-FAN!

Skrev precis ett långt inlägg om hur jävla trött jag är på att vara ensam utan vänner o känsloliv. Men jag orkar inte dela med mig av mina innersta känslor. Känns inte riktigt som rätt plats att öppna sig på.
Om det nu finns en rätt plats ?

Botten is så jävla nådd.


Drömjeansen..

Jag har hittat mina drömjeans, åh, de är så sjukt fina. Otroligt nog finns de i SKURUP av alla ställen !
Emil har gått med på att ge mig dem i födelsedagspresent.
Men det är 2 månader till jag fyller år, tänk de tar slut ?!
Ska köra dit i eftermiddag o prova dem :) Se vilken strl man kan ha o så, för de är alltid olika på mej hehe..

Vill så gärna börja på dendär soppdieten, men samtidigt inte, inte NU. Nu är det grillväder, äta jordgubbar med glassväder.. Åh va retligt.. Men jag ska o inte om allt för länge heller!
JAG VILL BLI SMAL IGEN ! ! (Jag vill ha min gamla ämnesomsättning tillbaka!)
image163

image162

sliten mamma.

Ja, min kära och så underbara son har kommit i tidig trotsålder eller något. För idag kan jag inget annat att säga än att denna dagen o hans humör har varit pain in my butt. Men så är ju föräldralivet ibland. Det tuffaste är att han har blivit så otroligt MAMMIG, o det tär på tålamodet. Både för mig o Daddy som blir en aning utanför. Men som sagt så är föräldralivet some times.. För det är ju inte precis ovanligt att barn blir antingen mammiga eller pappiga. Jag blev Pappig o mor min var förtvivlad över att jag bojkottade hennes pussar o kramar. Det sägs ju att pojkar blir mammiga o flickor pappiga, i dessa fall stämmer det iaf ! Dessutom sägs det att de blir mammiga/pappiga när de är i kritiska utveckligsstadier ..gud så påläst jag är (!) men det är skönt att läsa om att man inte är ensam. För det kan bannemej vara tufft o hårt när man vissa dagar inte ens kan ta en dusch ifred utan att pågadryllen gallskriker !
Min enda tanke de senaste veckorna har varit -HUR SKA DET GÅ PÅ DAGIS ? ! ! Har sådan panik över det . . Tänk om det inte funkar ? Han har då verkligen fått pappas humör -ingen tvekan om den saken!
Usch borde tänka mindre på detta o sluta annalysera det. Att jag går o oroar mig för dagistiden gör ju inte saken bättre ! Han känner ju såklart av det. Men kan inte sluta vara en sådan hönsmamma. Har haft ont i magen varje dag i 2 veckor, ganska så exakt samtidigt som hans humör drog i gång o jag började oroa mig för de stackars förskolefröknarna.....

Samtidigt har han sådana guldstunder då han verkligen får mitt mammahjärta att slå extra hårt.
Han springer runder med sitt "lära-gå-lekbord" o flinar o är så stolt, o det ska han vara min älskade ögonsten. För han är tamefan det bästa som hänt mig !
Darling, I LOVE YOU SO FREAKING MUCH . ♥

image160
hjälper mamma i trädgården ;)

image161
checkar läget i raggarbilen !


FASTARE tillgångar ;)

HEJ.
Även om jag sa att jag ALDRIG skulle gå på dendär dieten igen (löksoppedieten) så funderar jag faktiskt på att göra det en gång till.
Det var bra för kroppen, inte minst huden. Det var inte bara jag som fick för mig att övre tillgångarna blivit en aning fastare utan fick det omtalat av min kära sambo. Och det är ju inte fel, att få fastare bröst o mage alltså.
Så när slantarna trillar in den 27e antar jag att det blir en rond till, även om det kommer bli otroligt tufft ser jag fram emot fördelarna som kommer av det :)

Nu ska jag & Leo ta en promenad så att han sover middag (REDAN, jag vet) men han är dunder trött. Och medans han nannar tänkte jag räffsa vår fördömda gräsmatta ! Tjohooo. ;)
See ya later Alligator.. ♥

Söndagsmys.. :)

Ligger o kollar på när min man intensivt spelar ps2 i sängen.. Aja. Nu kommer dt iaf till användning :) huvudsaken! Har varit en mysig söndag, utan bråk (från sambon) värre är dt med sonen. Fick rackaren i säng kl 22 :-S inget vanligt i detta huset kan jag säga! Men men. Ännu vet jag inte vad morgondagen bjuder på? Hoppas på att kunna räffsa gräsmattan iaf! Min man stod ju å klippte den i SEX timmar idag. Stackaren.. Fast sen fick han god mat o ett varmt bad :) nej nu ska dt mysas i Slimminge 188an!

min duktiga karl.. =)

han står o klipper vår gräsmatta med en grästrimmer (sån man har på ryggen) så han har nog lagom ont i ryggen nu! =/ bara för vår hyresvärd är så störd o inte vill klippa det fler ggr (fortfarande högt efter då han klippte) så nu var min sambo så duktig o tog tag i det!! =) så nu är jag å leo glada för nu kan vi vara ute o leka i trädgården =)
(dvs efter jag har räffsat bort allt gräs *pust* där är ju en del...)

jag o honey låg o kolla film igårkväll, usch verkligen hemsk, länge sedan jag såg en film som berörde mej så mkt.
handlade om ngt land som var i krig o barn som blev totalt hjärntvättade, kallade sig Babykiller o sånt. blev tränade till att skjuta ner vanligt civilt folk (sina egna familjer) osv. usch o fy. fick verkligen ont i magen!!
tänk att det är så i verkligheten. att det finns människor som är så mentalt störda att de får barn att skjuta ner sina familjer, proppar dem fulla med knark o sprit bara för att få dem att göra som de vill. det gör ont i mig..

leos 5e tand har ploppat ut nu. han är nog fortfarande öm för han är fortfarande en del grinig. men mkt bättre nu!
förutom inatt, då ville han ingenting! ;( han är ju röd om rumpan också. men det börjar också försvinna nu så hoppas att han blir gladare snart! saknar min glada fisunge! :)

blåsigt o kallt är det idag, trots solsken. hoppas att det är bättre väder imorgon då jag ska räffsa gräsmattan! så vi kan leka där sen! :)

nej om man kanske skulle vara duktig o torka golvet? för det behövs.. leo äälskar att hälla saft o smula rån på golvet =/ he's specialty.. =P
/..

fyfanfyfan..

jag har ONT i magen.. leo är på ett JÄVLA humör o emil är o jobbar. KAN DET BLI BÄTTRE ? ! !
har iaf en trevlig dag med sofie (o bebben i magen ;)
idag LÄNGTAR jag efter att det ska bli sovdags för leo. brukar inte göra det idag, men känner mig inte så social just nu.. näfyyyy vad ont jag har...! dessutom e leos 5e tand på G. jävla humör + massa bläblöjbyten.. ja de vet man ju vad de betyder!!


min busunge!!!

ojojoj så busig min son är idag. är överallt o ingenstans haha.. kul o se att han är riktigt glad iaf =) pratar o har sej heeeela tiden o smäller med saker  o vips så e han påväg till en ny leksak eller nytt hyss! =) haha..
älskling!

ska TRÄNA idag (alldeles snart) usch har blivit så jävla lat.. Blir inget att gå till skurup idag. latheten tog över o dessutom e de för mkt klydd. hatar egentligen att åka tåg. är inte promenaden i sig jag inte orkar med. men hjulen på vagnen sitter inte som de ska o har trillat av ngn gång. orkar inte med om de gör de när man ska upp på tåget. för folk är ju så jävla hjälpsamma (NOT) i denna staden/byn.. Nä jag kan gå dit imorn när jag slipper ta tåget. idag blir det bilen!! kan gå en sväng i tomelilla istället. mkt bättre än o gå här ute, haaaatar det. för alla blir så jävla sura (bilister) när man kommer där.. =(

nä nu ska jag träna, jag lovar de tar emot.. men vill man va fin får man lida pin!

härlig dag.

idag ringde min låtsaspappa o frågade om jag å leo ville komma o hälsa på :) mutade mej med att jag kunde tvätta bilen där ! haha. så vi körde till äsperöd, drack kaffe o tvätta bilen o snacka skit. så småningom vaknade leos mormor osse efter ett nattpass. körde till tomelilla o kolla på erikshjälpen, hittade ett par jäääätte söta pumps för 50 kronor o en ny lila plånbok för en tia ! toppen ! leo fick byggklossar av mormor å morfar .. så snällt ! <3
sedan körde vi hemåt , var trötta efter massa sol å värme ! leo sov en stund i bilen o jag o pappi drack lite kaffe o kolla h&m katalogen. :) trist att de bara har snygga halterneck bikinis. ;( får så ont i nacken av sånna så vill helst ha en vanlig .. men men !

har varit en lyckad dag iaf .. har bestämmt mig för att till skurup och ta bussen till bvc imorn , latmaggan vill inte egentligen MEN motion behövs om jag ska gå ner mina kilon så att det blir en beach 2008 !!! så det är bara att bita i det sura äpplet o röra på fläsket .. (suck) dessutom sparar jag bensin o det är BRA.

see ya

bak o städtajm !

Hejhej! Idag hade jag tänkt baka min kokoskaka ;) Den är ju bara såå god !
När den är i ugnen tänkte jag se om jag får tid över till att träna lite? Hm.. Ska hinna dammsuga o torka golven med *pust* Tur att här är städat förövrigt! Gjorde det igårkväll eftersom jag visste att vi skulle iväg idag. Har ju varit i Tomelilla o Eriksdal idag! Men Leo sov så han kunde inte hälsa på Farmor. =/
Men Fannie kunde han allt busa lite med innan hon skulle till dagis =) Skojskoj!

Nej nu ska jag sätta fart medans bus är på gott humör!! =)

oxå var det snart kväller . . !

otroligt vad fort denna dagen gått, har inte hunnit med hälften av allt jag planerat att få gjort idag! suck. men det är som vanligt dådå.. skulle ha, hängt tvätt o satt igång ny, fått bort mullvadsbunkrarna i trädgården, dammsugat o torkat saftspillt golv. dammsugit toaletten som jag inte hann igår(!) ringt massa samtal som Fkassa, skola osv. Lämnat barnomsorgslapparna.
Å vad har jag då gjort? Jo jag låg kvar o mös i sängen med min son, som för en gångs skull somnade men inte jag, utan låg o beundrade vårt underverk. Sedan var det frukostdags, tog hand om disk, lämnade barnpmsorgslapparna, sedan hemåt, plockade lite här. somnade hjärtat. solade/vilade. sedan fick bus mat o jag ringde nga samtal, Efter det var det dags att gå ut o försöka ta itu med mullvadsbunkarna.. (SUCK) men det var ju lättare sagt än gjort!! eftersom leo inte fick vara i gräset (30-40 cm högt=fästingar) dessutom skulle han inte klara av att krypa i den JUNGELN . . . Så det blev inte så många då han tyckte det var vääääldigt tråkigt att bara sitta i vagnen. Förstår jag ju.. så vi körde o handlade lite våtservetter istället.
o nu är vi hemma o jag försöker få L att nanna en stund så jag hinner springa ner o ta tvätten innan den luktar illa där i tvättmaskinen!! Nä nu ska jag hjälpa lillen på traven lite =)

PUSSHEJ.

nere..

usch, känner mej alldeles nere å deppad idag. ingen aning om varför, för det finns egentligen ingen anledning?..
aa.. ska kolla till plutt som förmodligen (hoppas) nannar däruppe sedan slänga mej i solariet o koppla av en stund. se om de hjälper...?




ingen som läser längre?

kreativ.

har varit sörens kreativ idag. skurat badrummet , dammsugat bäddat rent lillens säng, diskat skurat köket. o ja, jag vet inte allt =) skönt nu när här är rent å fint iaf.

jag o busen har precis varit inne om i skurup o handlat lite. så nu är man fattig som en kyrkoråtta. hm. men så smart som jag är så har jag redan handlat frysen full av mat. Oxå har välling , blöjer o burkmat ända tills pengarna trillar in. så det är inga problem!

nej nu ska jag byta på min illaluktande son =) ses.

tradera auktion / barnkläder!

I behövande av små pojk-kläder strl 62/68 ? Kolla in min auktion på tradera. Kommer komma in flera så håll utkik. Har även ett par Fornarina jeans som ska läggas ut ikväll. :)

http://www.tradera.com/auction/auction.aspx?aid=63613931



Har precis skickat iväg ett sött paket till en kille i Örebro. Hoppas de blir nöjda =)
Men hon som vann locktången den 9/5 har fortfarande inte betalt in på mitt konto, så det blir ingen locktång skickad heller !

Ikväll blir det kycklingsallad som ställs på middagsbordet, det ska bli jummi ! Ska ha mina efterlängtade sockerärtor i =D gottgottigottgott

Nej nu ska jag kolla till min sussande son o sedan tömma diskmaskinen !
PussÅhej..

Annorlunda Café

IDag har vi spenderat hela långa dagen på Annorlunda Café o en sväng på stranden då Mormor Ingrid fyllde 73. Har varit en lååång men mkt trevlig dag. Nu är vi alldeles slut efter att ha varit i solen typ hela tiden =) Men det är ju mysigt..

Snart ska Leo bada med sin pappa. Sedan få välling o nanna kudde, sedan ska jag steka ägg o koka pasta. Det blir vår middag idag, snabbt o enkelt. Toppen!

/M


Morgonmöte.

Ja, åkerikillarna hade möte runt köksbordet idag. Ska på möte med chefen idag så..
Undrar hur lång tid det tar? För tar det lång tid hade jag velat köra o hitta på något med min SOLSTRÅLE =) Han är så gó o glad , min ÄLSKLING !

Ska nog på kalas hos hans lillasyster idag också (BLÄÄÄÄÄÄ) Har verkligen INTE någon lust o sitta o vara trevlig där. Är egentligen så jävla irriterad på henne o svärmor. Men det får man svälja . . . .
 O imorgon är det släktträff på min sida. Min mormor fyller år o det firas som alltid på Annorlunda Café.
Hatar massa folksamlingar. Känner mig så illa till mods. Tur mitt charmtroll ska med, slipper jag umgås med de andra för det har jag inte tid med då =) Sambon ville inte följa med "som vanligt" men om jag inte följer med till hans jävla släktträffar så blir de en massa sura miner. DESSA KARLAR......!!

Nä nu ska jag se till o hitta på ngt.
TJAO.

Morgonruschen !

Fy vad duktig jag är ! Har precis fått i oss lite frukost , o sedan dammsugat o torkat golvena =) alleredan!
Ska alldeles strax hänga upp tvätten som ligger i tvättmaskinen o slänga i en ny. sedan är ALLT upptvättat ! =D Äntligen . . Skit utan torktumlare . . All tvätt får ju inte plats i vårt lilla torkrum , eller så litet är det inte men vi har inte så många linor. Thats the promblemo...

Idag ska vi äventyra oss till Malmö city. Har aldrig kört där så får väl la se hur det går ?! Ska lämna in E's telefon som inte funkar =/ Marika o hennes "lilla" Julia ska hänga på =)

Nä nu har jag inte tid o sitta här längre . . TJAO !



Glöm inte kolla in de fina bilderna på skruttbebis längre ner =)

Ångest .....

Usch imorgon är det exakt en månad kvar tills lillen börjar inskolningen på dagis. Jag känner extrem panik, en känsla jag inte trodde jag skulle känna. Trodde jag skulle vara "lättad" av att få börja jobba igen. Men det känns läskigt att min lilla kille ska vara ifrån mig 8 timmar om dagen. Att ngn vilt främmande människa ska mata , natta honom för middagsluren , byta blöja osv osv.. *rysning* Vet inte varför jag känner såhär..? Samtidigt är jag lättad av att få börja tjäna pengar. Har varit så less på denna FPn så nu ska det bli skönt att få en riktig inkomst.
Det är verkligen positivt. Men ....

Aja för tankarna till ngt annat , har varit sörens kreativ idag. Fått tvättat upp nästan allt nu , kan bara tvätta 3 maskiner i stöten för sen är tvättrummet fullt =/ MÖG. Men men. Så ska snart kasta i en till. Sedan slappa framför "du är vad du äter"
Leo har varit på dåååligt humör idag tyvärr , men nu verkar han alldeles lugn *pepparpeppar* Så hoppas det håller i sej en timme till =)

Har precis ätit en ljuvlig korvgryta med sallad. Skippade pastan *duktig* (även om korvgrytan inte var den nyttigaste) haha..
Ska kanske göra marängswiss idag (ajajaj) Har en oöppnad vispgrädde kvar sedan E's födelsedag o det är ju synd att låta den gå till spillo =D

Nej nu ska jag o Lillprinsen invänta Stora Prinsen medans vi hänger tvätt .. Ses!!

ljuvliga bilder på min juvel <3

Myspojke. Så Underbar.
image154

Mystisk bunke i gräsmattan .... DEN MÅSTE UNDERSÖKAS =)
image155


Får en liten blomma av mormor ....O den är sååå fin ;)
image156

.....stiliga killen i skjortbodie + slipover från milly willy (tradera 32 kr inkl frakt)

bilprovningen igen . . . . !

Ja , jag & Leo var på Bilprovningen idag igen (idag kom vi ihåg det) Fast idag var vi i Skurup med 940 istället för i Ystad med Pessuten . Leo charmade mannen som kontrollerade vår bil rejält :) Så mkt att han faktiskt glömde skriva upp sidoblinkersen som inte fungerar ! HAHA . . Blev bara 4 st 2or för volvon . Inte illa ! Chulle blev glad iaf .

Jag & min busskrutt ska snart ner i tvättstugan å hänga upp tvätt & vika tvätt som redan hänger =/ SUCK. Hate it . . .
Sedan vet jag faktiskt inte vad vi ska göra ? Leo ska sova lite middag antar jag men jag vill hitta på ngt , sysselsättning tack ! Vill köra o hälsa på ngn , umgås ! Men har fan knappt bensin o ska till tomelilla ikväll o simma med mamma så jag får väl la nöja mej med det ?
Men det är ju så härligt soligt varmt idag . . . O h h h  s å  b e s v ä r l i g t ! ! ! !

Nä om man skulle ta tag i detta kanske ?

Bilprovningen..

Kom på att vi skulle till Bilprovningen idag klockan 9.40, då var klockan 9.20 ! Så det var bara att kasta oss ut i bilen o bege oss till besiktningen! O väl där gick det inte så bra , lilla Pessuten gick inte igenom , hon mår inte så bra . . .
Oljeläckage i motorn , upprostade bromsrör o drag , lamporna var en aning kassa o vi fick en bra att veta att golvet börjar bli rostigt . . .  SUUUCK ! ! ! Så nu står vi i valet o kvalet om vi ska göra iordning den eller skrota möget ? För det kostar ju o fixa detta plus att vi redan behöver köpa en ny termostat o säkert ny vattenpump o kylare också... Dessa fördömda jävla pengar ! FAN vad jag hatar dem . .  Sen får man ju inget för den på skroten heller o de e inte lönt att försöka sälja den , ingen som vill ha en bil som ska på ombes. o har rullat 28000 mil.

Idag blir det tvätt-dag . . Har så jevla mkt tvätt , haaaatar tvätt . . Men där e inte o jorra . . Måste bara ringa Barnomsorgen mä , Leo börjar ju på dagis om en månad ! Den 9 juni . . HJÄLP!

trädgårsarbete....!

har rensat i rabatter o fått bort de (svin)äckliga (!) ruttna äpplena. sitter fortfarande i mina kära jobbekläder :) har tatt hand om disk o skit från gårdagens kalasande oxå. det var behövligt om man säger så ;)

hade tänkt gå en sväng med min sura son idag men det blir inget med det då vagnen finnes i ystad i min sambos bil..... suck. aja thats life, spar vi dem krafterna :P

har den senaste veckan ätit mkt godis o rört på mig alldeles för lite. men har inte gått upp ett gram iaf. o det känns bra , att kunna unna sej ibland utan att känna viktpaniksvettningarna ..

men får väl ta o sätta igång med lite träning o promenader nu imorn. idag blir svårt, ska ge lillprinsen gröt o sedan bege oss mot duschen o skrubba av litta skit , för mögiga e vi , haha :) sen kommer Emil hem o då ska vi äta middag o sen köra till chulle & natta som flyttat ihop. får väl köpa me oss en blommefan då oxå :)

kaninen ligger förresten fortfarande kvar i trädgården o myser i solen. märklig en, vi har ju varit där hela eftermiddagen o hållt låda.. sprang först iväg men sedan gick vi in o hämtade ngt o sen var den tillbaka igen!

nä nu ska jag dricka upp mitt kaffe o läsa "Jonnas" & "Maries" blogg. läser dom varje dag...!

så mkt som har hänt å kommer hända....

ja igår var det kalas för min sambo. började trist med hans vanliga surande men blev ganska trevligt till slut.
gästerna lämnade inte huset förrän 9 tiden å då var leobusen trötter !

fick besked igår på att leo ska få börja på dagis den 9 juni. usch det känns skrämmande nära. ska jag umgås med en massa sura o klagande tanter dagarna i ända istället för min underbara lilla solstråle?! ja, där är inte mkt annat o välja på. å pengar behöver vi ju såatt . . jag tycker om att jobba , men det är svårt att vara ifrån min son så mkt. men man vänjer sig nog ! klart att min stora glada kille ska träffa en massa babykompisar! ;)

nu har jag gett mig jäkelen på att vi ska få iordning i trädgården. har förresten fått en "inneboende" i trädgården. en liten kaninunge/harunge (är inte helt säkra) men den har legat där i 3 dagar nu. svärfar o emil råkade skrämma iväg den igår men en 20 min senare var den tillbaka på samma ställe ?! :) o den ligger mitt på öppna gräsmattan, fast vi har väldigt högt gräs så det kan vara därför den tycker det är mysigt. ska låna gräsklipparen av hyresvärden när jag har fått bort fjolårets gamla äpplen som jag var så duktig å plockade ihop i pappkassar o sedan glömde ta bort =) så nu är det inte sååå jätte mysigt =/

så nu ska vi köra till ÖB å införskaffa oss kratta o spade ! sedan blir det trädgårdsarbete hela dagen. tror jag nog leo tycker om, vara ute hela dagen ! härligt !

finnar.

bluuuuurk för finnar. har en på näsan och en under näsan. ajajajajaj. får sluta äta choklad (eller hur(!))



var hos del o tina igår ju , hade jätte trevligt.. synd bara att jag å leo inte kunde stanna så länge.. han blev jätte nannig på slutet. var lite mammig å pappig också men det är ju inte så konstigt. träffade ju varken mamma el pappa på hela dagen igår ! !

så sen när jag å leo kom hem satt vi o mös med välling osse somnade han men ville inte gå upp o lägga honom. hade ju saknat honom MASSOR! så vi satt kvar o mös en bra stund.. :)

nej nu vill min son ha mammi ifred!

RSS 2.0