Varning, Maginfluensa.

Lagom till jag slumrat in vid tolv tiden igår kväll/natt vaknar min plutt alldeles nerkräkt o förtvivlad. Och sedan fortsatte det. -Hela natten, behöver ju inte gå in på detaljer precis :/ Har sovit alldeles för lite och alldeles för dåligt de små stunderna jag fick..
Ack ack ack.. But what to do, what to do.. ?

Inget dagis och inget jobb idag dårå.. Bara massa tvättning av sängkläderna o allt. Roligare kan man ju ha. Lillplutt ligger o sussar middag just nu.. Har sovit ett tag nu så jag ska passa på att smyga ut o ta ett bloss innan han slår upp sina blå ;) *Älskling*


BTW, någon som vet var jag hittar en varm, snygg och relativt billig vinterjacka?



my loved .. .. ♥


olidligt läge..

Sitter här med alla mina grav. symptom o bara lider, det tar verkligen på kroppen att vara sken gravid. Spec jobbigt är det på jobbet, att ha foglossningar, extrem trötthet och uppsvälld mage är inte skoj när man jobbar som lagerarbetare..
(Inte någonsin iofs) Fastän jag är olidligt trött kan jag ändå inte få ro till att sova.. Är alldeles uppstressad för pyromanen som tydligen bor i grannbyn cirka 2 km bort.. =/ Brukar inte vara rädd med NU är jag (är ju själv som vanligt), vill inte ha honom såhär nära!
Kan dom inte ta fast honom någon gång?! Det är skrämmande, eftersom han inte verkar ge sig förrän han tar livet av ngn. Bränderna blir ju bara mer o mer allvarliga!

Ajaa kvällen har varit trevlig iaf. Rörig, men trevlig. Jag gav mig på att baka kladdkaka men med min plötsliga cenilitet (oxå p-sprute biverkning) glömde jag GIVETVIS vetemjölet.. Suck.. Men andra omgången blev iaf bra! Fastän kakaon tog slut mitt i allt ihopa så det blev kakao+oboy 50/50 :) Mamma o Lillbror blev iaf nöjda, tur är väl det :) Bara min mage som e känslig som skulle börja göra aj.. Haha..!

Imorgon kommer älskling hem, sköööönt. Saknar dig hjärtat ! Vill ha din trygga kropp hos mig !
Och nu är det bara så att jag måste gå o lägga mig. Även om jag säkert inte kommer somna på ett bra tag så måste man ju iaf försöka!

Inget direkt muntert inlägg men det är hormonerna som talar hahaha...
Godnatt i stugan <3 

älskade plutt !

Nu ligger min plutt o sover sen ett tag.. Men det tog en bra stund idag.. Stackaren!  Nu sitter hans trötta o utslagna mamma med laptopen i knät o småkikar på desperate housewifes.. har precis snackat med en från fordon där jag gick..
skoj.. saknar tiden där som f*n.. hade mkt hellre gått där än o suttit på dehär jävla jobbet var´da... *Saknar er!*
Men men inte tid o grejda.. Tids nog har jag min älskade utbildning! Men det hade varit perfekta tider. Då hade jag kunnat umgås mkt mera med min älskade son!.. <3 O kanske ha mer socialt liv än vad jag får i den jävla bunkern......
Men som sagt... inte tid o grejda..

Ska väl snart hoppa in i duschen o sedan ner i sängen.. Guuuuuuuutt :D Bara älskar att sova nu förtiden! Har ju gått o blivit skengravid (jo ni läste rätt) pga P-sprutan.. Är inte klokt !! Jag har nog fått alla jävla biverkningar man kunde få o INGEN informerade mig om det när jag skaffade den!
Så nu sitter jag här med hela kalaset..
Uppsvälld mage size XXXL..
Illamående
Viktuppgång
Foglossningar (???!!!!)
Mensvärks liknande magsmärtor
Oförklarlig migrän titt som tätt..

Är helt otroligt att min barnmorska inte informerade mej om detta utan bara skrev ut den. Men den barnmorskan jag träffade nu sa att man ytterst sällan skulle ge den till yngre o helst inte till ngn eftersom det fanns så mkt biverkningar. Dock finns det ju tjejer som kan ha den i 20 år utan att märka av ett svatt.. Men jag skulle ju givetvis få hela raddängan...
*klagar , klagar* Men det är verkligen fruktansvärt pinsamt o se gravid ut o inte tala om o känna sig gravid när man inte är det... Vet inte hur många som frågat mig om jag är gravid o det är inte lite förolämpande eller så.. -Ehhh nä jag är bara tjock.........??

Någon annan som fått samma besvär av P-sprutan.. Som vet om man måste vänta tills mensen kommit igång igen efter man har slutat med den tills man börjar på annat preventivmedel?

stress o feber .... suck!

Kom och hämtade Leo på dagis efter en fruktansvärt dryg dag på jobbet o får höra att min älskade snutt hade feber idag. Men bara runt 38 o han hade saglat jätte mkt hela dagen så det är väl en underbar hörn/kind tand som är påväg uppåt ... Usch.. stackars min darling! De skulle fått vara utan all den jäkla tandvärken..!

Jaha.. en massa klydd på jobbet o en jävla massa annat just nu. Är helt slut i huvudet.. Känner bara för att dra täcket över huvudet o skita i alla problem. Ibland är det tamefan inte roligt att vara vuxen ;) Men nu är det ju så att man är det, så då är det bara att "ta det som en man" ;) (Hur man nu gör det...) Men Tina kommer snart med lite kycklingsallad , blir skitsnack o god mat :) Lovely! Aldrig fel med lite "tjejsnack" o mat från Piri Piri (reklam reklam!)

Nä gott folk.. Mer än så har roligt blir det nog fan inte idag :) Nu ska jag bada & mysa min söta prins. Sedan är det läggdags för honom.

Tack o hej.

i´m back !!

har varit borta ett bra tag från bloggen pga massa stress.. vi har köpt hus o jag jobbar ju numera heltid.. har fullt upp i stort sett hela dagarna långa! leo är ju nu 1 ½ år o har en massa spring i bena o utveckligen går i en rasande fart ! men nu ska jag ta tag i bloggen igen.. ;) men för tillfället ska jag gå o lägga mig för detta har varit en lång dag med mindre roliga överraskningar..

ses snart igen !

RSS 2.0