Bilprovningen..

Kom på att vi skulle till Bilprovningen idag klockan 9.40, då var klockan 9.20 ! Så det var bara att kasta oss ut i bilen o bege oss till besiktningen! O väl där gick det inte så bra , lilla Pessuten gick inte igenom , hon mår inte så bra . . .
Oljeläckage i motorn , upprostade bromsrör o drag , lamporna var en aning kassa o vi fick en bra att veta att golvet börjar bli rostigt . . .  SUUUCK ! ! ! Så nu står vi i valet o kvalet om vi ska göra iordning den eller skrota möget ? För det kostar ju o fixa detta plus att vi redan behöver köpa en ny termostat o säkert ny vattenpump o kylare också... Dessa fördömda jävla pengar ! FAN vad jag hatar dem . .  Sen får man ju inget för den på skroten heller o de e inte lönt att försöka sälja den , ingen som vill ha en bil som ska på ombes. o har rullat 28000 mil.

Idag blir det tvätt-dag . . Har så jevla mkt tvätt , haaaatar tvätt . . Men där e inte o jorra . . Måste bara ringa Barnomsorgen mä , Leo börjar ju på dagis om en månad ! Den 9 juni . . HJÄLP!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0