Stackars min underbara son. . .

Nu vet vi varför vår söting har varit så otroligt ledsen och arg de senaste dagarna. Han fick 4 tänder PLUS halsfluss !
Han kan inte ha det lätt, stackaren. Så nu går både jag o lilleman på pencillin eftersom han givetvis smittade mig då jag är extremt mottaglig för halsfluss. :/

Jag och Lilleman blir hemma tills på tisdag, på onsdag ska vi till dagis o jobb igen. Äntligen! Haha. Har varit hemma i över en vecka. Och är man van vid att arbeta 8 timmar om dagen kan det bli frustrerande att gå hemma med sjukt barn eftersom man inte direkt kan göra något. . .

Förresten, någon som vet något bra "lekland" ? Hade varit super skoj att besöka ett sådant när vi blivit friska. Som en liten belöning ;)

Just nu sitter jag o leo o tittar på familjer som fått trillingar, fyrlingar o femlingar på TV4-Fakta. Leo knapprar macka o jag dricker kaffe :) Det regnar o blåser ute så det är ingen ide att bege sig ut. Har dessutom inget regnskydd till vagnen ännu ... SUCK !

Äntligen !

En riktigt solig och härlig dag idag :) Underbart ! Leo är nog bättre och det är efterlängtat! Bara att hålla tummarna minsann. ;)  fjärde tanden har ploppat upp, precis så att man kan se den glimma i solljuset !

Vi ska alldeles strax packa ner bröd,  vagn och det goda humöret och bege oss till Tomelilla Stadspark för att mata ankorna och röja lite på lekplatsen. Vi var där igår också men då hade vi tyvärr inget bröd med oss, och kommunen har ju slutat mata anke-stackararna!
När ankorna är mätta ska vi bege oss vidare till hårfrissan, där blir det frissering för Leo, äntligen! :) Hans hår växer makalöst fort ! Riktigt yrväder, haha !
Efter det är nog Leo nannig o det blir en stunds middagslur o duschning & snabbstädning för mamsen innan det är bustime igen.

Någon som har tips om var man hittar en riktigt bra växasäng, och prisvärd ?

För tillfället har vi endast plockat bort ena sidan på, men eftersom det har funkat så bra är vi nog redo att skaffa en riktig då det är liiite finare :)

None

-Leo för nästan precis ett år sedan.


Sugen ?

Suttit och läst en del mamma & gravid bloggar. Och emellanåt kan jag bli en aning sugen på att skaffa ett syskon till vår lilla kille, som för övrigt börjar bli ganska så stor :/ Tänka sig att min lilla älskling fyller TVÅ ÅR om bara TVÅ MÅNADER?..
Men tänkte på det dära om att plugga, undrar om man kan plugga på distans samtidigt som man är mammaledig? Dvs, distanspluggning så att man är i skolan en dag varannan vecka? För då hade jag kunnat plugga upp mina kärnämnen åtminstone. Och det är ju faktiskt alltid en början.
Kunde ju inte börja inne på fordon av lite olika anledningar, lååång historia. Så det var med sorg i hjärtat som jag kladdade ner min lilla kråka på avskrivningspappret.. Men kan jag då plugga upp mina gymnasiebetyg i svenska, engelska & matte så hade jag kunnat börja på en vuxen utbildning inom det praktiska senare, o då haft en full utbildning iaf ? :) Hade varit TOPPEN.. Vill ju så GÄRNA få min utbildning! !

Men det är kanske bäst att tänka på saken? Det är ju trots allt ett STORT beslut att bli 4 i familjen. Så det tåls att tänkas på!! Nä nu ska jag ut och röka och ringa min Honey

Puss.


RSS 2.0