dagar i veckan om jag ville. Jag går nu upp i vikt av att bara titta på godiset . Det kan jag inte göra ngt åt . Men jag kan göra ngt åt hur jag ser ut , hur jag mår . Jag kan förbränna fett å gå ner i vikt . LÅT MIG GÖRA DET !

Dietdag 4 : banan & lättmjölk dagen ;(

Jag är kluven , det känns som att jag inte gått ner ngt ännu , men samtidigt känns magen ngt mindre? Usch , tänk om jag inte lyckas gå ner ett jota? Så besviken jag skulle bli.. Men det är tre dagar kvar , tränar jag & motionerar ordentligt kanske jag lyckas !

Idag är det som sagt banan & lättmjölks dagen. Jag ska dricka 5-8 glas lättmjölk & äta 5-8 bananer. Det värsta är ju att det är det enda (förutom soppan) som jag får lov att äta idag. O självklart blev vi bjudna på grillfest , är det inte underbart? Frestningarna kommer från alla håll å kanter. Det börjar bli riktigt tufft dethär..

Min son sitter o leker med dammsugaren , han har knappt sovit en timme idag . Har försökt få honom att sova nu en bra stund , men som sagt utan resultat . Bara att hoppas att hans humör inte sviker senare då . För jag känner att jag har ont om tålamod idag.
Fastän solen skiner är jag inte på topp alls... Jag vill få äta gott , allt handlar om mat . När det är sol vill man fika ute , grilla , äta glass osv osv.. Finns inte stopp för mitt sug. Gud , vad jag hatar att banta !

Nej nu ska jag gå å vara deprimerad ngn annan stans. Eller kanske låta min son muntra upp mej. Fast han har fullt upp med dammsugaren fortfarande... :)


ett sockersug som då aldrig vill ge med sej

Jag är så sugen på godis så jag tror jag smäller av . Lite apelsinjuice hade inte suttit fel det heller . Å det står lagom i kylen o retas med mig. Men jag SKA låta bli. Jag ska fanomej klara detta..

HEJA MEJ :)

Nä , slingor var det som stod på schemat ..

Fortfarande bara dag 3

Jag har fuskat , men det var så jäkla behövligt kan ni tro ! Har ju varit i Tomelilla hela långa dagen i stort sett ,
men jag glömde ta med mina förbannade grönjölingar =/ Så det fick bli en pasta sallad UTAN DRESSING , med mörkt bröd . FY TUSAN VILKET GOTT BRÖD DE HADE ! Nästa gång måste jag fråga var de köpt det ngnstans!?
Åh , my good så gott det var.. Speciellt att få äta riktig mat. Med tuggmotstånd... ;)
Men nu är det slut med fuskeriet . Nu kör vi stenhårt på soppan , den står här och svalnar brevid mej , ser ut som denna omgången soppa blev godare? Återstår att se.

Ska slinga håret efter att jag ätit , sedan torka golvet tänkte jag , ifall att min sambo inte känner sig så värst social?

Åh , just det , Leo's vagn blev hjullös idag. Skit också. Tappade ena bakhjulet precis vid bilen (som tur är) och det är ju bara lovely (läs ironi) Plus att ramen "knölar" . Just nu när jag verkligen går in för att gå ner i vikt . Ja men självklart ska vagnhelvetet gå itu då. UNDERBART!
Tur i oturen är att det närmar sig dagen vi ska köpa ny vagn , för om jag inte minns fel sa min sambo att vi skulle ta det nästa löning , vilket är nästa vecka :D

Nu ska jag mysa med min soppa framför Talang 2008. Pusshej.

dietdag 3 : frukt & grönt-dagen

Har precis slängt i mig lite soppa , men ska nog ta lite mer. Inte så mättande tyvärr! Så då var jag inne på tredje dagen. Ger mig FAN på att jag ska klara av att hålla mig på soppa dessa 7 dagar! Ger det resultat är det ju verkligen värt det.

Idag blir som sagt en massa att göra. Och till sist vill jag slinga mitt hår ikväll när Miniprinsen somnat för natten. Innan dess är det nog inte ens till att fundera på :)

Det är en jekla skillnad på att vara mamma NU å när han låg still på en filt o gurglade. Nu har jag fullt upp exakt HELA TIDEN. Samtidigt som man är helt slut varje kväll nu så är det så himla skoj att få tillbringa dagarna tillsammans med min älskade buse. Man sitter då inte still alldeles för mkt HAHA.. :D

GÖRA IDAG:
*Göra mellis till Mej & Piratbebisen som vi ska ha med oss.
*Duscha å snygga till oss !
*Köra till Tomelilla träffa Marika
*Träffa Sofie
*Köra å hämta Lillebror 15.30
*Handla mat
*Hem å "göra mat" , äta iaf. :)
*Busa & natta Piratbebis ;)
*Slinga håret

FY.

hektisk dag!

Har varit full rulle hela långa dagen. Nu sitter jag äntligen ner å tar det lugnt. Har ont i ryggen, blerk ! Imorgon blir det också en massa att göra , tyvärr. Ska till Tomelilla redan på förmiddagen , lämna kläder , hämta pengar , sedan till S å fika eller ngt. Jag kan ju inte , får väl ta mä mej soppan eller ngt?! =/ Sedan ska jag vara på min Lillebrors skola halv 4 å hämta upp honom för att sen hämta hantlar som jag ska låna :) Ännu mera träning!
Ovan på allt ska jag hinna handla också. Fy för morgondagen. Då vill jag inte vara jag ;)
Var meningen att jag skulle torkat golvena idag , men har helt enkelt inte hunnit. Måste ner en snabb runda i tvättstugan , sedan plums i säng !
Har faktiskt varit gott att äta kvällsmat idag . Gjorde en blandning med orange & röd paprika , majs & purjolök.
Till det tog jag faktiskt en knäckemacka med paprika på. Ngt tuggmotstånd får man väl ändå ha.
Annars blir jag galen!

Nej kära läsare.
Nu ska jag rusa ner i tvättstugan å sedan krypa ner under täcket o mysa loss med hjärtat !


slängt i mej lite soppa

o ska byta en illaluktande blöja sedan bär det av till tomelilla , börjar få lite bråttom ! ;)

Leo slocknade nyss..

Efter ha myst i mammas famn o druckit apelsinjuice. Det hade tydligen samma effekt som välling? Haha.. De är bra roliga de små liven. Bara älskar att mysa med honom , han tillåter ju inte det särskillt ofta, min buse . Så man får passa på när tillfälle ges.

Jag ska väl snart ge mig ner i tvättstugan , hade det inte varit för mina onda lårmuskler skulle jag ha tränat. Men det får bli en promenad i eftermiddag i Tomelilla istället. Inte så tokigt det heller faktiskt ! Måste städa här hemma också. Men känner inte alls för det , jag vill ut i det härliga vädret . Sitta på ett café o njuta av en sommarpaj eller ngt! Åh , så härligt det hade varit , men det tillåter varken dieten eller plånboken. Är fattig som en kyrkoråtta. BLEH! Ska ringa FörseningKassan o fråga om barnbidraget kommer på fredag el måndag? Har varit så olika!

Hur är det för er? Om utbetalningsdagen är en söndag , får ni då det på fredagen eller måndagen? 


Det är helt sjukt , jag kan inte sluta tänka på  M A T !  Det är så jag bli tokig !
Hamburgare , Korvstroghanoff , Lasangette , Kycklingsallad , Godis i alla dess smaker å former !
Åhh ! Överallt ser jag bara GODIS & MAT , läser jag en blogg skriver de självklart om detta också..
GUD. Idag är INGEN bra dag. Jag behöver motivation!


HUR SKA JAG KLARA MEJ UTAN DESSA HÄRLIGHETER I 5 DAGAR TILL?!
Jag behöver pepp , pepp å åter PEPP..

Piratbebis fångad på bild!!

image135

image138

Åh såhär sur blir jag när jag inte får pilla på mammas saker :)
image136

Se så fint jag kan stå :)
image137

Också en mysbild från när vi var hemma hos mormor!
image139

dietdag 2 : grönsaksdagen =/

Det är bara dag 2 av 7 och jag längtar redan efter att få äta min egna "normala" mat. Det var svårare än jag trott dethär med att gå på soppdiet. Jag är verkligen inte ngn bantar människa , jag älskar mat , älskar att laga mat å äta mat . Finns ju inget bättre än en härlig rejdi husmanskost ! Eller att få pröva nya rätter. Plus att man skulle äta den till frukost också , det tog emot. Åh ,  det var så svårt att inte smaka av Leo's gröt å macka. Grr =/ Men går jag ner ett par kilo av dethär kan det nog vara värt det . Det är bara att bita i det sura äpplet och stå ut.

Min sambo hade lite göre med Leo igår, haha. Jag gick å duschade när han kom hem från jobb , när jag kom ner sa han "Tar du din son nu, han är ju överallt å ingenstans ! Haha!" :) Jag svarade bara med att om han förstog varför jag var så trött nu förtiden? För Leo ger oss inte en lugn stund nu förtiden. Han ska busa busa busa. Men jag är oerhört glad att han sysselsätter sig själv så duktigt för det mesta.
Även om det är hyss han sysselsätter sig med , haha.
Men, hur ska man annars upptäcka världen?!

Tycker min son passar så förbannat bra i marinblått. Han har en marinblå body & ett par marinblå mjukbrallor till det ett par alldeles kritvita sockar. Han ser så stilig men ändå mjukis ut :) Annars brukar man säga att man inte ska ha vita stumper till mörka byxor, men på min Leo är det super sött !!
Måste verkligen handla nya kläder till den herren, tycker jag säger det varje månad. Men han växer ju som baré den ! Så det blir H&M när cashen trillar in !

Idag ska vi till Tomelilla är det tänkt , lämna grejor till Nissan. Kanske ta en fika med Jennie också? Får se. Leo är ju inte frisk ännu så får se helt enkelt!

Nä nu ska jag ta min son innan han välter ner PS2et..!

En tjej frågade om jag hade skrivit förlossningsberättelse, är det ngn mer som är intresserad av det ?


svar till "pia"

pia om Tankar om familjelivet.

nej du är ikke krävande eller elak. din man är omogen. ärligttalat så känns det som som ni skulle kunna ha det bättre utan honom när jag läser din blogg


pia. om Kärleksbeskymmer....

har du testat att berätta för honom hur du känner? gillar din blogg föresten

svar ja jag har prövat att prata med honom om hur jag känner, men ibland är det svårt att "göra sig förstådd" & få ut vad man vill av att berätta. Men det har blivit bättre på senaste så jag hoppas att det fotrsätter i den riktningen!
tack för din förståelse, det behövs i tuffa tider! :)

pia om Min graviditet

vad mysigt det lät. tog det slut mellan er mitt under grav.? skönt att i hitta tillbka till varandra. har du skrivet en förlossingsberättelse?

svar ja det tog slut under nga timmar. men som sagt hittade vi tillbaka, o tur är det för jag håller verkligen honom varmt om hjärtat! även om saker o ting inte alltid är som man skulle vilja..
nej jag har inte skrivit en förlossningsberättelse.. är det ngt du skulle vilja att jag gjorde?


dieten!

Efter att folk visat intresse av dieten, tänkte jag ladda upp och dela med mig av härligheten :)
Dieten består mest av soppa som sagt. Så nu gäller det nog att ni älskar det precis som jag !

SOPPAN:
6 stora lökar
2 burkar krossade tomater
1 litet vitkålshuvud
2 gröna paprikor
4 stora morötter
1 purjolök
6 buljång(?)tärningar
1 selleri
(jag hittade bara bladselleri, o de är väldigt stora, tror inte att man ska ha hela den i så jag tog nga "stavar")

Tärna allt och lägg i en/två kastrull, fyll med vatten så att grönsakerna täcks. Låt koka upp och låt sedan koka en timme på "2an". Klart att servera!

DAG 1 :
Ät vilka frukter du vill utom banan. Ät så mycket soppa som du vill.

DAG 2 :
Ät vilka grönsaker du vill utom ärtor, bönor, säd & potatis. Ät så mycket soppa du vill.

DAG 3 :
Ät både frukt och grönsaker. (Inte potatis eller banan) Ät så mycket soppa du vill.

DAG 4 :
Drick 5-8 glas lättmjölk och ät 5-8 bananer. Ät så mycket soppa du vill.

DAG 5 :
Ät 6 tomater (under dagens lopp, du behöver inte trycka alla på en gång;) 280 - 340 gram nötkött.
Drick minst 8 glas vatten. Ät så mycket soppa du vill.

DAG 6 :
Ät nötkött (antagligen samma mängd som dag 5) & grönsaker. Ät så mycket soppa du vill.

DAG 7 :
Ät mörkt ris, grönsaker & frukt. Drick sockerfri saft, te, eller kaffe. Ät så mycket soppa du vill.

Huddinge sjukhus lovar att man går ner mellan 4 - 7 kilo ifall man följer schemat EXAKT.


Som jag har uppfattat det är det någon urrensning av "skit" i kroppen man gör och kroppen får den sortens näring som den behöver just då. Därav konstiga schemat. Detta har funkat på en hel del, har inte hört att det inte funkat!
Så det är bara att kämpa på :) Träning skadar ju inte heller då bättre och snabbare resultat säkert uppnås. MEN min mamma tränade inte men gick ändå ner så det är ju inte omöjligt!!

En liten lista för sysselsättnigens skull

Hur många barn har du?
Ett

Vad heter han och varför heter han så?
Thor , LEO , Emil Piekkari
Thor heter han bara för att vi gillade det. Leo blev det eftersom vi pratat om det i flera år o fastnade för det.
Emil fick han heta efter sin pappa.

Vad skulle han hetat om han var det andra könet?
Hannah

När föddes han?
19 juli 2007 klockan 13:50

Vad vägde han när han föddes?
3376 gram.

Hur lång var han när han föddes?
53 cm..

Hur lång tid tog förlossningen?
Knappt 9 timmar från första värken.
50 minuter från krystvärkarna.

Tog ni reda på könet?
Nej, ingen av oss ville det. Ingen spänning då. :)

Hur länge ammade du?
Nästan 3 veckor.

Är du tillsammans med pappan?
Ja, det är jag ♥

Hur gammal var du när du blev gravid med ditt första barn?
17

Hur gammal var du när du fick ditt första barn?
17 år och 362 dagar :)

Hur ofta är du barnledig?
Svårt att säga, då o då. Nu för nga dagar sedan o innan dess var det 4 månader sedan.

Vill du har fler barn och isåfall hur många?
Nej, inte som läget ser ut idag. Räcker med min prins!

Om du får fler barn, vad ska de heta?
Ingen aning, det har vi inte pratat om.

Kan man förklara för någon som inte har barn hur det känns att ha barn?
NEJ, det är en oförklarlig kärlek. Villkorslös, enorm!

vikt upd & svar.

 Sara om en liten liten busunge... :)

Söt liten kille du har..lycka till med allt!


får svara här eftersom du inte lämnade bloggadress/mail :
tacksåmkt, sånna här kommentarer värmer så mkt ;)


  image133
Nu är min sötunge trötter, busat som en tok ! Dragit ut tidningssamlingen , rivit ner saker från bord , busat med "leksakskuben" o trillat en massa. Han trixar o har sig , min lilla stuntman! Ja, annars lär de ju sej tyvärr inte vad som går att göra å inte. Thats life.. Så nu nannar han uppe i sin säng.
Min älskade , underbara piratbebis :)

Håller på att koka min soppa nu å gud vá gott det doftar.. MM.. Luktar lantkök i hela huset tycker jag ;) LOVE IT!
Längtar tills den är klar å jag får smaka , smakade ju hos mamma igår o den var riiiiktigt god. Hoppas min smakar lika gott då då.. Ser framemot att få ställa mig på vågen nästa onsdag! :D Ska träna så mkt jag bara kan!!

ViKT UPD:
Startvikt
: 71 kg (juli -07)
Målvikt:
53 kg
Nuvarande vikt:
58 kg
Träningsformer: Orbitrek Elite (crosstrainer) , Abtronic vid promenader o hushållssysslor , Situps & Armhävningar & Promenader !
Kost: Inte perfekt men bättre o bättre. Äter mkt kyckling, sallad , fullkornspasta å grönsaker. Dock för mkt av sötsaker , korv o bacon =/ För lite frukt & vatten!

en liten liten busunge... :)

min son verkar både piggare å gladare idag , just nu står han och busar , står o river ner saker från vardagsrumsbordet! varje gång ja säger "neeej" säger han "aaaaa" å flinar stort haha.. hans glada humör kan bero på att han sov hela natten ända till halv 8 :) Då blev mamma glad! Inte emil haha, han försov sig ända tills Leo vakna å han brukar gå upp vid 5 - 6 tiden *OPS!*

ska snart göra min dietsoppa , glömde helt bort det för jag var så FRUKTANSVÄRT trött!! Men orkade faktiskt se DH, å det är jag glad för! Vilket avsnitt , nästan så jag tuda där på slutet. hade aldrig klarat lämna min plutt , usch å fy!


Nä nu ska jag gå o koka soppan o koka kaffe!
PUSS Å HEJ.

dåligt med uppdatering idag..

har varit ute o gått i över 2 timmar , varit hos mamma o käkat dietsoppan .. sedan har allt bara rullat på.. nu ska vi bara se dessperate housewifes o sedan dyka ner i sängen omedelBUMS..! så sjukt jävla trött o sliten..
imorn börjar dieten! då jävlar ska det gås ner kilon kan ni tro!!
puss o godnatt

Nu ska jag pröva en ny diet!

Fick tips från mamma om en diet från Huddinge sjukhus. Där man i stort sett lever på soppa. Ena dagen kompleterar man med grönsaker , kokta eller råa. Andra får man äta massa frukt , och så fortsätter det under 7 dagar. Min mamma gick ner 2.5 kilo & 4 cm (GRATTIS) och då fuskade hon med att äta "vanlig" mat en dag , kakor o lite sånt gott ;) Plus att hon inte tränade då. Så detta ska prövas ,  åt en stor frukost idag då det är sista normala målet på 7 dagar .. Grejen är den att jag oftast är skeptisk mot dieter och sånt men denna låter vettig, man äter ju vanlig , nyttig mat och då är det nog mindre risk att man går upp efteråt eftersom man inte gått på ngt jekla pulver el så.

Är det ngn som är intresserad finns recept och schema här och kan laddas upp här på bloggen!


Full fart i Slimminge..

Leo är verkligen vild nu förtiden! Klättrar , klättrar å klättrar.. När han pratar börjar det verkligen låta som han försöker säga ngt.. Nu är det ljud som Dada , Baba Atata osv osv.. Så härligt när han pratar, han kan snacka hur länge som helst ! :) Lite tufft nu när man måste hålla koll på honom hela tiden , inte lämnas en enda sekund förrän han hittar på bus ! Rev precis ner mammas Cadillac - modell ;) BUSUNGE..

Ska snart ut och gå en sväng , men har inte bestämt mej för om det blir till Skurup eller Slimminge?! Får tänka ett tag till tror jag. Men nu ska jag se om jag hinner fixa lite kaffe !

hur får man tiden att räcka till!?

min son har inte varit rolig att umgås med idag.. ;( bara suris hela dagen.. men nu ligger han o sover o har gjort det i sisådär 2 timmar. så jag bara hoppas att han är på bättre humör när han vaknar, vilket nog blir snart!
ska snart börja på biffstroghanoffen sedan gå ner till slimminge hade jag tänkt men börjar bli jäkligt tight med tid så det kanske får bli imorgonbitti!? för lillplutt ska ju hinna bada kvällsbad mä.. aja , får se om tiden vill räcka till!
det vill den då aldrig här.....

påkörd fågelfan.

jekla fasan! springa rakt ut i gatan , korkade jävla fågel. fick vända o putta den åt sidan. bleeeeeh , räligt!!

Min lilla son är inte alls nöjd , han fick iaf hostmedicin för förkylningen har inte gett med sej ännu , bröt inte riktigt ut förrän igår. Så hoppas den försvinner nu! Ska försöka hålla mig hemma så mkt jag kan förutom promenader o handla o så. Men inte träffa massa bebisar tills dess att han är HELT frisk. Min plutt..

Tror nog att han kommit till ro å somnat däruppe , ska upp o kolla sedan ska jag ställa mig på orbitreken med abtronicen o förbränna fett mkt kalorier hade jag tänkt ;)
♥ Skänker en tanke åt Engla å hennes familj. Det är sånthär som inte borde få ske.. ♥

Planer för dagen..

Min son har fortfarande inte hittat tillbaka till sitt glada o spralliga humör. Lite små kinkig mest hela tiden, men så kan det vara ibland. Han ligger just nu o nannar middag, har gjort det i lite mer än en halvtimme , så jag har städat köket o plockat disk. Så nu kör vi en maskin disk! Har lite småplock kvar sedan är det "bara" övervåningen kvar. Men den tar jag imorgon, resten av dagen ska jag träna o kolla in en nyinköpt träningsdvd ,  köra och handla blöjor & välling , busa med min älskling , laga biffstroghanoff och sist ta en lång kvällspromenad !
Tränade ju inte i lör & söndags men det är OK, var ju faktiskt på semester och dagen efter ville jag bara mysa o busa med min lilla prins som jag saknat så mkt. Då ställer man ju sej inte o tränar, nej,nej...!

Någon som har tips på bra & nyttig mat ?

SEMESTER BILDER.. We love denmark!


Utsikten från båten påväg mot Denmark -Helsingör :)
image123  image124

Här är vi på "Café Hyacint" , det trevligaste stället vi var på! Underbara människor.. <3

En man var även så gó å erbjöd sej att fota oss tsm :) ♥
 image126

Vi var på en hel del ställen.. Här är vi nere vid hamnen :)
image127

I Danmark är de så rejdiga så de samlar upp sprutor o sånt. Blev helt "chockad" när jag såg denna "soptunna" på toaletten där vi i Sverige har Santitetslåda.. :P


Mamma Maggan, the day after tomorrow..
image129

Slutligen hotellet vi bodde på.. O min man som pratar i telefon ;)image130

Blev inte jätte många bilder, ville uppleva istället för att stå bakom kameran, vilket jag annars lätt gör..

Det blev en underbar dag tillsammans med min sambo som jag sent kommer glömma.
Jag älskar dig.

min första tävling.. :D

Jag är med och tävlar om ett Superpresentkort á 300 kronor sponsrat av Gratisbio. Tävlingen hålls av Sanna Kumlin och pågår till den 16e april. Läs mer om tävlingen här och delta du också. 
image1675

About minisemestern..

såg att hälften jag skrivit om minisemestern inte kommit med?.. Märkligt, aja är det ngn som är nyfiken så får ni säga till !

Han har blivit så stabil!

Jag och Leo har precis käkat frukost.. Var så fruktansvärt trött idag när jag blev väckt av en viss spralleman som hållt mamma vaken en hel del inatt =/ Ville inte sova i sin säng, så för ovanlighetens skull fick han sova hos mamma o pappa. Det är inte ofta det går .. Men det var mysigt ända tills han skulle busa med att försöka krypa nerför kanten.

Fick precis springa o ta Leo, han hade ställt sig upp mot "armarna" på träningsmaskinen. Dt tycket inte mamma om eftersom det minsta han vinglar så börjar de röra på sig o då kommer han med all säkerhet att trilla. Han får utforska en HEL DEL och får slå sig o känna vad som går och inte går. Men vissa grejer är ju bara "dömt att misslyckas"  Det är inte klokt vad stabil han har blivit på ingen tid alls. Han klarar ställa sig upp mot allt i princip som tex. toastolen, vardagsrummet å leksakslådor osv osv.. Massa koll får man ha på honom hela tiden! :)

Nej nu ska vi kela lite och mamma ska få dricka lite morgonkaffe.. :)
Puss å hej..


KRYPER!!!

Efter en massa gräl, sura miner och pinsam tystnad blev faktiskt minisemestern underbar. Först checkade vi in, älskling fick sin present, vi kollade lite vad där fanns m.m.. sedan gick vi ner mot färjorna (trodde vi, men vi gick fel,haha) :) så Ringö körde oss till hamnen också tog vi båten över. Åh, så billigt det var! 50 spänn per skalle tur/retur! Kom iland och otroligt nog träffade vi ett par som jag bodde tillsammans med förut, haha. En på tusen att man träffar ngn som man känner ju! Haha.. Sedan gick vi och kollade i lite affärer, in på ett café å drack ngn öl, snackade skit o hade allm

Min lilla älskling kryper på riktigt nu, nu är det inte "bara" ålning :) Vi var ute o grillade så kröp han på altanen för han orkade inte dra sej fram med tjocka overallen! Sedan när vi satt inne och åt så ställde han sig upp mot bordet o försökte sno pappas tallrik :) Haha, min stora kille, du växer så attans fort, knappt mamma hinner med. Det är så underbart att se samtidigt som paniken sprider sig i kroppen att tiden bara springer ifrån oss. Vill stanna tiden o alltid få ha dej hos mig min mysis! *Mamma älskar dig!!*

håll tummarna

har precis slängt i mej en skål gröt o än sålänge är det bara jag å leo som är vakna , men det blir snart ändring på det tror jag. Leo busar just nu ute i köket och morbror sover i rummet brevé :) Har packat alla leos saker , nu är det bara mina å emils kvar.
hoppas verkligen att han är på bättre humör idag å en aning piggare än igår! vore tråkigt om allt skulle bli pannkaka pga hans fördömda humör ,  men det vore ju isf inte ngt ovanligt!! nä ,  ska tänka positivt ,  det blir inte roligare än vad man gör det som dt heter.

men vädret fick vi tydligen ingen tur med , pissblött ute o grått . hm , hoppas det är ljusare i Hbg.
nä dt blir till att hålla alla tummar vi har :) o göra det bästa av situationen(?)...

kvar att göra:
packa vuxensakerna
plocka undan lite här
duscha, göra oss iordning
lämna leo & ronny

Tveksamt?!!

har kollat på talang 2008 , skitkul! hon var riktigt grym som imiterade en bebis.. :)
min sambo har varit en riktig jävla surmule idag , så jäkla trist . spec när vi ska iväg imorn! satt o somna framför datan med , inte klok! aja, bara att hoppas att han vaknar på rätt sida imorgon.. ska snart gå o lägga mig , ska bara packa ner lite saker så man slipper göra allt imorn. har liksom inte hunnit göra märkvärt mkt idag. leo har velat ha mamma alldeles för sig själv ,  o så kan det få va när han är "sjuker". min älskling!

nä nu ska jag snabba mig o göra klart sedan plumsa i säng hos min suris!! hoppas leo vill låta mamma sova inatt så man är riktigt utvilad o på gott humör imorgon! o hoppas V E R K L I G E N att det är gött väder imorn ,  ser tveksamt ut ikväll , pissregnar ju!
håll tummarna för oss ;) wish us luck! kiss and goodnight sweathearts..

tack för alla söta kommentarer om min prins btw :D

Konsten att anklaga sig själv..

Som förälder är man makalös till att anklaga sig själv i tid o otid. Nu såg jag att pilleman på Miniprinsen var röd o svullen , trodde direkt att jag orsakat ngn urinvägsinfektion o satt o grubblade på om man hade haft för lite kläder på honom?! Men nej.. Så jag ringde BVC , hon sa att så små fick oftast inte ngn urinvägsinfektion , men , det kunde vara en infektion under förhuden. Tänkte då direkt att jag kanske tvättat honom dåligt då?! Men man ska inte tvätta där under förräns de är runt 3 - 4 år då den GÅR att ta tillbaka. Plus att det var ganska vanligt att små fick det ibland. Var absolut inget farligt men sved ordentligt . Jotack , därav gnället o febern. Man är då makalös , alltid ska det vara ngt man har gjort fel .. Knäppa mammafasoner!! Har nu varit o köpt alsollösning och kompresser som Miniprinsen ska få ha i blöjan.. Så skulle det inte ta så lång tid innan det blev bättre , o det var nog skönt för honom . För han är redan gladare :) SKÖNT!

Snart kommer Sambon och Lillebror hem tror jag ,  då blir det fiskpinnar med potatismos , jummie! ! Är lite smått sylten...

Även om det var falsklarm med de där 3 kilona , så ska jag ge mej jävelen på att träna o äta så bra jag bara kan. För vill verkligen gå ner de där kilona tills sommaren. Ger mig jäkelen på att jag ska slippa skämmas där jag latjar runder på playan med min son i sommar!
Så nu blir det bra mat , mycket motion och så lite godis det bara går :) Så ska det nog göra susen.

Nej nu ska jag försöka underhålla min son lite.
Puss&kram/M


snart,snart,snart

Igår var vi ute o spelade lite boll :) Leo älskade det. Men sen han var ju så ledsen sen igår på "kvällen" , måste vara 4e tanden som bråkas med honom. Fick lägga honom redan 18.30! Då var han så trött att man kunde tro att klockan var 22-23.. Fast sen hade han inte lyckats sova ngn middag efter 13tiden så han var nog rätt slut.. Men sedan sov han ganska bra på kvällen / natten. Också vaknade han 06.15 ca imorse , fast vi låg kvar i sängen o mös en timme till ;) Emil hade stukat foten igår så han var på ett himla kasst humör. Inte kul för 5 öre.. Men , så kan det vara ibland .... Blev jätte god mat igår , hemmagjorda köttbullar o pasta , det var så fruktansvärt gott ,  rätt länge sedan vi åt det. MM <3
Tänkte slänga in lite bilder på gårdagens "fotbollsmatch" med.. Kommer i slutet av inlägget.. :)



Så idag ska jag & leo....

*träna (jag) :)
*städa lite till , det som inte hanns med igår
*ta en morgonpromenad i det fina vädret (alldeles strax!)
*till tunnby
*packa alla saker till oss & leo för imorn :D

image120

image121

image122

kiss and goodnight..

Ska gå o sola sedan duscha o gå o lägga mej.. :)

Härligt ! :) Motion vad heter DUGA..

Har varit i Skurup o handlat nu , solen skiner ju som baréden. :) LOVE IT! Så det blev en rask promenad med Abtronicen! Kan meddela att det var falsk larm detdär med +3 kilo. Vågen var felställd märkte jag nu när jag vägde mig med kläder och då vägde jag 58 så det var inga plus at all. snarare minus ;)
Fick deklareringen igår , ska få tillbaka 112 kronor. :) Inga pengar men blev glad att jag inte behövde betala vilket jag oroade mig för! Vågade knappt öppna det , haha..

Har även hunnit köra till Ystad o köpa bromsbelägg till 4hjulingen , så nu är sambon glad :) Det är jag med! På toppen humör idag , måste vara vädret eller ngt :)
Såfort Miniprinsen somnar däruppe ska jag träna & torka golven däruppe som jag inte hunnit ännu , sedan när han har vaknat igen tänkte jag ut o spela lite boll. Har faktiskt köpt en fotboll till mig själv idag , aldrig fel med lite extra träning :) ! Dyyyyr var den också , femton kronor!!! :P

Nä nu ska jag gå o se varför min prins ligger o tjötar inu. Puss sålänge...

rejdi kvinna ;)

nu har jag hängt tvätt , nattat miniprinsen , satt igång ny maskin tvätt , satt in i diskmaskinen , vikt tvätt & städat solarierummet *PUST* himla duktig! så nu blir det att dricka en kopp kaffe , sedan bädda rent i sängen däruppe. plocka undan och när Leo vaknar ska jag dammsuga , skura badrummet och toktorka golven däruppe! usch , vilken städdag! men så härligt när det är färdigt!
vädret ser inte ut att bli bättre än sålänge iaf , jag går o håller tummarna för att dimman ska se till o försvinna så att vi kan gå till skurup o handla ngn gång!

nämen nu vakna leo. tjao!


fullt schema!

Äsch, tjock dimma ute, typiskt ! Vi som skulle gå morgonpromenad till Skurup! Men hoppas det lättar snart , går inte nu när det är sådan dimma , bilarna ser ju inte en då. Så det är dömt att misslyckas ! Ska alldeles strax kila ner i tvättstugan med Leo, han tycker det är långtråkigt i tvättstugan så man får snabba sig :P

Idag har vi ju en del på schemat. Vi ska tvätta , städa , dammsuga och ta hand om ovanvåningen som för det mesta blir lidande annars. Förövrigt hade jag också velat sola , slinga håret och en massa annat ! Men innan jag försöker hinna med dt så ska vi busa i trädgården..

snart säger jag godnatt

är helt slut.. har precis ätit , torkat golven & målat naglarna (för å va fin på lördag) .. Använde abtronicen under tiden jag spelade boll med Miniprinsen :) Är alldeles mör i kroppen så jag bara längtar efter att få krypa ner o mysa under täcket... hoppas att min sambo inte är sen på att lägga sej han heller, tråkigt att lägga sig själv.
leo sover iaf nu o hoppas verkligen att det håller i sej för imorgon ska vi gå en morgonpromenad till skurup , tvätta , städa och ta i itu med rentvätten däruppe... suck.. måste försöka hinna med lite bus i trädgården också och se om det finns ngn lekplats i skurup?! ovan på allt måste jag ringa en del viktiga samtal så det är fullt schema hela dagen!

nä nu ska jag hoppa ner i sängen omedelbums!! puss & godnatt

Sliten mummy.. igen

leo har varit på skitkasst humör hela eftermiddagen efter att han vaknade efter middagsluren,, men satte honom i hoppgungan o spelade fotboll med honom istället för att gå ut. och det gillades iaf :) men nu håller han nog på att somna däruppe, hoppas jag! steker falukorv o kokar fullkornsmakaroner, själv tänker jag hålla mig mest till fullkornet o en knäckemacka. nu jävlar ska kilona BORT!


utedag...!

Ska snart ut i trädgården med Leo , busa lite med bollen tänkte jag eftersom att det inte blev ngn gungning idag. Alla 3 var trötta o hungriga när vi väl kom till Ystad. Och jag hade en jekla huvudvärk som inte verkar vilja ge med sig.. Så vi körde hem o gjorde kyckling/paprika/majs röra med fullkornsmakaroner! GOTTI-GOTT-GOTT

Leo har fått hosta nu också , verkar bli mer o mer hes. Hoppas verkligen det går över snart, för han är inte alls samma glada kille. Verkligen "toppen" nu när morbror är här o vill busa med honom!
Varje gång Leo vaknar uppe i sin säng nu så ställer han sig helt upp o "kallar på" mamma/pappa. Det är ju bara det att han inte vet hur han ska sätta sig ner sen utan att slå sej.. Sötnöten!
När han står på alla 4 försöker han ställa sig upp helt men det går än sålänge bara när han har ngt att hålla i, som låda, sängen eller mamma (el ngn annan)

Nu när Leo är sjuk blir han så mammig. Inte en sekund vill han vara själv utan mumy.. Visst älskar jag att vara med min son, men är man van vid att inte behöva bära & bära & bära så kan det bli ganska tufft , spec för ryggen. Han är ju "tyvärr" inte så liten längre!

Nä Nu Jävlar!!

nu jävlar gäller det. ställde mig på vågen precis, o vad får jag se?! +3!!! var kommer de ifrån tro? kan väl aldrig vara all pizza jag o emil har ätit? men nu är det slut med lateriet. fram till semestern och efter den är det godisförbud på OBESTÄMD TID. för såhär kan det inte fortsätta... fattar inte egentligen, innan när jag inte tränade på 3 veckor ca så stog jag alldeles still i vikten, men nu när jag satt igång fullkomligen sväller jag. o det är inte muskler, jag har faktiskt haft på känn eftersom mitt ansikte har "ändrat form" =/


Underbara soliga dag !

image119

Idag har vi Leo's morbror hemma. Så snart ska jag hoppa upp på orbitreken, köra järnet medans Ronny hoppar i duschen. Sedan är det min tur att bli litta ren. Efter det bär det av till Ystad för lite motionspromenad. HÄRLIGT!! Tänkte gunga o ha oss med ;) För Leo tyckte ju så mkt om det..
Men han är inte alls på humör idag, väckte honom lite i 8 så vi kan få lite ordning på sovandet igen. Så han skulle nog behöva vila lite..

Sömntuta

Min lille sömntuta ligger fortfarande o nannar, är snart 2 timmar sedan han somnade. Har sprungit o plockat undan o så, fyllt diskmaskinen och lite smått o gott.. När Leo vaknar ska vi springa ner i tvättstugan o hotta igång en tvätt, DET BEHÖVS! Fattar inte var alla kläder kommer ifrån?! Så ska kila upp o samla ihop en omgång..

Mamma&Pappa-kärlek

image118

Jag älskar dig så fruktansvärt mkt, vill att det alltid ska vara du & jag.
Vill krama dej, pussa dej, skrika i ditt öra hur mkt jag faktiskt älskar dig.
Hoppas du vet att jag alltid finns vid din sida.
/Din.

Gungat för första gången !

Min son somnade precis innan vi kom till bilen efter en promenad med Sara o Casper. Blev inget Tunnby idag, för tydligen var hon tvungen att hjälpa någon? Aja, se om det blir bättre lycka på fredag.. Leo har iaf fått gunga för första gången och han  ä l s k a d e  det. Skrattade med sitt Janne Långben-skratt som jag bara älskar att höra, kan inte låta bli att skratta själv då, haha ;)
image114


 ♥ 

Han ligger just nu o nannar i bilbarnstolen, min gullunge. Hoppas att han sover en bra stund så att han är utvilad o vill busa sen :) Funderar på att träna men är så jekla irriterad för det blivit klydd med mamma. Åh, varför ska alltid ALLTING klydda?! Blir så förbannad!! Aja får ta o göra lite kycklingsallad o se om man blir på bättre humör med lite mat i magen. Annars fixar nog Leo så att man blir glad när han vaknar!

Känner mig så trött på att vara tjej nu också. Jag vill slippa klaga, slippa vara irriterad inombords, för det gör att man sänker varandra! Varför ska man behöva vara den som alltid måste säga "kan du ta honom när jag..." blablabla.. Vill inte vara "tråkiga-morsan som bara klagar" hela tiden. Jag vill vara sprudlande glad och hitta på saker tillsammans, som en familj. Usch, hoppas minisemestern gör underverk för vårt förhållande...
Hade man bara gett sig fan på att vi tar hand om Leo gemensamt från början så tror jag att allt hade varit annorlunda. Om man inte hade varit så jekla dum o "tagit ifrån dem ansvaret" när man sa att -nä men jag kan ta han, jag kan göra de o de o de.. Det är inte bara deras fel egentligen. Man har varit med hela tiden själv och utan att vara medveten om det har man själv varit stor del till hur man lever idag. Så är det iaf här.
Hur är det hos er?

Underbara bilder på underbar pojke..

Leo leker i leklådan :)
image108

Leo läser katalogen från Babyproffsen !
image109

Vi påväg till Skurup o ska handla.. Duktiga vi är!! :D
image110

Här plockar vi blommor o busar i trädgården med morbror ronny :)
Verkligen underbar bild på min älskling..
image112

Här leker min pojke på sitt rum efter lite bad.. (ser ni tuppakamen) ;)
image113


Tunnbyflickorna...here we come!

Oh, vad jag vill att det ska bli lördag nu, berättade för emil igår, och otroligt nog.. INGA KLAGOMÅL what so ever! Inte illa pinkat för mr piekkari.. Han ordnade till&med schyss så att jag slipper köra dit&hem. LOVELY!! Så nu känns allt en aning bättre. Himla skönt är det..

Leo är som vanligt på sin dagliga morgon-upptäckar-runda.. Just nu ska han bestiga undre bordsskivan till bordet =) Han har sovit hela natten efter en massa krångel med att somna.. Sen gick vi upp 8.15 ca.. ställde faktiskt klockan idag så att vi inte skulle sova för länge för då hade det antagligen blivit samma visa ikväll igen.

Idag ska vi köra till Tunnby, fick låna emils Jetkort igår, så om 1 timme 2 sticker vi.. Ska bara hinna träna o så först. Är sååå mör i kroppen efter allt igår. Men det är bra, då ger det resultat ju! 

Leo älskar dörrar, eller egentligen allt som är i trä. Han svänger med dörrarna hela tiden , bra är ju att han inte stänger utan slår den mot väggen så då klämmer han sig inte.... ÄN! Får nog köpa sånt klämskydd så att det inte händer en olycka..

Nä nu måtte jag träna lite, när jag druckit upp min kopp kaffe, ska läsa mina "dagliga" bloggar mä ju..

Godnatt från mobilen :)

Ligger i sängen o kollar på hallowen, sambon står i duschen o kommer snart o kryper ner till mig, lite pojk o flickvän tid :) leo har krånglat som bara den. Antar att det är mardrömmar eller något. Hoppas att han sover helt nu... Mobilbloggar förresten :) Hehe.. Nä nu vakna leo igen. Puss o godnatt

Sliten mummy..

Har kört ca en halvtimme på Orbitreken , vet inte säkert då jag inte tog tiden =/ Hm. Sedan gjorde jag ca 40-45 situps , 10 armhävningar  p l u s  att jag gick till Skurup o handlade (1 mil ~) O efter promenaden satte jag mig på trappen o tog en välkomnad kopp kaffe medans leo nannade en stund i vagnen. Fy alltså, guld att sitta o mysa i vårvärmen :) Lite senare kom Emil & Ronny hem, då gick jag o Ronny o Leo en runda i trädgården plockade blommor o så :) *påskliljor*
Blev pytt-i-panna idag, snabbt o enkelt, perfa idag när jag var slutkörd.. Så nu sitter vi här, har badat Lilleman o han slurpte en flaska välling o somnade gott. Min fina prins, älskar dej mest av allt ! ;)

Imorgon ska jag antingen köra till Tunnby eller så ska Tunnbyflickorna komma hit, får se vilket det blir. Jag hade gillat om de kom hit då min bensintank börjar bli lite torr i ena kanten hehe.. Får fråga honey annars om jag får låna Jetkortet..

Ska berätta om vår minisemester för emil ikväll med. för givetvis så har allt lyckats ta slut här hemma denna månaden när vi ska iväg. ja, varför inte?! så ska fråga om han har nga slantar o lägga ut, men det ska nog inte vara nga större problem när han får reda på vad vi ska göra ;)

Lite Leofakta.. ;)

image106

image107

Leos favoritleksaker:

Libero-bollen , sina tre ankor , larven som spelar miljontals melodier , kastruller och slevar :)

Favoritlekar:
Tittut leken , spela boll , flyga flygplan

Favoritsånger/ramsor: Klappa liten kaka , imse vimse spindel  , adam tensta 's my cool

Favoritmat: Lasangemammas korvstroganoffgröt , pasta & kylling

Gör för jämnan: Kryper iväg på upptäcksfärd , ställer sig upp mot ; lådor , badkarskanten , o dem han vill upp till.

Tycker inte om: Fisk , ligga på rygg .. Är med andra ord, en nöjd kille som trivs med det mesta :)

Äntligen vakna busen så slipper mamma sitta o fördriva tiden med onödigt skriveri .. haha..

morbror med Leobus

image104
Leo verkligen ÄLSKAR att busa med sin världens bästa morbror :) Tröttnar aldrig haha..
image105

Orbitrek o powerwalk.

Nu ska jag snabba mig o hoppa upp på Orbitreken en snabb runda till innan Miniprinsen vaknar! Sedan ska vi äta lunch, sedan ut o gå en powerwalk. Tänkte hänga lite tvätt o använda Abtronicen samtidigt. Inte illa alls, sedan vid 17-18 kommer pojkarna hem och då blir det väl middag.
Ha en bra dag allesammans.. Titta gärna ner o säg vad ni tycker!!!

Carena Free & Carena Sprint ?

Carena Free 2195 kr



Carena Sprint 1995 kr
image103
Skillnaden mellan dessa vagnar är att Free'n har vändbart handtag och fällbar handtagsbåge.
Det skiljer inte mer än 200 spänn prismässigt.
Tycker att Sprinten är mysigare i formen men free'n är ju mera praktisk..
Lutar åt Carena Free. Får se vad sambon säger..!

VAD TYCKER NI?

what a lovely day.... ;)

Åh, vilken härlig dag det ser ut att bli, blå himmel och en massa sol. Kan ju inte bli bättre ;) Ja, då fick min lillebror gå upp tidigt idag. Halv 5,  så nu är han nog rätt sliten.. Skickade med honom kyckligsallad och en chokladpudding som han kan ha att smaska på :) Ska göra lite sallad till mig själv också senare idag, som lunch.
Men nu ska jag umgås med min son lite, han har blivit en riktig vilding! Ska ställa sig upp mot  a l l t  ! Men det är härligt att se hur aktiv han är :)

Snart godnatt.

Jag o ronny o leo har varit ute o gått en runda i Slimminge med :) Så blev lite motion fastän jag inte hunnit träna idag. Får göra det imorn! Har precis ätit middag, kött med pommesgratäng. O fytusan vad gott det blev ! =)
Annars har vi mest sparkat boll med Leo, han blir nog nästa Ronaldo. Riktigt duktig för att vara 8 månader.. Sötnosen.. Är så jekla trött, mett o trett.. så snart ska vi krypa ner under täcken o nanna kudde.. Sitter o snackar lite med sara på msn men får nog säga godnatt nu för ögonlocken börjar hänga rejält nu.. :P
så godnatt bloggen o ni som läser den.. pusshej.

Ekonomi panik..

Usch ja, dessa jäkla pengar. Så trött på dem.. Men men sånt är livet, börjar ju snart jobba o då blire bra mkt mer pengar i hushållskassan. SKÖNT!
Min lillebror är här nu, skoj :) Har varit i Skurup o kollat in tivolit som inte var så mkt skoj, men men. Kul att de ordnar ngt för ungdomarna. Annat än i Tlilla.
Blivit dåligt med upd idag, o lär nog inte bli mkt mer ikväll heller då jag vill vara social ! Plus att min son inte är på så bra humör idag?  Brukar ju alltid vara happy, men men. Alla har vi våra dåliga dagar ju..

Ha en bra kväll :)

Godförmiddag..

Min son är UNDERBAR! Idag fick jag sovmorgon, han vaknade först vid 7, tänkte "amengud detta är inte sant, lad mi sova" :) Gick in o vyssade o hade mej lite o la honom i sängen (fortfarande klarvaken) med speldosan igång o sin skallra. Gick sedan o la mej och trodde att det skulle hålla i typ 10 minuter. Men faktum är att han sov ända till 09.40 !! Så idag är jag utsövd ;) härligt..

nu ska vi snart köra o hämta leos morbror. ska bli trevligt, ska köra o handla middag o lite onyttigheter tsm. till middag blir det kött med pommesgratäng :) Ska bli väldans gott kan ni tro..

Nä lite ordning o reda, nu måste jag göra oss iordning o plocka undan här lite innan vi kör..

Ha en trevlig dag :)

JÄTTE BABY & BANKRÅN

Läste precis om en kvinna i rumänien, hon hade fött en baby på 6,4 kilo.(som tur var med kejsarsnitt) Rekord i rumänien. Inte illa..
Banken här i skurup rånades förresten i förrgår tror jag det var. Jag blev stannad av polisen när vi skulle köra hem o fick frågan om jag var ensam i bilen. Nej, svarade jag, jag har min son med oxå,, Sedan fick jag köra. Men så DUMMA de var. Skulle jag sagt JA om de var i min bil eller? Jag har dessutom tonade rutor o de kollade inte ens in i bilen.. Lönt att fråga undrar jag då?

I förkylda tider....

Leo har haft hemskt svårt att sova idag, innanidag sov han bara en halvtimme knappt. O har inte kommit till ro förrän nu, min lille plutt. Tror det är kråkorna i näsan som sätter stopp för sovandet. Gav mig aldrig iväg o köpte en näsfrida -nässug idag, tyckte att Leo verkade bättre inatt då han inte vaknade fullt så många ggr som natten innan..
Bara att hoppas att han blir frisk snart igen..

Imorgon ska jag & leo köra o hämta min lillebror för han ska bo hos oss veckan som kommer. Så då blir det tidiga morgnar för grabben ;) Han ska ju åka med E och han går upp vid 5-6...

E provkörde sin 4hjuling igår. Usch, egentligen är jag så jekla avundsjuk. Den killen har ALLT. Han har sin Nissan 200 sx s13, fyrhjulingen, han har sitt jobb där han träffar en massa människor varje dag, hans kompisar finns fortfarande kvar o hälsar på honom..
Är avundsjuk på att han har ett så socialt liv o alltid "fullt upp". Kommer ngnsin mina vänner ut och hälsar på mig? Kan nog räkna ggrna på händerna då mina vänner har kommit ut hit o vi har bott här i snart 9 månader.
Menmen, ska inte vara negativ. Glad att han har sina vänner kvar iaf. Så att vi inte båda sitter vänlösa :P

Missförstånd.

Tror det blev lite vajsing i vad jag skrev om min sambos nya köp. (4hjulingen)


Evelina om Hemmafru-sysslor

VA? Gick han och köpte en fyrhjuling utan att prata ens med dig eller? Då är väl soffa mycket viktigare :S. Hur gamla är ni?

Alltså vi har redan en soffa, vi har bara snackat om att skaffa en ny, så att ni inte tror att han gick o köpte en 4hjuling så att vi nu står utan soffa. För riktigt så jäklig är han inte HAHA.. Fyrhjulingen hade tydligen inte heller kostat sextontusen som jag skrev innan, hans kostade 7500. Det är klart mkt pengar men orkar inte bry mig om det. Det är hans pengar och det är han som jobbar för dem.. (Och vi är 18 & 20 år..)


SuperduperDUNDERglad :)

Nu är det bestämt, Leo ska få ny, ordentlig vagn! Min sambo var då inte svår övertalad. Gud som jag längtar! Han sa att vi skulle ta det nästa månad, men jag ska fråga om vi inte kan ta av pengarna på banken o sedan sätta tillbaka pengarna nästa månad. *Hoppas hoppas*

Vi har spelat boll, Leo o jag. Han är faktiskt duktig, blev helt förvånad när jag insåg att han faktiskt sparkade på bollen. Det ser ju bara för kärt ut. Först gick jag o höll honom uppe eftersom han inte kan gå själv, men sedan satte jag honom i hoppgungan så sparkade vi till varann ;) Tänk va tiden rinner iväg o pojken min bara blir större o större..

Han ligger just nu i sängen o håller på att somna, tror jag (peppar peppar!) Tror han har lite feber inu, så somnar han inte får han nog ha en "supp".. Blir då inget kalas ikväll, känns inte som att det är så smart att Leo ska få hennes baskelusker en gång till. Det gör ju inte att han blir frisk fortare precis. Så vi stannar hemma. Emil kanske ska dit, vet inte riktigt..

Nej nu ska jag gå o göra en kopp kaffe, mm..

Önskar jonna ludde o magnus lycka till på luddes dop idag :) Detdär med dop var så mysigt tyckte jag ..


"Godmorning" sunshine ! :D

image102

Oj, vilket toppen humör jag blev på nu !! Igår ringde Babyhörnan o sa att Carena sprint inte såldes i sverige detta året. M E N  jag hittade en internetbutik som säljer dem för 1995 och fraktfritt då beställningen är över 500 :) SUPER!! Blev såå glad, sambon är på kurs så jag vågade inte ringa o berätta men har skickat iväg ett mess att han ska ringa så fort han kan ! Oh, jag vill verkligen ha den, den är så tjusig o gosig.. Det allra bästa är ju att det är inom E's "normer" han tyckte 2200 var bra, och 2995 var dyrt. så då kan denna inte vara bättre: snygg , ser bekväm ut och är billig. T O P P E N!

Nu ska jag byta blöja på min son, sedan vet jag inte riktigt vad vi ska göra? Återstår att se..

Jag återkommer.../PUSS sålänge...

Godnatt på er ...

image101

Denna pöjk sover oroligt denna kväll också.. Imorgon bär det av för att leta "Näsfrida -nässug" , kanske är bättre än den vi har ? Bäst jag också går o lägger mej , så man får sova lite iaf ....
Så godnatt på er..
pusss

(någon som har något "husmorsknep" på vad man kan göra vid förkylningar? förutom palla upp huvudändan, mkt vätska, suga rent, näsdroppar.... :S För inget av detta verkar funka på min prins.. )

Carena eller Teutonia ?

Har hittat två vagnar jag vill ha till Leo nu. Den ena är en Carena Sprint o den andra är en Teutonia Timmy. C är betydligt billigare då det lutar åt dens håll därför det var den jag ville ha från början,
den är ju så  v a c k e r  & m j u k  &  g o s i g :)  Perfekt till Lilleman ! Snart ringer de nog från Babyhörnan o berättar vad Carenan kostar. Fick bara vad den kostade -07. Men vill veta säkert. Sedan ska jag ringa till E o berätta ! Hoppas han också vill köpa den ! Verkade iaf så igår när han kollade i katalogen o letade vagn till L för fullt. Nä nu ska jag försöka muntra upp min älskling. Han vill inte riktigt vara glader ..

Hemmafru-sysslor

Läste hos en vän att glida runt i jamas hela dagen o dricka kaffe var hemmafru-sysslor. Så antar att jag är hemmafru idag :) Fattas bara chokladpralinerna mä, för det skulle man tydligen också smaska på :) Haha. För det är i stort sett vad jag gjort idag faktiskt. Men nu ska jag göra lite nytta genom att sätta igång en maskin disk o plocka undan all reklam min buse lekt med. Busen ligger o sover, den stackarn är helt slut idag. Usch, vill inte att ha ska vara sjuk, min älskling !

Visst är 4hjulingar häftiga, men betyder det att man tvunget måste gå o impulsköpa en sån för det ? ?
Det tyckte tydligen min underbara sambo , för det är precis vad han gjort. Gått o köpt en 4hjuling för sexton tusen. Säger bara ,  de rika de kan. Synd att han inte tycker det är lika kul att lägga ut pengar så att vi, hans familj kan hitta på ngt ist. O det var för dyrt att köpa en soffa, men BILLIGT o köpa en 4hjuling för sexton tusen.. Du milde.. Han går mig på nerverna !

     

Fikatajm i stan med Sofie
image98
 

Libero-bollen

Leo bara älskar sin boll från Libero up&go paketet :) En toppen leksak som vi kan leka med tillsammans. Nä nu ska vi rulla lite boll ! PUSS sålänge

UppesittarNATT.

Jafy, Leo ville inte somna igår, inte ALLS. Han var alldeles ifrån sig, superledsen. Rapade , fes , kräkte. Så antar att jag nog råkat ta ett mått för mkt av vällingen. Är ju fullkornsvälling nu så hans mage kanske är lite extra känslig.. Han somnade inte förrän vid 22-23 sedan vaknade han vid 00.30 av att hans näsa bara rann o rann. Så det blev nässug, men vaknade en gång i halvtimmen från halv ett tills 10 imorse. Så man är lagom trött o sliten.
Stackars min pojk, dumma ** som inte kunde berätta att ** var sjuk ännu, så nu sitter man åter här med en förkyld son.

Var ett jäkla rabalder här igår. Finns det ngn surare än min sambo? Är så förbannat TRÖTT på hans jävla humör...

Idag händer ingenting! Ska bara städa o tvätta lite, men mest mysa med min lilla sjukling. Inte för att han är på mys humör nu, för han ska bara busas nu :)

Mamma vill ha kärlek!

På både bra & dåligt humör idag. Det är ju toppen väder och har spenderat hela dagen ute och funderar på att sätta Miniprinsen i vagnen igen o gå en sväng. Älskar sol :)
Men är beskymrad över vilken "kärlek" jag lever i. Jag vill bli sedd, omtyckt, älskad och saknad. Tycker detta är så tråkigt, efter 1.5 år ska man tydligen inte vara "nära" längre, hur blir det då om femton? Sover vi i separata sovrum då kanske? Usch, blir så nedstämd av sånt !

Ah, till ngt positivare. Har spenderat dagen ute som sagt, med Sofie och min Underbara kille som inte sov på hela tiden. Inte förräns vi kom till p-platsen o skulle köra hem :) Han har varit pigg o glad hela tiden, min stjärna !
Fikade och gick i affärer.

Idag har Leo fått :
*Body från babyproffsen
*Nalle-puh juice/vatten flaska fr babyproffsen
-Libero up&go paket som innehöll ;
*
boll (bäst av allt !)
*engångshaklappar
*up&goblöjor
*kupong till gratis 2pack sockar =)

Jag är supernöjd ;) O Leo också, fast inte för tillfället. Han vill inte somna, är nog en aning övertrött, min prins..

Kommer bilder senare  från idag :D

Ni som läser, vilka är ni? Skriver ni själva bloggar? Skulle varit kul att veta ! :*

Nu ska jag gå o hjälpa min miniprins att somna, puss så länge.

Inga fler pussar?

Nu bär det alldeles strax av till Babyproffsen, Lindex och säkert nga fler butiker :D Tänkte bara skriva en rad här innan vi sticker.. Måste hälla på vatten på min skrotbil. Den dricker vatten som om det vore COLA. :0\

Jaha, nu har min man slutat ge mig en puss innan han kör till jobbet, inte hänt en enda gång den senaste månaden. Så nu ska jag vara glad om man får en puss i veckan? Ska det vara så? Är det verkligen bara nykära som får en puss ibland, en kram eller ett "jag älskar dig, gumman" ? Isf vill jag bli nykär igen, för fy17 vad jag saknar det !

Nä nu ska vi göra oss iordning, tänkte ta nga "Outfits-foton" idag, men får lägga in dem senare för Sofie väntar på oss, =)
PUSS & KRAM

Snart godnattning.

Nu ska jag krypa ner under täcket i vår sköna säng. Min man kommer snart oxå, står i duschen at the moment.
Grillningen blev toppen, så jevla gott det blev. Min man är grym på att grilla :)

Imorgon blir det besök på Babyproffsen med Sofie. Längtar massor! Massa Leosaker! Sedan blir det Lindex och hämta ut Leos upandgo-paket ! WOHOW..


Nej kära läsare(?) , nu ska jag krypa ner i sängen omedelbums.
Godnatt ♥

Grillning :D

Nu står min man och sätter fart på grillen, köttet är marienerat o snart ska vi äta kött & potatissallad med en kall öl till. Fy17 vad gott det ska bli ;) Riktigt härligt väder nu ju!

Skriver mer ikväll :]

Minisemester outfit?

image90

Ja, den till vänster hade jag tänkt ha på mej på minisemestern..

Och till detta, svart korsett, svarta tights och

 Mina älskade mocka stövlar.
 (bilden blev tyvärr inte så bra, den är mkt snyggare i verkligheten. :) )

Vad tror ni? Kommer min man gilla det :) ? Eller ska jag välja ngt annat till tunikan?!
KOMMENTERA. :]


MAMMAS VILDING

image82


Oj, vilket äventyrshumör min vildbebis är på idag :) Nu har han lärt sig att använda leksakslådan så att han kan sätta sig upp och ställer sig halvt upp, lite vingligt men ändå! Som han kämpar!
Har faktiskt tränat iaf, det regnade när vi skulle gå ut så vi struntade i det. Så nu har jag till&med dammsugat och snart ska nog Leo vila middag, han gäspar redan ;) Inte konstigt med alla äventyr....


  Klappar mammas mage ;)   /\  
   Letar leksaker :)
 jagar kameran !    en ängel... :)   (med mammas diadem)
     hittat en fläck på golvet?

  envisas med att stå, "jag kan själv" :) :) :)        Slutkörd !

Nu sover han middag och jag ska köra en snabb runda på Orbitreken o sedan lägga mej i solariet. GÖTT.
(Ni ser btw på nästsista bilden hur fin han blev i joggingsettet från mormorochmorfar

PowerWalk.

Nu ska jag o Miniprinsen ge oss ut o gå en lång promenad. Blev inte mkt träning för jag fastnade i tele med en tjejkompis :) Haha. Alltid är det ngt!
Leobusen slog huvudet för en liten stund sedan, jag log på golvet o han skulle mysa genom att gnugga huvudet mot mitt men slant o huvudet for i backen med en jekla smäll. Usch, men det gick över igen. Och han behövde inte gifta sej ;)

Nä nu ska vi ge oss iväg, sedan ska vi äta lunch..
Pussenhejsan.

QOURNLASANGE

Jag gjorde lasange på Qournfärs & Paprika igår. Mm, till det sallad på isbergssallad, gurka o sockerärtor. Älskar sockerärtor! Jag tyckte det smakade som vanligt, alltså supergott. Det var bara min sura, negativa sambo som skulle på o klaga. SOM VANLIGT! Det var tydligen både dyrare o ONYTTIGARE. Han har 0 koll.. Tydligen så använde Anna Skipper bara Qournfärs för att alla inte åt kött som var med i programmet. PUCKO!!!!
Så som han har varit de senaste dagarna vet jag inte om jag har så stor lust till att åka iväg med honom. Så jävla negativ, jag bad honom att sola. - Ohh VARFÖR DET?! Varför inte bara vara glad att jag har fixat så att vi ska göra ngt kul tillsammans istället? Men men, det är han som får sitta där som ett vitt lakan när jag är brun i bubbelpoolen. Menja, nu är det bokat så.. Det är väl bara att bita ihop.

Usch drömde att jag gjorde ett graviditetstest inatt, det blev positivt! Inte bra, inte bra..

Nä nu sover min stjärnbusis så nu ska jag träna åttahelvete. :) Sedan blir det Qournlasange o massa sallad till lunch!! :) :) :)


Sen påskpresent.

Ja, det ska jag få idag av min mormor o morfar. Mamma hade inte haft tid att köra och hämta den. Funderar att köra till mamma idag när de kommer dit. De träffar ju inte Leo så ofta, fast o andra sidan vill jag spara på bensinen oxå. Det är ju inte så billigt o köra till mamma precis.. SUCK!!
Får se hur det blir.
Nu ska jag iaf träna och sedan dammsuga och kanske hotta in en tvätt..

Leo har äntligen börjat ta mackbitar o ÄTA dem, innan var de bara roliga leksaker :) Börjar försöka krypa på riktigt nu.. Han har ju ålat sig jätte länge och ställt sig på alla 4 o gungat o så. Men nu ställer han sig på alla 4 och drar försiktigt fram benen. :) Ja, det dröjer nog inte länge förräns han står själv heller. Han börjar bli ATTANS stadig nu! Min lilla pojke håller på att bli stor... :S

Nä nu ska jag göra ngn nytta här :) TJAO!

image81

Mormor o morfar & klädköp

image80

Såhär glad har Leo varit idag ;) CHARMTROLL.
Blev inte mkt kläder tyvärr, hon hade ju bara 80 och uppåt, och Leo har precis kunnat ha 74 =/ Men köpte lite för längre fram iaf! Bra ändå.. Oxå fick han ett joggingset av mormor o "morfar". Supersött och bara 59 spänn! SOM HITTAT! Osse köpte jag två par sockar, ett med musse pigg o ett par med döskallar. :)

Skönt att vara hemma nu, har ju haft lite småont i magen hela dagen . Så nu ska vi göra lasange o sen blir det SLAPPNING! Gött..

Snart påväg....

Leo börjar nog kvickna till uppe i sängen. Han somnar roligt nog alltid med rumpan i vädret nu förtiden ;) Han är en riktig sötnöt. Antar att jag får lugna ner min p.s.död-fobi nu. Det är ju inte mkt att göra åt att han sover hullerombuller nu.

Snart ska vi packa ihop oss för en tur till Tomelilla (idag igen) ska till min mammas vän o köpa lite begagnade barnkläder för 10 kronor plagget av henne. Leo behöver verkligen kläder och när jag handlar i affärer blir det "konstigt nog" alltid så mkt pengar i slutändan =/ Antar att jag inte är den enda. Haha.. Så nu får det bli lite begagnat så kan man köpa mera på samma gång. TOPPEN!

Nu ska jag hoppa in i duschen och tvätta av mig efter en träningstur. Blä för att träna med snornäsa. FY!
Usch, har mensvärk men ingen mens? Ska ju inte ha ngn heller pga p-sprutan så? Hoppas det går över snart. Får sno en ipren hos mamma!

Nu kallar min son på sin mummy , ses !

Leos nya sovställning. :)
image79

mer bilder på leobus

image74

Leo precis sovit middag ;)


image75 
Busar med mamma när hon ska ta ett "dagens outfit" kort ;) SÖTNÖT

image77  
Ute på upptäcksfärd.. :)


ÄNTLIGEN

Detta kanske har hänt tidigare här på blogg.se, men jag har inte varit med sålänge här så detta var min första gång. Måttligt irriterande har det iaf varit, men skönt att det ÄNTLIGEN funkar. :)

Så vad har hänt under tiden?Inte allt för mkt får jag väl medge.
Var och fick min p-spruta igår, en aning försent men hon trodde inte det var ngn fara. Ville jag vara på säkra sidan skulle jag ta ett Gtest om ett tag.
Efter det var jag och Leo o tog en snabb kopp. Jag stog givetvis för kaffedrickandet medans Leo stog för busandet med Fannie. Sedan tog vi en promenad för Leo var supertrött och jag hade inget emot att promenera i solen ;)
Gick o mötte min lillebror och sedan gick vi o handlade onyttigheter.

Har tryckt i mig alldeles för mkt socker & kalorier o allt vad det nu heter på sistone. Usch, det är INTE bra. Fattar inte varför jag inte kan låta bli..? Hemskt med detta fördömda jekla sug efter mat, socker, mat o SOCKER!
Blir tokig. Hur ska jag kunna gå ner mina sista 5 kilo på dethär viset?! Ahhh.

Leo har börjat sova lite längre nu när man ställt klockan till sommartid (underbara sommartid) Nu sover han till 8.00/8.30 istället för 7.00/7.30 + att han oftast sover hela natten. Det har jag längtat efter. Underbart att äntligen få sova lite! :)

Har fantamej gått o blivit förkyld igen. Det är inte klokt, jag måste ha världens sämsta immunförsvar. Blev ju frisk för en vecka sedan bara. SUCK! Trodde att jag skulle få öroninflammation med igår för det slog lock för öronen stup i kvarten hela dagen.

Lägger in bilder snart på mitt lilla bustroll. Men ska dricka mitt morgonkaffe först!

RSS 2.0